![]() |
sevme yüregim sevme
kimseyi sevme gittin sevdiğim gitme diyemedim tutamadım elinden gel diyemedim beni bırakma gitme diyemedim gelseydim belki vazgeçerdin geri dönerdin bana bu kadar kör oldu gözlerim görmüyor senden başka gel gitme diyemedim kara gözlüm deliye döndünm senden sıonra çok acılar çaktim senin ugruna bırakma gel be kara gözlüm seni unutmak ancak mezarda biter bilki bu yürrek senin için attar gel be kara gözlüm gitme gitme nolur dön geri .... |
Ben ki korkmam derdim ne olursa...
ne olursa kaldırım,gelirim üstesinden sanırdım.. oysaki bilmiyormuşum.. tanımıyormuşum seni... her kelimede ,her cumlede; üzülür mü kızar mı düşünmek nedir bilir misin... her aldıgın nefeste seni düşünmek nedir bilirmisin.. hele özlemek varsa bide ... sen kendini özleyebilir misin? sanmam!!! öle olsa korkularımı bilirdin.. bilirdin her kelimeye esir olmayı... binlerce kez düşünmeyi üstünde... bilirdin... şimdi ilk defa titiyor benim bacaklarım.. |
gurbet eller o kadar agır geldiki bana
kimse yoktu yanımda herkez bir kenarda halime soran olmadı bu gurbet yolunda yanlız başıma kaldım odamda gözyaşlarm dinmiyor aglıyorum ilk defa yanlızlıgı hissettim hayatta meger küçük şeyler bile yanlızlıgı paylaşıyomuş yeni farkına vardım annem sabahlar olmadı burda seni düşünmekten agır geldi bana gurbet eller düşünce doldu kafam özlem doldu yüregim yandı kalbimm yandı tutuştu yoktunuz yanımda yoktunuz hayat şimdi başlamış be annem şimdi ......... |
Eller almasın seni benden.
Muradıma ermeden ayrılamam senden Razıyım alsınlar bu canı bu bedenden Eski olmayacak aşkımız sen gitmezsen Lütfen sevgilim lütfen ayrılma benden İnan seni çok seviyorum sende beni seviyormusun? Feryat ediyorum ALLAH'IMA senden önce alsın bu canı bu bedenden!!!!!!!!!!!! |
Zaman Daralip Gİdİyor
EylÜl Ayinin Ortasindayiz Yerden Yere Vuruyor RÜzgar Narİn Bİr GÜlÜcÜkle Çikiyorsun KarŞima En Derİnden Kalbİmİ Vurup Gİrİyorsun PİŞman Olmadan Senİ Sevİyorum. Mayis Ayi Gelİyor En Çok ÜzÜlen Ben Oluyorum HÜzÜnle Yazin GeÇmesİnİ Beklİyorum Malasef Zaman Duruyor Engİn Bİr Mevsİm Vuruyor Tam Ortasindan Kalbİmİn. Cevher Verseler DeĞİŞmem En SevdİĞİmİ Yanİ Senİ! Mazlum Bİr Hayat YaŞasam Da İyİleŞtİrmeye ÇaliŞirim Kendİmİ Levrek Levrek Olsada |
herşey bana seni hatırlatır unutmak isterken,
unutamam hep o gözlerin karşımdayken, bazen sıcak bazen ise gönülden gelirsin, herşey seni hatırlatır bana yeniden, geri dön geri dön..................... neolur geri dönnn |
dermansız derde tutulursun
seversin sonunda unutulursun mey'lerde bulrsun çareyi talihine kızarsın umutlara sarılırsın sevemite sevilmemiş bir aşk mahkumuyum sevda yolunda ezilmi yüreginden vurulmuş hayinin kuluyum..... |
Seni işliyorum sensiz *******ime,
Kapatıyorum gözlerimi gül yüzün hayalimde, Sen varsın daldığım,baktığım,yaşadığım her yerde, Aşığım bebeğim seni yazmışım şu deli gönlüme, Sevmek zor iş güzelim her deli kanlı sevemez, Şu deli gönül her güzeli sevemez, Sevdim seni deliler gibi gönül ferman dinlemez, Bir kere gülüşüne dağları yıkarım engellenemez sana sevdam, Buğdaylar saçların,denizler gözlerin, Uçurumun kenarında ellerini bekliyor ellerim, Duy artık sesimi sırıl sıklam aşık sana yür |
yok artık başımda aşkın belası
bir izin kalmadı kurduğun düşten kapandı gönlümde sevda yarası unut diyordun ya unuttum işte sensizde düşermiş takvimden günler zorlasanda anmaz adını diller gideni sanmaki bu gönül özler unut diyordun ya unuttum işte uzaklaştı gönlüm her hatırandan kalmadı senden bir iz geçen zamandan çoktan küle döndü alevli yanam unut diyordun ya unuttum işte |
Karşımda selam veriyor ölüm bana
Uzaklardan koşup gelmiş yardımıma Seninle tanıştığımız bu sokakta, Aşkıma ölüm bile ağlamakta. Lanetler olsun alnımdaki yazıya. Hangi suçumun karşılığı bu ceza. Kalbimi söküp atsam Acılarım diner mi acaba? Günün her batışı başlangıçtır bana Eğlence için davetiye çıkar acılarıma Kara kubbenin altında saatlerce Boyun eğiyorum yalnızlıklarıma. Dayanılmaz bir sızı damarlarımda, Kanım kalbimden geçiyor nede olsa Çaresiz derdime sadece ben değil, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.