www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   ...fıkralar... (https://www.cakal.net/showthread.php?t=86174)

F.S.Mehmet1453 08-25-2007 07:02 PM

Çok acayip bir şey oldu, diye adam arkadaşına anlatır:
Dün gece kapıyı çaldım, karanlıkta açanı hizmetçi kız zannedip öptüm.. Meğer karım değil miymiş?
Eee, ne olmuş yani? der beriki.

Daha ne olsun be adam? Karımı öperken karım, dikkat et sevgilim, kocam aniden gelebilir, diye fısıldamaz mı?

Dün gece kapıyı çaldım, karanlıkta açanı hizmetçi kız zannedip öptüm.. Meğer karım değil miymiş?

Daha ne olsun be adam? Karımı öperken karım, dikkat et sevgilim, kocam aniden gelebilir, diye fısıldamaz mı?

Adamla kadin evlenmeye karar verirler ama adamın onemli bir sarti vardir. Evlenmeleri halinde basucundaki komodinin en ust cekmecesini asla acmaması icin soz vermesini ister. Kadin kabul eder evlenirler.Aradan 25 yil gecer ve kadin sonunda dayanamayip cekmeceyi acar. Icinde 3 yumurta ve 700$ vardir. Kadin adama cekmeceyi actigini itiraf eder ve bunlarin anlamini sorar. Adam kadini affeder ve o da itiraf eder ve kadını aldattigini her sefer icin oraya bir yumurta koydugunu soyler.Kadin da adamin yapmis oldugu bu 3 kacamagi affeder ama hala 700$in ne isi oldugunu anlamamistir.Adam der ki :

-"Yumurtalar cekmeceye sigmadigi icin ara ara onlari sattim ve o parayla dolar aldım".

Adamla kadin evlenmeye karar verirler ama adamın onemli bir sarti vardir. Evlenmeleri halinde basucundaki komodinin en ust cekmecesini asla acmaması icin soz vermesini ister. Kadin kabul eder evlenirler.Aradan 25 yil gecer ve kadin sonunda dayanamayip cekmeceyi acar. Icinde 3 yumurta ve 700$ vardir. Kadin adama cekmeceyi actigini itiraf eder ve bunlarin anlamini sorar. Adam kadini affeder ve o da itiraf eder ve kadını aldattigini her sefer icin oraya bir yumurta koydugunu soyler.Kadin da adamin yapmis oldugu bu 3 kacamagi affeder ama hala 700$in ne isi oldugunu anlamamistir.Adam der ki :

-"Yumurtalar cekmeceye sigmadigi icin ara ara onlari sattim ve o parayla dolar aldım".

Copcatan, damat ve gelin adayini karsilastirir.Gelin zengin oldugundan damat adayi ufak tefek kusurlarin bagislanmasi icin onceden
uyarilmistir.
Gelin adayi odaya topallayarak girer. Damat adayi copcatana bakar :
-Topal bu, der. Copcatan basiyla onaylar. Damat gelinin saclarini oksamaya kalkar.Peruk elinde
kalir.Copcatana bakislariyla :
-Kel bu, der. Copcatan basiyla onaylar. Damat adayi odadaki gumus takimlara antikalara bakar.Onlarin
da sahte olmasindan suphelenir.Copcatanin kulagina fisildamak ister. Copcatan :
-Rahat konusabilirsin, duymaz kulagi sagirdir.

Copcatan, damat ve gelin adayini karsilastirir.Gelin zengin oldugundan damat adayi ufak tefek kusurlarin bagislanmasi icin onceden
uyarilmistir.
-Topal bu, der. Copcatan basiyla onaylar. Damat gelinin saclarini oksamaya kalkar.Peruk elinde
-Kel bu, der. Copcatan basiyla onaylar. Damat adayi odadaki gumus takimlara antikalara bakar.Onlarin

uyarilmistir.

Salamonun isleri tersine tersine gidiyor,oturup Amerikadaki arkadasi Misona mektup yazip akil danisiyor.
Aldigi mektupta ;
"Elinde ne var ne yoksa sat Amerikaya gel "diyormuş.Mison. Salamon neyi varsa satmis.Tek oda bir dükkani varmis,her ihtimale karsi bu kalsin demis.karisi Rebecca yi burada birakmis üç bes kurus da harçlik verip, Amerika nin yolunu tutmus.Aylar geçmis Salamondan nihayet bir mektup gelmis. söyle diyor;
-"Kuzum Rebecca,Çoktandir yazamadim kusura bakma.Benim burda isler çok iyi.Epeyce bir müddet elimdeki parayla ihale kovaladim.Sonunda,Kore savasindan
kalma eski don ihalesine girdim.tanesini bir dolardan alip,kisalttirdim,2 dolara malettim ve tanesini 10 dolardan sattim. Buradan kazandigim parayla bu defa Vietnam savasindan kalan eski yatak ihalesine girdim. Eski yataklarin tanesini 5 dolardan aldim,üzerine yeni yüz kaplattim,10 dolara malettim tanesini 100 dolardan sattim.Kuzum Rebecca, durum simdi çok iyi, dükkani sat acele yanima gel"
Rebecca cevap vermis ;

-"Kuzum Salamon, sen orada,yatak ve don ihalelerinden çok para kazandigini yazagorsun.
Ben, burada bir tek yatak ile ve de donsuz olarak senden çok kazanorum"

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:09 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.