![]() |
Ağlama gözlerim, yeter yaşlar dökme
Mutluluk kucak açtı, işte gönlüme Dur diyelim artık, çektiğmiz dertlere Şu gelen sevgiyi de, yitirmeyelim Biliyorsun çok çektim, felek elinden Oyunuyla aşkımı, aldı elimden Ağlama gözlerim, hayır yok maziden Şu feleği bir daha, güldürmeyelim Mutluluk güneş gibi, bize doğacak Kararan şu dünyama, ışık tutacak Ağlama gözlerim, aşk bizde kalacak Gönlümü şu dertlere, düşürmeyelim |
sus artık ne olur ağlam yeter
ben unuttum sende unut gözlerim ne ismi aklımda nede gözleri ben unuttum sende unut gözlerim değmezmiş uğruna döktüğüm yaşlara değmezmiş sevmeye aşık olmaya değmezmiş ismini bile anmaya ben unuttum sende unut gözlerim bir rüya idi farzet gördüklerimizi ben unuttum sende unut gözlerim sevseydi terkedip gidermiydi hiç ben unuttum sende unut GÖZLERİM (AMA NE GÖZLERİM UNUTTU NEDE BEN) |
Her zaman yürürdük yağmurda beraber
şimdi ayrı yürüyoruz ne zaman baksam sana yüzünüçeviriyosun biliyorumsende beniseviyosun her şarkı dinleyişimde sen gelirsin aklıma ne olurdu beni terket mesen bilirorum sende beni seviyosun şimdi başkasıla geziyosun beni hiçözlemiyomusun ben seni özlüyorum biliyorum sende beni seviyosun |
veda;veda anıydı bu
gidişler ve yıkılışlar vardı ardında kırık kalpler ve göz yaşları doğar anında ama bir hakikattir aslında herkes birilerine veda ederdi herşey başlar, biterdi bu dünyada ve hayallerle yaşamayı öğrenirsin o anda kırık kalpler sokağinda |
Yine içtim bu gece hiçbir neden olmadan
Bu gecede döküldü gözümden yaşla hiç istemeden Belkide istedim gözümden yaşların dökülmesini Yaşıyorum şimdi hayatın en büyük sillesini Sevmek istiyorum hemde delicesine Bir yandan da kimseyi istemiyorum nefret edercesine Yürekten sevip canı gönülden sarılmak istiyorum Bir yandan da insanlara bakıp hayatı jayrele izliyorum Amansızca soyutladım kendimi sanki hayattan Bilmiyorum çok şey mi bekliyorum kahpe felekten Hiç bir zaman çok şey i |
Ben SeNi öLüMüNe SevDiM
Ama SeN AnLaMadın SeVGiMi Zaten AnLaSayDın SevGiMi TeK Başıma Bırakıp Gıtmezdın Beni... |
BaktikÇa GÖzlerİne
AĞlasada GÖzlerİm AĞlamak İÇİnde Olsa GÖzlerİnİ Özledİm..... |
Hani ben senin vazgeçilmezindim
Hani dünyada en çok sevdiğin Ne oldu öyle birden bire Neden değişti sözlerin Bakmıyor artık yüzüme Yalan mı söyledi yoksa gözlerin Dur gitme Unuttuğun bir şey var Gözlerime bak da öyle git Gitmek bu kadar kolay mı? Senin için Bunca yaşanandan sonra Unutabilir misin? Kollarımda yattığın anı Unutabilir misin? Senle çılgınca geçen zamanı Unutabilir misin? Kendini bana bıraktığın anı Dur gitme Unuttuğun bir şey var Yüreğimi sök de öyle git H |
içim acıyor sen gelince aklıma,
senle geçirdiğim o güzel anılar ardında, yüreğime işliyor sensizlik. her günüme; seni unutmuk için dua ederek başlamaktan, sensizlikten, hayal kırıklığından... her şeyden sıkıldım artık. çünkü sensizlik var içimde. (şiiri ben yazdım umarım beyenirsiniz arkadaşlar) |
aşkı bilmeyenlerin,
sevdalara yaptığı zulmün adı. ağlayanların yanlız kalanların feyadı. yaraların en derini, sevilenin sevene bir oyunu. kader değil ayrılık. aşkı bilmeyenlerin, sevdalara kıydığı ölümün adı. masumların zavallıların feryadı. dertlerin en çekilmezi. nankörlerin şeytanla yakın olduğu. kader değil ayrılık. aşkı bimeyenlerin, sevdalara acımadığı kötülüğün adı. sevmeye tövbe edenlerin feryadı. talihsizliğin en büyüğü, şıpsevdilerin değişmez kanunu. kader değil ayrılı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.