![]() |
seni düşünüyorum her gece,
rüyalarımda hayellerime, sen geliyorsun aklıma, aşkımız,acılarımız geliyor. unutamıyorum seni, ağlamak geliyor içimden, her gözlerine bakınca. hayellermiz geliyor aklıma, her yıldızlara bakınca. sen geliyorsun aklıma, rüyalarımda,heyellerimde, nerye baksam sen . unatamıyorum seni, unutmakta istemiyorum zaten Seni Çok Ama Çok Seviyorum Aşkım |
Egilmem sana ben,seni sevsemde
Sensizde yaşarım, hiç gülmesemde Razıyım yokluguna çeker giderim Aşkınla yanıp, bir gün ölsemde Kaderimmiş deyip,çekerim çile Herşeyin sebebi sen olsan bile Zavallı yüregim,bir beyaz ğüle Izdırap çeksin düşüpte çöle. |
gidiyormusun diye sorma bana
gönederen sensin. ne terketmeyi istedim seni, ne de yaşayamadıgımız bu aşkı topraga gömmeyi, senin kadar öfkeliyim ben de senin kadar endişeli. |
sensizlik çok zor be bitanem
yerine kimseyi koyamıyorum kimse senin gibi deil bitanem ben seni istiyorum sen yoksun bi türlü sana ulaşamıorum olmuyo bitanem bu can sensiz yapamıyor seni çok özlüyorummm ne gece nede gündüzün tadı war olmuyo bitanem sensiz olmuyo artık ne çok sewmişim seni seni kaybedince anladım gitme diyemedim sana şimdi gel diyorum ama ne fayda nolur bitanem artık olmuyo gellll SeNi ÇoK SeViYoRuM... |
seni sevdiğimi unutmak istedim
herşeyi kalbime gömüp yoluma sil baştan başlamak hiç bişey yaşamadan beşlamak istedim ama olmadı seni silemedim sana olan aşkımı içimden söküp atamadım yapamadım sevdiğim seni doğduğun yere gömemedim ve hala söylüyorum sana aşığım ben ölümüne sevmişim belki belkide unutucam ama şimdi çok çıkmaz bi yoldayım çok çaresizim gözlerin varya bitanem gözlerrin beni sana mecbur etti gözlerin bağladı beni sana O gözlerine bakıp sana Seni seviyorum diyem |
İstasyon önünde bir top ağaç
Ağacın gölgesinde Ben Ve uzanıp giden sapsarı bir tül Bozkır Ve bir türkü "Daha senden gayrı aşık mı yoktur nedir bu telaşın vay deli gönül" Ve bir tren Ne bir düdük çalar ne el eder Kar yüklü yağmur yüklü Kalbim gibi keder yüklü bir tren Durmaksızın geçer O böyle bir akşam böyle bir trene bineceğini düşler Ben böyle bir akşam böyle bir trenden ineceğimi düşler avunuruz .. S |
Bunca acıya katlandım
Yeri geldi acı çektim Yeri geldi agladım Beni dertden derde saldın Sen cezalısın onun için Sus artık sus gönlüm... Yoruldum artık çekemem kaprisini Çekemem nazını Ben aglarken bıçak açmıyor agzını Sevip sevmedigini anlayamadan Geçti koskoca ömrüm Sen cezalısın onun için Sus artık sus gönlüm... Hep seninle mutlu olmak Seninle hayat bulmak istedim Sana inanıp sana güvendim Her seferinde bana acı dert verdin Yeter yeter artık Ne olursun, ne olursun Sus s |
yagmur yagıyor su an sokaktakı tum canlıların uzerine...sırılsıklam
olmus yurekler dolanıyor bır ordan bır buraya..her bırı hasretın pencesınde kavrulmus..bırbırını tanımayan ama hepsının ıcınde aynı belkıde aynı acıyı tasıyan ınsanlar..onlar aynı kaderi paylasıyorlardı..onlar aynı sokakta aynı yagmur damlalarında ıslanıyorlardı..bırbırını tanımayan o yurekler aslında aynı yagmur damlalarında bır ordan bır buraya savruluyorlardı.... |
bendekı mutsuzlugu,senın son sozlerınde kanayan yuregımın verdıgı
acıyı,hasretımı, herseyı gızleyebılıyorumda bır tek bendekı senı gızleyemıyorum... ve bır tek ben kendımı senı sevıyorum demekten alıkoyamıyorum..... canım sevgılım senı cok sevıyorum... |
Seni Sevdiğimi yüregımdekı kalbımle anladım.Seni her gordugum zaman
bu caresız kalbın artısı senı her zaman sevecegım demektır aşkım . aşkımsın pekı ben senın neyınım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.