![]() |
Üzülme,ağlama gönlünü ferah tut
Ne beddua ettim sana ne de ah Suçlu kimse elbet birgün bulacaktır ettiğinin karşılığını Sevmeyi biraz farklı tattım, Hep ben sevdim ama lanet etmedim Hep ben sevdim ama of çekmedim Anla sevginin yüceliğini Öyleki insanı insana küstürmeyen Maşuktan uzaklaştıkça büyüyen En ümitsiz anlarda bile Hayal kurabilen,kurdutabilen Haydi durma sev birini Sev ki beni anlayabilesin.. |
Zaman zaman bir boşluk beliriverir içinde
Düşünürsün, Hayatın bir film şerididir gözlerinin önünde Masal gibidir,aslında gerçektir Zaman zaman ümit gibidir, Aslında bir bekleyiştir Zaman zaman kırılırsın, Aslında sen hep kırgınsın.. Mutlusun,üzgünsün,iyisin,kötüsün Zaman zaman hayat dolusun Zaman zaman hayatta kaybolursun Zaman zaman inanırsın Zaman zaman tereddütsün Zaman zman gizemsin Zaman zaman çözülürsün Zaman zaman hayat dolusun Ama zaman zaman Hayatta kaybolursun.. |
ne bir haber nebir mesaj yoladin,oysa ben sana deyil mesaj yada haber
her gun canimi verirdim sana. Sen ne beni ne askimi anladin ama bir gun pisman olursan sana tek diyeceyim birak artik beni.Seni sevmek dunyayi ters dondurmek demektir ben dunyayi ters dondurememki.seni anlayabilmek zor birak beni!!! |
Aşığım sana
içimi döküyorum işte istediğin bu değilmiydi ne istersen yapayım söyle başka ne istersen canımı iste vereyim kanımı iste vereyim ama bana aslaaaaaaaaaa bu iş olmaz deme lütfeeeeeeeeen ben senden bir şey istesem olurmu olur de içimi yeee isteğiiiiiiiiiiim seninde beni sevmen tabi istersen bu iş olmaz dersen eğer olmazsa olmasın tabi eğer olmazsa ben bu ilçeden ben bu ilden tabi bu okuldanda ayrılırım senin için sen iste yeterki her şeyden vazgeçerim sen |
severken elveda demek
YAŞAMAK NE DEMEK; BAZEN GÖZYAŞI,BAZEN MUTLULUK,BAZENDE ÖLÜM KORKUSU BENİM KORKUM ÖLÜMDEN DEĞİL SENİ SENSİZ YAŞAMAK ÖLÜMDEN DE KÖTÜ UNUTABİLİRMİYİM SENİNLE YAŞANAN GÜNLERİ GÜLMEYİ,SEVMEYİ,AĞLAMAYI O RÜZGARDA SAVRULAN SIRMA SAÇLARINI HASTALANDIĞIMDA BENİM İÇİN DÖKTÜĞÜN GÖZYAŞINI UNUTAMAM ELBETTE MAZİDEKİ ANILARIMI HAYAT VERDİN IŞIK VERDİN ŞU YARALI GÖNLÜME UMUDA YELKEN AÇMIŞ SANDAL MİSALİ SEVİYORDUM SEVİLİYORDUM HEMDE ÖLÜMÜNE KOPARDILAR BENİ SENDEN BE GÜLÜM |
bırakmasamda bırak beni
seni severken nasıl bırakırım başkalarına daha ellerini tutamamışken daha gözlerine bakamamışken daha seni sevdiğimi haykıramamışken seni nasıl bırakırım bak yine ağlıyorum sen ellerimden kayıp giderken seni nasıl bırakırım dünyada tutunduğum tek dalım olduğunu bile bile bırak artık beni bu diyarlarda bırak bakma yüzüme senin için gözyaşı dökerken ağlarken bakma bana bırak git beni buralarda her zaman yaptığın gibi bırak git aşkınla... |
Sevdanın, dolu dizgin at koştuğu o yerde;
Bir yıldız kaydı az önce. Sessizce. İki damla göz yaşı; peş peşe, Düştü önüme. Birini düne saydım, birini de bu güne Düşemeyen damlayı ise; Saklıyorum. Yarına kalsın diye. Kazananı olmayan bir kavgaydı. Bitti. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış Yeni aşka, yeni güne Özetle Hazırım işte. |
hayatımın en güzel günü
seni tanıdığım gündü merhaba diyerek birleşmişti ellerimiz sarmak istemdim seni ama sen bana benim sana baktığım gözle bakmadın en azından ben öyle sandım sana söyleyemedim bir defa bile kara gözlüm diye sen bana benim sana baktığım gözle bakmadın en azından ben öyle sandım yıllar geçti aradan aşkım ne azaldı ne soğudu sana diyemedim bir defa bile kara gözlüm diye sen bana benim sana baktigim gözle bakmadinki |
Seni yazdım sahıldekı kumlara
İsmini fısıldadım içimdekı duygulara Sordum dalgara Gelsin dedım yeter dedım Ve sen yalnızca bır tanem Dinledigim sarkılarda Duydugum dalgalarda Sigaramın dumanında Bır hayal olup bır ozlem olup kaldın Seni sordum sevdalara Göklerdekı yıldızlara İçimdeki korkulara Gönlümdekı arzulara Günler geçti sen gelmedin sevgilim |
gezdİgİn yerlerİ gezdİm
sensİz hİÇ Çekİlmİyor tadi sensİz Çkmiyor sen olmayinca gÖzlerİm ariyor gÖzlerİnİ bulamayinca yaŞlar dÖkÜlÜyor gÖzÜmden hayalİn sİlİyor gÖzyaŞlarimi sen olmayinca hasretİn kalbİmİ ateŞ gİbİ yakti sen yanimdayken hİÇ bÖyle olmazdi sensİzlİk benİ Çok usandirdi sen olmayinca |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.