![]() |
na fena degişmiş koydan gedali.askalaki taniyamadum dilfezi.lezminadur
diyerlar oni tağturmiş ara gozlarini çağir yapturmiş .kendini biraz havalara kapturmiş askalaki taniyamadum dilfezi.boşanmişlar çilin çirkun nurinan .yenidan evlanmiş zengin .birinan tatila gelmişlar borodvayinan askalaki taniyamadum .dilfezi bağdım bağdım taniyamadum .dilfezi.inca dilbiryanda sıska biryanda.demağki çıkarmiş bizim koydanda kısa birşey geymiş herşey meydanda askalaki taniyamadum dilfezi .bacağ bacağ ustuna ati |
NİYE AĞLIYORSUN
Dünden kalan hayalin var, Bak evlâdı ayalin var, Çok da nahif bir halin var Söyle niye ağlıyorsun? Hayallerin mi yıkıldı? Evin barkın mı yakıldı? Kalbin tele mi takıldı? Söyle niye ağlıyorsun? Gecesi var, gündüzü var, Gecenin, nurlu yüzü var, Her tepenin bir düzü var, Söyle niye ağlıyorsun? Bu kar da biter, boran da, Bir gün kapanır yaran da, Yalnız iz kalır insan da, Söyle niye ağlıyorsun? Terki diyar eder gibi, Melül mahzun gider gibi, H |
Serin rÜzgar eser dağlarında
Sahilinde ovanda karlı dağında Yaşamak bir hazdır bağrında Yeşiliyle, mavisiyle, doğasıyla Tabiattır Karadeniz. Kuzuların melemesi rÜzgarın ıslığı Bir musikidir yaylanda Dağların ucu gökyÜzÜne ulaşmış Maziyi hatırlarım baktığımda. Fındığını toplarım dağında çayını toplarım yağmurunda Hasretimde toprağında Bir özlemsin Karadeniz. Fındığın kabuğunu çıkarırım çıkarırken aşkla bir şarkı tÜttÜrÜrÜm "Oy dağlarım dağlarım Duman geç |
SeVDiĞiM ZaMaN ÇeKiP GİTMeSiNiDe BiLiRiM
Bu DiYaRDaN BiRaz GöZYaŞı kaLıR aRDıMdaN uNuTuLuRUM eLBeT BiRGüN SeViYoRuM SeNi Ne oLuR aNLa BeNi |
GeCeNiN YaRıSıNDa BaKaRSaN GöKYüZÜNe BiLKi SeNiN iÇiN VaR oLaN BiRi
VaR Bu DüNYaDa SeN SeVSeNDe SeVMeSeNDe o SeNiN iÇiN VaR oLMaYa DewAM eDeR BiLiNMeDeN ... |
HeRŞeYe kaTLaNıRıM aMa SeNSiZLiĞe aSLa GİDeSiM VaR amA GİDemeM SeNSiZ
BiR YeRe SeVDiNe TaM SeVeRiM aMa SeNi MuTLU GöRMeK iÇiN SiLeRMeSiNiDe BiLiRiM.... |
GöZLeRiM DaLıP GiDeR MeHTaBa BoŞ SoKaKLaR KiMSeSiZ iNsaNlaR Ve SeNSiZ
BiR BeN VaRıM aRTıK YaŞaMa SebeBi KaYBoLaN BiR iNsaN yaŞıYo Bu DüNYaDa YaŞaSa NoluR Ki YaŞaMaK SeNSiZLiK öLMeYi TeRCiH eDeN BeN ÇeKiP GİDeCeK eLBeT BiR GüN Bu BeDeN |
Ş ahlandı ruhum seninle
E lbet birgün döneceğim seninle Y enik düştü bedenim kendisine D aldım yine bir resmine A rtık beraber olalım seninle |
Sevenler duygularına karşılık alamadıkları zaman
Yanlız kaldıklarını hissettikleri an ama biraz göz yaşıdır arda kalan |
geçmişde hatırladığım yarına sakladığım,
geceye yatıp düşlerde aradığım, hiç bir şey yok senden başka, ey, aşkına yandığım. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.