![]() |
yüreğin kadar acı ayrılık
boşver koysun sana artık gözler etkili değil bıraktık sevsemde değmezmişsin anladık... |
seni severken nasıl bırakırım başkalarına
daha ellerini tutamamışken daha gözlerine bakamamışken daha seni sevdiğimi haykıramamışken seni nasıl bırakırım bak yine ağlıyorum sen ellerimden kayıp giderken seni nasıl bırakırım dünyada tutunduğum tek dalım olduğunu bile bile bırak artık beni bu diyarlarda bırak bakma yüzüme senin için gözyaşı dökerken ağlarken bakma bana bırak git beni buralarda her zaman yaptığın gibi bırak git aşkınla... |
son bir nefes gibisin
ama soluyamıyorum seni içime kaybolup gidersin diye ah bir nefes alabilsem senden son nefesim olsan bile |
bir anda bir şevkle kalkıyorum ayağa
bu böyle olmamalı bu yaşananlarda bir yanlışlık var ben böyle değilim kendimi tam toparlıyorum kendimi hayatın acılarına alıştırıyorum bir anda bakıyorum karşıma karşımda o kadar o kadar sevdiğimi haykırdığım halde sırtını dönen kişi başlıyorum yine ağlamaya ağlayıp acılarımı suyla yıkarcasına ama olmuyor yini olmuyor öyle kalıyorum... |
ben böyle değilim
kendimi tam toparlıyorum kendimi hayatın acılarına alıştırıyorum bir anda bakıyorum karşıma karşımda o kadar o kadar sevdiğimi haykırdığım halde sırtını dönen kişi başlıyorum yine ağlamaya ağlayıp acılarımı suyla yıkarcasına ama olmuyor yini olmuyor öyle kalıyorum... |
seni adım gibi bilirim
seni canım gibi severim ölümüne sevgiyi bu yürügimde taşıya bilirim bu akşam her akşamda seni düşünürüm ucunda ölümde olsun seni isterim |
İşte gidiyorsun eller üstünde
Yeşil bir örtü var göğsün üstünde Rahatmı yerin kefen içinde Söğuktur elbet musalla taşı ************************************* ************************************** Beyaz bir kefene sardılar seni Daracık yatağa koydular seni Ananı babanı tümsevenini Sondefa gösterir musalla taşı ****************************************** ***************************************** İyi bir kul isen cennettir yerin Günahkar isen ağlar meleklerin Bu dünyada son günlerin |
olecegim sevdigim
sana doyamadan bir mezar kaz ama aglamadan yolun duserse mezarliga ustunde yazarsa bahti kara ornek olsun sevipte ayrilanlara |
sen bilirmisin *******i seni düşünmenin zorlugunu sen bilirmisin
sensizligin yanlızlık oldugunu sen bilirmisin seni sensiz sevmenin ızdırap oldugunu bilirmisin söyle bilseydin düşündürmezdin beni böyle *******i bilseydin bırakmazdın yapayanlız caresiz bilseydin terk etmezdin o acı veren sevginle sen herşeyimdin oysa şimdi yoksun senden geride kalan boş bir mezardan farkı olmayan insan not yasayan ölü |
başındaki duvagın mezar taşın
beyaz gelinligin kefenin gelin araban tabutun dügün salonun mezarın olsun vefasız bu dünyada beni yaktın ahirette yerin mekanın cehennemin olsun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.