![]() |
Tüm günahım seni sevmek.
Gece gündüz seni düşünmek. Yaptığım tek şey var o da sabretmek. Tek arzum ise;sevilerek kollarında ölmek.... Kuyruklu yıldızlar vardır, Dünyaya yetmiş yılda bir gelirler İnsanlar onu hayatları boyunca ya bir kez Yada hiç göremezler ben gördüm o da sensin BİRTANEM |
Neden terkedilen hep ben oluyorum,
Baharı göremeden hazan mevsimini Neden hep ben yaşıyorum. Sevdiklerim giderken üzülen,acı çeken Neden hep benim *******i yıldızlara bakarken;maziye Gidipte nisan yağmurları ağlayan Neden ben Ne zaman bitecek gözlerimin sızısı. yakamoz..! |
merhaba sevgi düşüm,utangaç gülüşüm,ilk yaşam çığlığım,türkü tadındaki
yaşam,yürekteki sevdam,gözlerdeki ışıltım,dudaklardaki şarkım,evrenin renk renk cümbüşü,merhaba..güneşle beslediğim,sevgiyle süslediğim..hasretim,yüreğim,sevdam,merhaba... |
Ben bugün her zamanki gibi sensiz uyandım
neden bilmiyorum sen yoksun diyemi yoksa hiç olmamışsın gibimi yüreğimden bir fısıltı diyorki bana sen onu sevdin ama o seni sevmedi çünkü o bir ********di sevgi sevilmek değildir sevgi uğrunda ölmeyi göze alabilmektir |
Beyaz Bİr Gelİn GÖzyaŞlari İÇİnde
Bİr DÜĞÜn Oluyor İstemesede TanimadiĞi Ve SevmedİĞİ Bİrİyle Annesİ Babasi Çok Mutlu Sevgİ Nedİr Bİlmedİler Bunun Sonunu HİÇ DÜŞÜnmeden HİÇ Acimadan SevmedİĞİ Bİrİnİ Verdİler Sevgİlİsİ Şuan DÜĞÜn Evİnde Bİr Demet ÇİÇek Var Elİnde Sonra BİŞeyler Dedİ Gelİne Senİ Yar, Etmem Kİmselere Bİrden Sİlah AteŞlendİ Gelİnİn Kalbİne Bİr KurŞunda Çektİ Kendİne İŞte Bİr DÜĞÜn Daha Bİttİ Kanlar İÇİnde |
İncitme ki ey can başka bir canı
Bastığın topraklar şehitler kanı Ben Türkoğlu Türk'üm beni iyi tanı Böldürmem kimseye SENİ TÜRKİYEM Kim ki durduracak Türk'ün gücünü O Türkoğlu Türk'tür alır öcünü Kaçma köpek gibi göster gücünü Böldürmem kimseye SENİ TÜRKİYEM Bu vatan uğruna vurulan şehit Bende vuruldum ALLAH'IM şahit ALLAH, ALLAH diye koşar mücahit Böldürmem kimseye SENİ TÜRKİYEM Sen mi yarattın ki canlar alırsın Sen kendini herhal bir şey sanırsın Bir gün TÜRKİYEMİ sen |
buyur demesi kolay
ama pek zamansız geldin sonbahar seni misafir edecek,yürek yok şimdi bende inan bir tadı olmaz bu hasbihalin sende ezelden soluk bir beniz ben de bu derin hicran iyi şeyler düşündürmüyor insana şimdi git soğuk pınarlardan iç dağları seyran eyle yıldızların hatrını sor ben de derlenip toparlanayım kafamı duvarlara vurayım yarama tuzlar basayım hadi kuzum kovmak gibi olmasın ama şimdi git bir dön dolaş ben kendimi bulayım sonra... ist |
En BÜyÜk Yemİnİmsİn Sen Benİm
BaŞka Sevgİ Tanimam GÖzlerİne Hastayim BaŞka Dunya Tanimam HerŞeyİm Sensİn Baska Hayat Tanimam DeĞİl Sensİz YaŞamakbİr Sn Bİle Ayri Kalamam Ne Kadar Üzsende Benİ Yİne Kiyamam Senİ Herkes Unutsa Bİle Ben Senİ Asla Unutamam Yeterkİ Sen Benİ Unutma |
Hayret !
Ne çabuk ta özlüyorum seni Oysa, böyle olmayı hiç istememiştim Seni bu kadar sevebileceğimi hiç düşünemedim Bazı şeyler insanın elinde değil ki Ve ben seni susamak gibi sevmişim Bir pınardan su içer gibi içmişim Ben seni sevmek için dünyaya gelmişim Gözlerimin ferisin, *******i rüyamda, Gündüzleri ise kokladığım bir çiçeksin Taptaze bir tomurcuk gibisin Durduğun yerde küçücük Açınca sevgi kadar büyük ve eşsizsin İçim ferahlıyor seninle biliyor musun ? Çünkü; Ben seni sus |
Ellerim ceplerimde ve gözlerimde, sen
Seni düşünüyorum, tebessüm var gönlümde Güneş doğuyor mavi gözlerinde Havada ılık bir meltem var Hissediyorum, saçlarından geliyor, O güzelim papatya kokulu rüzgâr Aşk rüzgârı bu, yalnızca seven anlar Ve benim yüreğimde batan gemiler Hiç bitmeyen fırtınalar.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.