![]() |
ben ne şairim nede şiirler yazarım,
duygularımı mısralara karşılıksız satarım, bir bahçivan olarak gelmişim dünyaya başkalarına güller yetiştiririm KENDİME HEP HÜZÜN ÇİÇEKLERİ |
ben sen gibiyim ya sen ben olurmusun?
ben durulmak isteyen bir nehir sen üzerimdeki sal olurmusun? açsam diyorum yüreğimin tüm kapılarını sana sen içeri süzülen sevdam olurmusun? darbe üstüne bir büyü daha! ama ben uslanmadım ben sen gibi karanlıkta gün yaşadım bir dilenci gibi soruyorum UMUDUM OLURMUSUN??? |
kıymetini bilmem için gitmenmi gerek?
anla artık büyüdün bebek! öğrenmen gerek gitmek kolaydır sor olan sevmek ne olur gitme gidersen benden ne kalır GERİYE!?? |
sevmiyorum deseydin ta baştan
bağrıma taş basar,seni unutmaya çalışırdım hala oynuyorsun duygularımla,aşkımla yetmedimi çektirdiklerin dahadamı çekeceğim kaderimdir diyeceğim seni hep seveceğim ve birgün yolunda öleceğim |
vur hadi bir hamleyle çek tetiği
yok olan kalp ağrı duyarmı hiç kanarmı? sensizlik ölümden bile zor hergün hergün ölmek gibi acısı çok devası yok sensin devası ilaç gibi gittiğinde kalbimide aldın bak bende bir hiç bıraktın sen bensiz olursun ben sensiz yarım kaldım |
bu gizli bir ask hihayesi hiç kimse bilmiyor
o da bilmiyor gizli belkide karşılıksız bir hikaye |
Elimde bir eski resmin
Karşımda son mektubun var Şarkılarda senin ismin Etrafımda yabancılar Ağlıyorum yine gündüz gece Son bir kere göremedim seni diye Çekilip bir köşeye ağlıyorum yine Ölüm bile daha kolay Senden ayrı yaşamaktan Bu sokaklar bu karanlık Seni bana hatırlatan |
terkedilince insan ağlamak ister
ama gözlerinden yaş gelmez gülmek ister ama yürekten gelmez birini bekler o hiç gelmez nedense işte o zaman ölmek ister ama ecel gelmez belkide bir gün bir köşede sessiz sedasız yenlızlığıma hıçkıra hıçkıra ağlayacağım şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracağım ama nafile biliyorum güzel gözlerim gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ama nafile sessizliğim beni çağırdığında boş sokaklarda unutmeki şini zalim artık ben ol |
Görmesem daha iyiydi seni orada o gece
Aradan yıllar geçti silinmedin hafızamdan Her gece gibi bir geceydi Seni görene kadar Birer birer çıktılar yerlerinden hatıralar HATIRALAR UNUTULMAZ... Duygularıma esir oluyorum seni görünce İnsan bin keremi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim Bir kere daha yandım Ama gördüğüme sevindim |
Bana bu hayat zindan oldu sen yokken
Ziyan oldu artık senle geçen günler Hayallerimde hep sen Ve gördügüm herkes sen Aynaya baktıgımda bile senin gözlerin Hani gittin ya iste bitirdin beni Asıgın ahı tutarmıs Ama sana ah bile edemiyorum Çünkü seni hala seviyorum Evet, kalbim çok acıdı ama sensizde olmaz Sen gittin gideli haylin hep pesimde Gözlerin hep gözümün önünde Artık kendimle konusur oldum Duvarlarla arkadas Seni çok sevdigimi Dünyaya haykırd |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.