![]() |
Şiirler yazdım
Şarkılar söyledim sana Şiirler yazdım. Verem olacağımı bile bile İnadına keman çaldım. Bir sevgi kırıntısıydı tek istediğim senden Alamadım, alamadım. Sönük lambaların loşluğunda aradım yüzünü, Eski gülümseyişlerini aradım, Bulamadım. Bir sigaraya bile satabildin beni Bense içimdeki alevi yükledim çakmağına. Yine bir motor geldi uzaklardan Deniz yine turkuaz mavisiydi Kendi sesimi bile duyamaz oldum yalnızlıktan. Bir yaprak bile olamadım bu sonbaharda Işıksız ruhum sallanıyor bir ot gibi rüzgarda. Bekliyorum; niye, niçin, neden bilmiyorum. Bekliyorum bu güçsüz ayaklarla. Son perdesini oynuyorum hayatın. Bir garip acı süzülüyor bakışlarımdan. İçimdeki sen ölüyor, sen anlamadan. Gelmeyeceğini biliyorsam da kendimden saklıyorum. Son bir kez daha anıyorum seni Yitip giden umutlarımda. İkimize dar geldi dünya, onu sana bırakıyorum Elveda |
...inadına... lanet olsun sevdim bir defa çok seviyordum ama affetmem\inadına çok kırdım beni dönme asla ölüyorum sensizlikten ama özlemiyorum\inadına nasılda severdim nasılda özlemim beni aşardı sana gelmedi mi yoksa yaktın beni affetmem \inadına gözlerimde yaşı görsende beni sevdiğini söylesende sende benim gibi kendini kaybetsende teoride afftemem seni\inadına.... |
belki benden geriye kalan bir parça bulursun
geçerken bu parktan etrafına bak belki benden geriye kalan bir parça bulursun yerken 400 liraya aldığın simiti susamının döküldüğü yere bak belki dökülen gözyaşlarımı bulursun..... parkta sallanan çocuklar gibi rüzgar savuruyor küllerimi buradan uzaklara içerken Mazlum son sigarasını yere düşen sigaranın küllerine bak belki benden geriye kalan bir kor bulursun.... |
Victor HUGO'dan
Sen hergün köşe başlarında Yitik urbanla kirli ellerine Avuç açan sefil insan İnan yok farkımız birbirimizden Sen belki tüm yaşamınca dilenecek; Beklediğin beş kuruşu biri vermezse Ötekinden isteyeceksin. Ama ben tüm yaşamım boyunca, Tek bir kez dilendim Bir acımasız kalbin sevdasıyla alevlendim Öylesine boş öylesine açık kaldı ki elim Yemin ettim bir daha dilenmeyeceğim.. |
Herşeyimsin
Sen; benim vazgeçilmezimsin. ******* boyu düşledigim, Rüyalarımı şiirlerle süsledigim Su gibi as gibi. HERŞEYİMSİN ! Sen; benim tek tutuklu yanım.Yillar boyu sürgünlerim. Içimden söküp atamadıgım mahpuslugum, Hürriyetim, kana kana içtigim suyum. HERŞEYİMSİN ! Sen; benim yüregimde hiç bitmeden kanayan, Bir ömür dermanı bulunmayan. Içimde her an aradıgım yanım, Canım, kanım, tek varlığım. HERŞEYİMSİN ! Sen; Düşlerimin tek sultanı. Her an yanında olmayı arzuladığım, Hayattaki en tatlı yanım. HERŞEYİMSİN ! |
senin için söleyeceğim tek şey İYİKİ olacak''
kapatmıştım kalbimin kapılarını ama sen geldin araladın bıkmıştım bu zalim yalan hayattan beni sen hayata bağladın bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yüremeyi ne olur bırakma ellerimi.. yanlızlıktı sensizken tek yoldaşım *******se arkadaşım neredeydin bugüne dek beni bulmadın oysa ben seni hep aradım bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yüremeyi ne olur bırakma ellerimi.. ''bu güne denk hep gezinip durdum her yamaçların sonunda hep aynı kelime keşke yanılgılar içinde büyüdüm yanlış insanla yanlış yüzler yanlış aşklar evet kapatmıştım kalbimin kapılarını ama sonra sen çıktın karşıma bunu sen kalbime girince anladım işte yeni bir başlangıç daha ama bu sefer eminim bu sefer keşke demiycem yıllar sonra senin için söleyeceğim tek şey İYİKİ olacak''!! bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yüremeyi ne olur bırakma ellerimi.. |
OlaCaGım
OLACAĞIM Her gece ziyaret edeceğim seni artık, Rüyalarının kabusu ben olacağım. Ağlayarak,feryat ederek fırlayacaksın yatağından, Sana sabahı getirmeyen ben olacağım. Çocuklara anlattığın masal olacağım. Korkudan anlatamayacaksın beni. Bir türlü çözemeyeceksin bende ki esrarı, Kendini kandırdığın sihir olacağım. Yüzmek istediğin deniz olacağım. Azgın dalgalarımla karşıladığımda seni, Yaklaşamayacak,ürkerek kaçacaksın benden. Çöl ortasındaki tek pınar olacağım. Hiçbir zaman ulaşamayacaksın bana. Gecenin en parlak yıldızı olacağım. Bir sen göremeyeceksin beni. Dağlar ardındaki gül bahçesi olacağım. Çok sevineceksin beni gördüğünde, Eline alacaksın öpüp,koklayacaksın beni. Sinsice batıracağım eline dikenimi, Kirli kanını yere akıtan ben olacağım. Bazen de bir postacı olacağım. Gözün yolda pencerede bekleyeceksin beni. Bense sana hiç uğramayacağım. Saatlerce bekledikten sonra, Alelacele fırlayacaksın dışarı, Meraklı gözlerle sevdiğini arayacaksın,karanlık sokaklarda, Bir türlü bulamayacaksın onu, Aramaktan yorulup,perişan olduğunda, Yine tek dayanağın ben olacağım. Çok dost olan yalnız olacaksın. Herkesin derdine çare olacaksın,kendi acılarını dindiremediğinde, Yaralarını sarması için birini aradığında, O an dermanın yine ben olacağım. Gün gelecek öldüğümü duyacaksın, Kurtuldum diyerek sevineceksin belki de, Ruhum rahat bırakmayacak seni. Gözünde canlanan hayal ben olacağım. Pişmanlık saracak tüm bedenini,vicdanına hesap veremeyeceksin. Bitsin artık bu ıstırap diye haykıracaksın,fakat sesini kimse duymayacak. Son çare olarak sende kıyacaksın canına, Yattığın yeri bir ben bileceğim, Ve sana bir buket çiçek atan yine ben olacağım. M |
aştım; yolları sana doğru geldim yıktım; dağları sana doğru koştum.. yaktım; eski defterleri seni yazdım. sildim; yaşamımı seninkiyle tek yaptım... inandım; senin her kelimene.. güvendim; senin her haline... birleştim; senin her gününe... seninleydim; beni istediğin sürece... yanıldım; sende vefasız çıktın... harcandım; senle yaşadığım her günde... yokoldum; sevgini taşıdığım gönlümle... öldüm; kefenimide getir o yalancı gülüşünle.... mutlu ol; birini daha kandırdın... dik tut başını; belkide sıraya başkasınıda taktın... övün; olmasada belki namusun arın... demiştin ya bir zamanlar....... evet haklısın;;, (((mahşer yakınnnnn....)))) |
Gece… Siyah, soğuk, yalnız… Bir ses derinden, ‘Korkuyorum ‘… Sığındı yorganına boylu boyunca… Önce gözleri, sonra ruhu uyudu… Derin bir sessizlik … Bir isyan sonrası yokluk bu sükunet.. Sadece ‘o ‘ karşı koyabilirdi bu suskunluğa… Ansızın geldi, sessizliği bozan gürültüsü ile… Şimdi o gece, Yalnızca, huzur… Belki de hiç olmadığı kadar sıcak.. Attı yorganını aniden… Korkularına çığlık oldu kırgınlığı…Ağladı, sustu ! Ve yine ağladı… Çaresizce haykırdı.. Sus(a)madı ! ‘O’ yoktu… |
DUR…! gittin işte… sadece,bir ayrılık şiiri kaldı geriye dudaklarımın dokunmadığı dudaklarına, bir şiirin son satırları dokunur belki belki son bir kez hatırlarsın, senin için uykuları kaçan bu yaramaz çocuğu… kim bilir olmayan hatıralara bir göz atmak istersin… hiç söylemediğin adımı sayıklarsın, bir gece, ansızın biri vardı dersin… uzak bir şehrin alaca karanlığında hayallerini siyaha boyamış biri… biri vardı… elinden gelse yüreğini bir uçurumundan fırlatacak kadar asi biri… ne dersin… becerebilir miyim… hayat bi kıyakta bana yapar mı? unutturur mu seni, sensizliği, sessizliği… susma söylesene… tam uçurumun kenarından fırlatacakken bu yüreği, “DUR” diye haykırır mı biri… |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.