![]() |
bir gün anlarsın hayal kurmayı
beklemeyi ümit etmeyi lanet edersin yaşadığına mazide ne kalmışsa yırtar atarsın seni sevdiğimi işte o an anlarsın gecenin karanlığındasın güneşin ışığında suyun damlasında selin coşkusunda kimi yanımdasın kimi rüyamda ama hep aklımdasın sakın unutma seni sevmekse yaşamak ben hiç ölmedim seni sevmekse gülmek ben hiç gülmedim olmuyor seni düşünmemek sana hep ,, hasret bu yürek istemeyerek kırdım ama bu kalp seni hep sevecek |
..bakışların maziyi hatırlatmıyor sadece yüzün değil çok şey değişmiş
gülüşün içimi kıpırdatmıyor sade gülüşün değil çok şey değişmiş |
şu anda yanımda gece var...
düşünüyorum seni;yarını ama bir özgeçmiş bukamıyorum ruhum karanlığa yenik düşüyor! bir güç bir damla sevgi yokmu!!! yokmu a: dostlar sevgiye aşk acısına bir çare gideceğim bu dünyadan:sensizliğe gideceğim üzülüyorum çünki seni göremeden gidiyorum son bir kez gülüm yanıma gel gözlerim yollarda kaldı aklım sende dudaklarım nefesinde ruhum teninde kaldı gel be insafsız gel... karanlık git gide bedenimi sarıyor tuhumu alamaz çünki orda sen varsın birtanem |
Bu gece yine için için yanıyorum,
Oturmuş seni düşünüp ağlıyorum, Seni, gidişini, sevişini, herşeyini... Unutamıyor işte seni şu yaralı kalbim, Yaptıklarını hatırlayıp, pişman oluyor... Seni düşünüyorum bu gece, karanlık gökyüzünde... Simsiyah gökyüzünde parlayan yıldızları seyrediyorum, Onları sana benzetiyorum, Kararmış kalbimin bir kenarında yanan meşale misali... Dedim ya, seni düşünüyorum bu gece, Beni sevdiğini, bana nasıl baktığını, bana nasıl güldüğünü, Ellerimi nası |
Gözlerinde hoş bir ışık var,
Yüzünde bir iyilikle. Masum bir gülüşün var, Tertemiz kalbinle. Sen yalan dünyada tek gerçeğimsin, Kalbimin prensi sensin, Sensin bana aşkı öğreten, Sensin beni hayata bağlayan. Bir kırık kalbim vardı; Kimsenin onaramadığı, Bir kırık kalbim vardı; Kendine bile güvenmeyen. Sen bana güvenmeyi öğrettin, Kalbimi onardın. Sevmeyi öğrettin bana, Beni hayata bağladın. Gözlerine bakmaktan korkuyorum, ışığında kaybolmaktan, Hayallerre dalıp, Bir dah |
Her Nerye Baksam Senİn Hayalİne Daliyor YaŞli GÖzlerİm
DÖner Dİye Avutuyorum GÖnlÜmÜ Beklİyorum Camlarda Çaresİzce Gelİrsİn Dİye.. Ama Ne Sen Gelİyosun Nede Senden Bİr Haber İsyanlarim BaŞliyor Susturamiyorum Feryatlarimi GÜneŞ Batiyor Sessİz Sessİz Karanliklar ÇÖkÜyor YalnizliĞimin ÜstÜne BÜtÜn Şehİr Uykuya Daliyor Bense SensİzlİĞİn SarhoŞu Oluyorum YokluĞun Gelİp Kapimi Çaliyor Yenİden SensİzlİĞe İsyan Edİyor Zavalli YÜreĞİm Mahkum Olmusum Ben Sana Senden GeÇemİyorum.....!!!!!! |
Ben KarŞiliksiz Sevdİm Senİ
Her GÜn Her Saat Delİcesİne Öyle Sesİzce Ümİtsİz,utangaÇ, Dalip Gİttİm GÖzlerİne Sankİ Her An BenİmmİŞcesİne. O YÜz,o BakiŞlar Ellerİmİ Tutan Ellerİn Yandim Ben HerŞeyİne Ben Senİ BÖyle Sevdİm BugÜnsÜz Yarinsiz Ve Delİcesİne..... |
Senİ Sevİyorum
Sadece Kİm OlduĞun İÇİn DeĞİl, Sen OlduĞun İÇİn Ve Senİnle İken, BenlİĞİmİ AnladiĞim İÇİn. Senİ Sevİyorum Sadece Kendİne Yaptiklarin İÇİn DeĞİl, Bana KattiĞin GÜzellİkler İÇİn. Senİ Sevİyorum İÇİmdekİ ÇocuĞu Ortaya ÇikardiĞin Ve DuyarliliĞinla Yanimda OlduĞun İÇİn Senİ Sevİyorum Hayatimi Kutsal Bİr Sevvgİ TapinaĞina ÇevİrdİĞİn Ve Benİ GerÇekten SevdİĞİnİ BİlİdİĞİİm İÇİn.... Ya Artik Anla İŞte Senİ Ben HerŞeyİnle GerÇekten Çooookkkkkkkkk Ama Çoooooooooookkkkkkk Sew |
Özlem sarkıları dinlemek
Dinleyipte kendinden geçmek Yar yolunu gözlemek neymiş Sende anlar oldum Seni bekler Yollarını gözler oldum Bu sevdaya canımı koydum Birtek sana vuruldum Böyle delicesine Bir tek sende mutlu oldum Cennetteymişcesine Uzaklarda olsanda sevdim Sevdim seni birkere ÖLÜRCESİNE Bucan bu bedende olduğu sürece Bu yürek birtek senin için atacak Bunu herkes BİLE.. |
Bana Senİ Unut Dedİler Unuttum!
Ama Senİ DeĞİl Bana Senİ Unut Dİyenlerİ Unuttum <<<<<<aŞkim>>>>>> |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.