![]() |
A noktasından B noktasına Avrupa Saadeti
Bir saat yüz dolar! Girişelim mi pazarlığa? .. Apar topar. Teşhire gel! Teşhisi koy! Tedavi kolay... Kulübüme üye olmak, Zordur, sıkar! Gecenin ucu açık! .. Paralarım seni, Dayanamazsın! İçin için kaynarsın. Gözüme kestirdim, Parçalandın! Yak bir sigara, Bak yatak sıcak! Gizli hazinelerin var, Daha soyulacak! .. Canını acıtmadan, Sevişir gibi savaşılacak... |
Ağlamak ister misin?
Ağlamak ister misin? Göğsümde! .. Pozitifim, negatifini emsin. Acını unutur, yaranı kurutursun. Hüznün dağılır, huzuru bulursun... |
Ah Seyfi ahh!
Ah Seyfi ahh! Ben mi geç kaldım, Sen mi erken? Hayata! .. Doyulur mu sana? Bayılıyorum dondurmalarına! ? .. Yakaladığın huzura... Allah, Tatmin olacağım kadar, Mutlu olacağın kadar uzun, Çok uzun! Upuzun! Ayol, en uzunundan işte! Ömür versin sana... Hakkı KAYA Çastara çastara... |
Ahlak Kültürü
Kültür testi yaptırdım, Yüzümde ki cerehata! Yeterince ahlaksız çıktım. Taciz eder mişim, Haberin ola! |
Akrebin İktisadı Takiyesi
Coğrafi haritanda, Siyasi sınırlarını zorlayarak, Dorukta ki nağmeleri! Şakımaktır iktisat... Yazdığın şiirde, Alfabenin üçte biriyle, Dinsizle imansızı barıştırmaktır, İktisat... Onca hırsız içinden! Geçmişini satıp, Geleceğini karartarak, Geçimini sağlayanı, Bulmaktır iktisat... Sınırlı oranda ki kanını, Sınırsız işlevli organlardan, İşine en yarayana, Yollamaktır iktisat... Allahın varlığını, Karışmadığı kul hakkını, Af çıkarıp dünyada, Çıkınını doldurmaktır, İktisat... |
Alışayım
Edana, İşvene, Hüznüne, Neşene, Karışayım... Razıyım her gece, Koynuna girmeye, Yeter ki gel, Kokuna alışayım... |
aMaN FaLCı uYaNDıRMa BeNi
Bu hafta, Bütün falcılarını dolaştım İstanbul un! .. Her mahalle de, en az üç medyum! Astral boyutlar başkenti, Mübarek! .. Birbirinden bağımsız, Binlerce falcı, kurdukları Cümleler, kelimeler, harfler Tarihler, sayılar aynı! .. Fincan yalan söylemez! O, senin huyun suyun... Söyledikleri, Duymak istediklerim! .. Duydukça duyasım, Doydukça gezesim, Gezdikçe hoşuma gitti! .. Kehanetleri... Yaşıyor kadar oldum! Dünya da, seninle yanıyorum! .. Hazır alışmış iken ateşe! .. Aradağım bahane mi? ! Cehenneme! .. Bu bir hafta da, Hak etmiş miyim dir sence? Cehenneme girmeye! .. Çivi, çiviyi söker... derler, Söner mi bu ateş, O ateşle! ... |
AmEriKa
Belledi! Belliyor! Bellemeye devam edecek, Dünyayı! Mahreme dadanmış, Bitsin! Dünyanın bekçisi! ... |
Amerikanın Kukla ve Palyaçoları
Ananıda al çek git, herşey abd için Kahvehaneden çık gel, başrolsün tiyatroda Gemilere talim var, Kasımpaşa'lı yarim Uyuyan vatanımın, uyutturan ninnisi Herşey çok daha güzel, olacak manda olsam Beraber yürüsekte, yağmalansam doymasam Yan gelipte yatmanın, ne yeri ne zamanı Bir mumdur iki mumdur, varsın patlasın ampul Haydi güle güle de, sandık seni bekliyor Her gün haber geliyor, ocağa kan damlıyor Limanlarım toz duman, götüreni süt liman Sarı lira vereyim, servetine zimmet harp |
Ankara koleji
Elli yıl öncesi sanki daha dün gibi Rüzgar gibi gelip geçen o ilk gün gibi Sayende ülkemiz için ulusum için Ömrümüzü verdik Atam ne mutlu bize Ülkemize hizmet için yarınlar için Haydi gençler ileri Ankara Koleji Türkiye'de okulumuzun yoktur bir eşi Nur saçar zihinlere Ankara Koleji Kolej oldu doğru yolu gösteren yıldız Kolej oldu ömür boyu tek pusulamız Kolejde ki dostluğu hasretle anarız Her zaman gönlümüzde Ankara Koleji |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.