![]() |
yürüyorum yağmurda sezsizce dostlarım olan kaldırımlar ve geceyleılık
esen rüzgar tenime değdikce hatırlıyorum geçmişteki yaşanan güzel günleri elimdeki sigaramı her çekişte yara olan hasretim ve sevgim birdaha düşer yüreğime heryağmurdamlasında geçmişe dönemesem,de,her doğan güneş yeni bir umut,doğurur bedenimde |
aya bakjtıgım an seni görür
yıldıza baktıgım an gözlerini ğörürüm gök yüzüne ne bektıgımda ise seni sensiz *******de görürüm cünkü seni cok seviyorum bitanem |
ATEŞ VE SUYUN HİKAYESİ
Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa Demiş ki suya: Gel sevdalım ol, Hayatıma anlam veren mucizem ol... Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüreğim sana armağan... Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına... Zamanla su, buhar olmaya, ateş, kül olmaya başlamış. Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı... Baştan alınlarına yaz |
Yakaladım hayatı yakasından
Yine de vermedi seni bana Çok uğraştım yorulmadan Tesir etmedi kanayan yarama Oyuncak etti aşkı hain felek Kalbim burkuluyor Sensizken ufak tefek Sıkıntılara çare yok Ayrılıklara çare yok Çareler çaresiz sen yokken Uzaklar bir türlü birleşmiyor Yokluğunla varsın sevgiye açken Ayrılıklar sevişmiyor… Sol yanımda sızıyla uyandım bu sabah Baktım sensizlik var yanımda *******i yıldızlara anlattığımız sonsuz sevdamız Yalnızdı, sensizdi, çaresizdi&a |
Bu gece o kadar sessiz ki
Herşey senden uzak olduğumu gösteriyor sanki Sevdim sevildim ve böyle mutlu oldum belki Ama uzaklığın yedi bitirdi beni Gecenin karanlığıyla birlikte Aklımdasın seni düşünüyorum yine Yıldızlara bakıyorum Onlarda ismini yazıyor hece hece Gözlerim seni arıyor birtanem Gelsene Şu ıssız gecenin karanlığında Bütün acılarımı yoketsene Hiç birzaman çıkmıyorsun aklımdan Ençokta *******i Düşünüyorum durmadan Acaba sonumuz var mı ki? Yalnızım diyemiyorum kendi |
Bİr AteŞ Gİbİ DÜŞtÜn YÜreĞİme
Senİn Yanginlarinla TutuŞtum Kalbİm Sana Boyun EĞdİ EĞelİ Sevdalandim Ben,sanavuruldum ÖlÜmÜne Tutsak ÖlÜmÜne Sevdali Esİrİn Oldum Kul KÖlen Oldum Ben Sana Mahkum Asigin Oldum Yaniyo Yuregim Vuruldum Bİlİyorsun Senİ Cok Sevdigimi Bu Canimi Ugruna Verecegimi Senin Icin Herseyden Vazgecerim Inan Sen Olmasan Yanimda Yasayamam Vururum Kendimi ...... |
Yoksun göz bebeğim ben yine sana susuz topraklar gibi muhtacım.eğer ki
gözlerin bir bulut misali ağlarsa işte ozaman beni hatırla ben senin için bir damla yas değil gözlerimden kan yağdırdım... |
Bitti Artik Aglayisim
Bitti Artik Haykirisim Sana Olan Büyük Askim,Bitti Artik Git, Gidebildigin Kadar Git Bütün Yollar Senin Olsun Ama Unutmaki Ne Seni Benim Kadar Seveni Ne Benim Kadar Sana Deger Vereni Asla, Asla Bulamayacaksin!!! |
Elİmden Gelse Senİ Yakarim
Sana Aciyorum Hayatina YaŞantina Vede En Önemlİsİ Sana Aciyorum İŞte Sen Duygusuz Kalpsİz Vede Vefasiz Bİrİsİ Olmaksizim Şerexxsİz Bİrİsİsİn Sen Hayatima GİrdİĞİnden Berİ Hayatimi Mahveden Hayatimi İkİ Paralik Eden Bİrİsİn Sen Canimi Yakan Sen Sadece Kendİnİ BeĞenmİŞ Ruhsuz Kalpsİn Vede En Önemlİsİ Şerexxsİz Sİn Ben Sana Deger Verdİm Sana Can Dedİm Canim Dedİm Sana HerŞeyİmİ Vermekle Kalmadim Canimi DİŞİmİ TirnaĞimla Aklima Neler GeldİĞse Aklimi Beynİmİ Vede En Önem |
ben seni sevemem sosyete gözeli yaşıyammam diledin sevginin çevresin
de seni 4 gözle bekle din olann kitapsız ben diyorumki isyanım allaha değil tüm allahsızlara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.