![]() |
yaşamın son çizgisinde
bir güneş gibi doğdun hayallerimin bittiği an bir umut oldun gecenin karanlığı boğmuyor artık beni güneşin sıcaklığına alıştık bir kere doymuyor sevgiye sormuyor nefreti kederler varken hayat yokmuş gibiydi hayat seninle başladı gülüm sürgülü hayatıma bir anahtar bir mutluluk oldun rüyalarımda bile sen her yere baksam sen deli oldum aşkından göremedim bugün seni nerdesin bak yine gece oluyor yanımda değilsin gecenin soğuk rüzgarı alıp sürüyor |
her gece sessiz
her atılan çığlıklar kayboluyor gecenin karanlığında savruluyor hayaller, mutluluklar tek bir tane sağlam kalmayıncaya dek gecenin karanlığı örtüyor ayıpları, günahları kim biliyor derlerse bunları beni gösterin ben her gece yolumu aydınlatarak giderim gecenin karanlığı beni aşk körü yapmaması için , |
İn cold life
I would lıke to be sun at the end of each hope I would lıke to be sun in this life that everybody cry I wanted to smile for all cring weeping child I would like to be sun |
GÖzlerİne BaktikÇa,
AĞlasada GÖzlerİm. AĞlamak İÇİnde Olsa, G Ö Z L E R İ N İ Ö Z L E D İ M ... |
Kirliydi artık yaşam
Yaşadıklarımız kirliydi Artık o tertemiz aşkımız yoktu Siyahtı dünya Beyaz olması bidaha imkansızdı |
sadece hayaldin ve yasayamadigim askimdin seni sevdigimi hiç
söylemedim ama seni inan dünyalar kadar sevdim. |
Unuturum DemİŞtİm Yaa
SÖzÜmÜ Tutamadim. Öle Bİ Unutmaktİ ÖlÜmden Agir Geldİ Her Defasinda Aldandim Yalniz Kendİmİ Kandirdim Şİmdİ Bİr Tek Dİlegİm Var O GÜl YÜzÜn HİÇ Solmasin Saf Kalbİn Umarim Sana Layik Bİrİnİ Bulur Benİm Olmasanda Mutlulugu Hakedİyorsun Mutluluklar Sevİpte Kavusamadigim |
Gel unutalım senle her şeyi
Yaşanmamış saysak ne çıkar ki anılardan, Ben bir yağmur olayım sen kır çiçeği Baharı bekleyelim uzak diyarlardan. Gel unutalım senle her şeyi İki damla göz yaşıyla beraber. Kuytu sokaklarda bırakalım sevmeyi Aşk bizden;biz aşktan bihaber... |
kalbe acı çektirenler
ruhunun karanlıklarında kaybolanlar aşkı hissedemiyenler sevgiyi bilmeyenler sensiz yaşayamam diyenler Demeye dersin ama istesende istemesende yaşarsın Onsusda´onunlada ama yaşarsın acı çekerekte binlerce kez ölüpte canlansada ama yaşarsın gülüm istemesende sevmesende yaşarsın ... |
bir damla gözyaşı,
ve özleminle uyandığım birsabah. önümde kahrolası bir avuç gözyaşı ve gözlerin geldi aklıma deniz parıltısı kadar güzel gözlerinhep gözyaşı ile uyandım sensizliğe hersabah hasretini anlatan bir avuç gözyaşı artık hersabah düşlerin ile kalkıyorum belkide kurtulmak imkansız benim için çünkü hasretin zindanım gözyaşım bonuma vurulan zincir oldu ama yinede ümitsiz değilim sadece tek hayalim var bu zindan dan kurtulup sana yazdığım şiirleri okumak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.