![]() |
Sevda Seli
Sonbahar sabahında esen kavak yeli misin? Kalbime çağlayarak akan sevdâ seli misin? Canıma hep can katan sen ruhumun eşi misin? Yoksa gönlüme yeni doğan aşk güneşi misin? |
Sevdâ Teknem
Fırtınalı ruhumda ilerlerken sevdâ teknem Hasret dalgaları vurdukça vuruyor her yerden Simsiyah bulutlar çökmüş tepeme aniden Gözgözü görmüyor aşk rotasından çıkmışım ben Bir sarhoş gibi sallanmaktayım teknemde bir görsen Ayakta bile durmak ne mümkün Kalkamıyorum oturduğum yerden Ortadan ikiye ayrılıp müphem yalnızlığın sularına gömülüverecek teknem birden Beni bu fırtınadan kurtaracak tek can simidim var O da bir tek sensin sen. |
Sevdaların En Asili
Sevdâların en asilini yaşıyor yüreğim şimdi senle Kalbim ağlara yakalanmış bir balık gibi çırpınıyor seni görünce gözlerim Sözlerim uçuşuyor kanatlanarak rengârenk minik kelebekler misâli Konuyor ruhunun o ipek nârinliğindeki uzanıp da giden salkım saçak dallarına Heyâcanım en yüce dağları bile bir bir aşarak tırmanıyor bembeyaz bulutlara Nabız atışlarımın sarsan titreşimleri titretiyor depremler gibi tüm bedenimi Bir ipe dizilircesine, boncuk boncuk terler kaplıyor avuçlarımın içlerini Seni görüyor her an gözlerim Senle doluyor bütün cüzlerim Tarih oluyor tüm güzlerim |
Sevdâlı Şarkılar
Sevdâlı şarkılar her an dilimde Bir âbidesin sen gönül ilimde Akıp giden aşksın sevgi selimde Seni sevmek inan değil elimde Sevdâ şarkısısın sen hep dilimde Müptelâ oldum ben senin sevgine Aşkınla dolarım sığmam engine Sonunda rastladı kalbim dengine Seni sevmek inan değil elimde Sevdâ şarkısısın sen hep dilimde Sevdâsın sen yudum yudum içilen Semâda yıldızsın hemen seçilen Sevgiden köprüsün şevkle geçilen Seni sevmek inan değil elimde Sevdâ şarkısısın sen hep dilimde Sen yâr gördüğüm en tatlı rüyâsın Sen yâr kurduğum en güzel hülyâsın Sen yâr tattığım en büyük sevdâsın Seni sevmek inan değil elimde Sevdâ şarkısısın sen hep dilimde Titrer gönül telim hep aşk nağmenle Kanatlanır kalbim bir el değmenle Şahlanırım bana aşkım demenle Seni sevmek inan değil elimde Sevdâ şarkısısın sen hep dilimde |
Sevdamızın Nağmeleri
Yıldızlardan bir kolye yaptım gerdanına Sessizce ve usulca yanaştım yanına Islak bir öpücük kondurdum yanağına Sevgiden bir ağ ördüm sağına soluna Kumsalda aşkımızın nuruyla yürürken el ele Kapılıp gidiyordu ruhum coşkun bir sele Sevdamızın nağmeleri karışıyordu esen yele Kurban olurum o nazlı edaya, o ince bele. |
Sevgi Yağmuru
Sağanak gibi sevgi yağmuru yağsa üzerimize Mis kokulu sevda çiçekleri açsa gönlümüzde Ceylanlar koşsa aşk bahçemizde seke seke İnsanlar birbirini sevse el ele,yürek yüreğe Esmese savaş kasırgaları dünyada delice Yok etmese toplumlar birbirlerini canice Masum canlar keşke yitip gitmese zalimce Kurşun değil sevgi yağmuru yağsa gündüz gece Sevelim birbirimizi gönülden,candan,samimice Bağışlayalım kusurlarımızı,hatalarımızı nice nice Hoş görelim insanları elimizden geldiğince Hepimiz ademoğluyuz yaşayalım birlikte kardeşce. |
Şeytan Taşlama
Şeytana taş atan atana Bir izdiham çıkıyor Yerde yatan yatana Buna bir dur diyen yok Ölülere ölü katan katana Hep aynı hazin manzara. |
Sigara
Fosuk fosuk içersen sigara Girersin büyük mü büyük zarara Uğratırsın ciğerlerini hasâra Yakalanırsın pek çok hastalıklara Kazandığını verirsin doktorlara Kalmaz cebinde beş kuruş para Yatmaktan çıkar sırtında yara Erkenden de girersin mezara. |
Şiir Ana
İyi ki Şiir Ana sen buradasın Sevenlerinle hep biraradasın Sen şiir denizleriyle çevrilmiş cennetten bir adasın Şiirlerinle yüreklere en güzel cilâsın Sen sinelerde binlerce yürek olup binlerce defa 'Sevinç'' le 'Atan''sın Sen şiirlerle bezenip süslenmiş apayrı bir dünyâsın Sen şiirlerde mısra, gönüllerde bir sevdâsın Sen sinelerde binlerce yürek olup binlerce defa 'Sevinç''le 'Atan''sın. |
Şiir Kuşları
Büyür de büyür şiir ağacım yeşeriverir dal budak salar ruhumun derinliklerinde Tomurcuklanır mısra mısra rengârenk çiçekler ilham yüklü baharlar gönlüme her geldiğinde Konuverir şiir kuşları çiçekler açmış dallarıma cıvıldaşarak hep bir ağızdan Ötüşür de ötüşürler gecenin ıssız karanlığı üzerlerini bir yorganmışcasına örtene dek Dalarlar hülyâlı bir rüyâya yeni bir sabahın ilk ışıkları şafağı delinceye kadar Sürüp gider bu böyle mevsimler boyu gönlüme geldikçe şiir yüklü baharlar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.