![]() |
İki Yabancı Gibiyiz
Gözlerinden okuyorum Gözlerime baka baka Bana yalan söylüyorsun Aslında hiç sevmiyorsun. Birleşsede ellerimiz Bir olsa da nefesimiz Farkındayım yine de biz İki yabancı gibiyiz. Özlenip yolu gözlenen Ben değilim anlıyorum Yine de ben bilmem neden Sana böyle tapıyorum. Ziya Kara |
İlk Göz Ağrım
Sen, Hayatın boyunca Kimi seversen sev! Ben, Hayatımın sonuna kadar Seni seveceğim... Sen, İlk göz ağrımsın benim, Hayatımın sonuna kadar da Öyle kalacaksın. Sen, Seni emanet ettiğim bana, Senin mutluluğun için Ömrümün sonuna kadar da Yasaksın yüreğime... İlk göz ağrım! 10.02.2007 Ziya Kara |
İlk Ve Son
Bana sorulmadığından Karşı koyamadığım Bir ilk var Anlamadan dinlemeden Farkında bile olmadan Dünyaya göz kırparak Yaşama, hayata merhaba dediğim Doğuşumla var olduğum an. Bir de; Karşı koyamayacağım Bana yine sorulmayacak olan Son bir son var ki; İstesem de istemesem de Benden öncekilerin yaşadığı Benim de mutlaka yaşayacağım Kendi ölümümle Kıyamete erişeceğim gün, Biliyorum ki; Benden başka bir ben yok Eninde sonunda Ben beni bulacağım Bu da; İlk ve son olacak! Ziya Kara |
İnkar Etmiyorum
Türkan Şoray Cihan Ünal'a İthafen İnkar etmiyorum Dilim varmıyor, Seni seviyorum Diyemiyorum. Yürekler acısı Benim bu halim, Böyle sürüp gitsin, Hiç ister misin? Gel desem, Gelebilir misin? Tutkudan da öte, Bu duygu bu his, Neler çektirmekte, Neler etmekte, Umurumda değil. Çektirsin etsin. Bu can benim değil, Sana adadım. Gel desem, Gelebilir misin? 09.09.1983 Ziya Kara |
İnşallah
Başım göğe vursa da Ne inkar Ne de itiraf edebilirim Sana olan sevgimi Seni nasıl sevdiğimi Bir ben biliyorum Bir de allah Seninle Mahşerde hesaplaşacağız İnşallah! ! ! Ziya Kara |
İstanbul
İstanbul! Oldum olası Seni anlamak ne kadar zorsa, Anlatmak; bir o kadar daha zor İstanbul! Kimler geldi, kimler geçti? Neler oldu neler... Sendeki geçmiş tarih kimde var? İçinde yaşadığımız bu yüzyılda, Bulunduğun coğrafyada Bir övünçsün sen. Kim ne derse desin, Sonu ne olursa olsun, Gelecekte; gelecek senin... Sayende de bizlerin. Yeter ki; biz, senin kıymetini bilelim. Ziya Kara |
İstediğin Gibi
Bu akşam bir gece bir an da olsa Beni dinle omzuma baş koy dinlen Bırak dışarda fırtınalar kopsun Sen baharı yazı bir güzel yaşa Teninin sıcaklığını hissettir Sarıl sev öp beni istediğin gibi Yak kavur erit beni sabaha dek Çılgınca içinden geldiği gibi Uykusuz bir gecenin sabahında Doğan bir günü birlikte seyredelim Buruk yeni bir gün başladığında Kimseye ne sır ne de ser verelim Yaşanan bu hayat bizim değil mi Eli günü ne ilgilendirir ki? Bize hesap soracak biri varsa O da allahtan başkası değil ki. Ziya Kara |
İstemiyorum
Neden düşman olduk durup dururken? Ne istedik böyle birbirimizden? Selamı sabahı kestik aniden, Herşeyi unuttuk demek sahiden. Dönecek olsan da günün birinde Gelecek olsan da aklın esince Sevecek olsan da bütün ömrünce Dönme, gelme, sevme, istemiyorum! Beni arasan da,aramasan da Gülemeyeceksin, ağlamasan da Düşün dur ömrünce anlamasan da Bitti, aramızda ne varsa hepsi. Dönecek olsan da günün birinde Gelecek olsan da aklın esince Sevecek olsan da bütün ömrünce Dönme, gelme, sevme, istemiyorum! Ziya Kara |
İster İnan İster İnanma
Haklı ol, haksız ol İstediğin gibi, istediğin kadar Bağır çağır! ... İster inan, ister inanma Sana karşı boynum kıldan ince Seni düşünüyorum kendimden önce... Ziya Kara |
İstermisin
Birlikteki o eski güzel günleri İster misin bu akşam yine analım Unutamadığım o güzelliğine Sabaha dek kadeh kaldıralım? Bütün gece ayni yastığa baş koyalım İster misin iki can bir beden olalım Yeni doğan bir gün üstümüze doğsun Bir ana bin yılı sığdıralım! ? Ziya Kara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.