![]() |
Ilik Bİr Yaz AkŞaminda,
Rutubetlİ Havada. Aklima Sen Geldİn Zamanin AkiŞinda |
haykırsam sesimi duyan olurmu
ağlasam göz yaşımı silen olurmu sen gittin gideli ne arayanım ne soranım oldu ne yaptım ben sana seni sevmekden başka neden sıkmadın kafama bu ********ce ayrılığı yaşattın bana |
Sevgİlİm Bİtsİn Artik Bu AŞk
Bu Sevdada Şehİt Ya Sen Ol Yada Benle Duran Zaman Olsun Yoklugunla Donsun Damarlarimdan Akan Kan Adim ÖlÜm Olsun Alsinlar Sensİz Yokolan Bedenİmİ Bİr Tabuta Koysunlar |
HaYaTıMa BiR SoN VeRMeK iSTeRSeN
HaNÇeRe GeReK YoK GöZLeRiN VaRYa eĞeR KaLBiMi De VuRMaK iSTeRSeN KuRŞuNa GeReK YoK SöZLeRiN VaRYa HeRŞeYi BiTiRiR.... |
uNUTURUM DEMİŞTİM YA
sÖZÜMÜ TÜTAMADIM gülüm öYLE BİR UNUTMAK Kİ zOR GELİR SANKİ BİR OLÜM hER DEFASINDA ANLATTIM yANLIZ SEN BENİ AĞLATTIN şİMDİ BİR TEK DİLEĞİM VAR o GÜL YÜZÜN HİÇ SOLMASIN |
ben sana ne dedim
aşık olsan sevğilim olsan kötümü olur be miraç sana tertemiz bir kalp ayırdın bu kapte senden başka kimse olamazda olmayacakta aşk işte sen beni sev sana hayatımı ömrümü vareyim aşk işte anasını satımın dünyasında bula bula seni buldum.... aşk işte ne yapayım sen zarsın kalbimde TÜM DÜNYAYA HAYKIRIYORUM ( MİRAÇ DELİĞÖZ SENİ ÇOK SEVİYORUM) |
Sevdanin DoruĞa UlaŞtigi Gece
Ben Sana Geldİm AŞkin Yildizlarla BuluŞtugu Gece Ben Sana Geldİm GÖkyÜzÜnde Senİ GÖrdÜgÜm Gece Ben Sana Geldİm Kalbİme GİrdİĞİn Gece Ben Sana Geldİm Ben Hep Senİ Sevdİm Aklimda Sen HerŞeyİmde Sen Varsin Sen Bendesİn Sen Bende Saklisin |
O'nu İstiyorum
CEYDA MA SADECE CAYDAMA Bir gece daha yaklaşırken bana inat edercesine, Kapılırım O'nun beni büyüleyen güzelliğine, Bilmiyorum! Ne tepki alırım şu onulmaz sevgime... Bilmiyorum... Ama seviyorum... Çağırsam seni yine bir akşam gelir misin? Birlikte bu dünyanın bütün elemlerine güler miyiz seninle? Başarabilir miyiz Güneş'i tutmayı? Bakarsın yeniden yaratırız dünyayı... Sen beni tanımıyorsun, ben de seni, Tıpkı bir eski Türk Filmi gibi... |
Artık aldanmak istemiyorum.Beni sevgilerin
ölümsüzlüğüne inandır,korkulardan,şüphelerden kurtar. Hiç aldanmamışların o engin iç rahatlığına hasretim.Ayıkla,ayırt beni. Bütün insanlar aldanıyormuş,sürekli bir aldanmaymış yaşamak… Ne çıkar?Ben artık aldanmak istemiyorum ya Sen ona bak !… Onun için seni erişemeyeceğin bir yere çıkarmayacağım,olduğun gibi seviyorum seni. Olmanı istediğim gibi değil!Hiç olmayacağın gibi değil! Nerdeysen orda dur,nasılsan öyle ka |
Bazen en büyük aşk bizimki diorum..
Bazen de bütün güzel şarkılar bizim oluor hepsi bizi anlatıyor sanki... hep seni düşünüyorum herşeyde seni görüyorum.. hiç aklımdan çıkmıyosun ki!! atamıorum seni kafamdan belki de atmaya kıyamıyorum.. ben de anlamıyorum ama olsun..gitme kal.. çıkma aklımdan.. ve en önemlisi de kalbimdeki o kocaman yerden.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.