![]() |
Aşkın böyle acı verici olduğunu bilmezdim
Seninde böyle kırıcı olduğunu Aşkı tattım.. Sevdayı tatım.. En önemliside acıyı tattım seninle Nasıldır bilirsin aşkı Bazen gelip geçici Bazen kalıcıdır yüreğimizde İnsan aşık olunca ne olur bilirsin Bazen konuşmak istemezsin ümitsizce... Bazen de susmak Açılmadan önce yanına giitmek istersin Açıldıktan sonra on kaçarsın amansızca Aşk böyle bir şey sevdiğim Benim duygularımda Benim yüreğimde Benim sevdamda İşte gördüğün gibi;ACI VERİCİ |
yaşamak çok zor
ama sensizlik dahada zor anlamsız bir dünya sürüklenip gidiyorum bu hayatın içinde ne oklur sevdigim şu anlamsız hayatı canlandır artık dünyamı çektim çekecegim acıyı bitsin artık içimdeki bu sancı seNi sevmekmidir suçuuum yar duy beni artık ne olur SENİ NE KADAR ÇOOOK SEVDİGİMİ. UGRUNA HAYATIMI FEDA EDEBİLECEGİMİ. DUY ARTIK NE OLUR |
aşıkımsın kanımsın
sen benim canımsın ama ne yaparsın zalim dünya bu dizelieri sana yazarken sevgilim sensiz geçicek her günü sezerim ömrümün yarısı canım benim sensin benim yarim |
Sana hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bütün sözcükler yetersiz..
Hiçbir şey yazmak istemiyorum. Engin denizlerde kulaç attığım, üstüme gökkuşağını kuşandığım bu aşk yalanmış.Şimdi karanlık sularda boğuluyorum. Gökyüzü kurşun gibi ağır. Ne yana dönsem yalan. Gülüşler yalan, vaatler yalan..İnsanlar yalan. Ben seni mi sevdim..Senin gözlerinle mi baktım dünyaya.. senin ellerinle mi çiçek derledim.. sevinçti, aşktı göğsüme bastım. Kocaman bir yalanı seninle mi yaşadım? Gözlerine baktığım acennet bahç |
Ön koltuktaydım... Arkada ise ihanetin meleği pusu kurmuş, sarıldığı
kollarda pençelerini saklıyordu. Ağlıyordu, ama kendine değil. Ağlıyordu ama ağlamak istediğine değil. Onun göğsüne yaslanmanın bahanesiydi kıstığı gözleri. Bense yırtıp attığım bu kareden sonra sarıldım montuma. Yaslanıp arkama, virajlarda kıvrılan uçurumları hayal ettim zifiri karanlıkta. Bir sigara yaktım..Arkama bakmak istemeden ve kandırarak bilincimi, en çok o anda nefret ettim aynalardan. |
Sana Geldim Yine Sen Yoktun Aradım Seni Yoktun Sordum Herkese Aşkım
Nerde Bana O Gitti Dediler O Kelimeyi Duyduğum An Yıkıldım Bir anda Düşündüm Seni ******* Boyu Hiç Aklımdan Çıkmıyordu O Gülüşün Çıktım Dışarıya Dolaştım Siverek’in Issız Sokaklarını Seni Aradım Her Sokakta Seni Sordum Gördüğüm Herkese Ama Onlarda Aynı Cevabı Verdiler Ya Bilmiyorum Dediler Yada O Gitti Dediler Yine Yıkıldım Bundan Sonra Göremiyecekmiyim O Gülüşünü Ne Yani Tutamıyacakmıyım O Ellerini Ne Yani |
Eğer Birğün Ağlamaklı Olursan Beni Ara Belki Seni Güldüreğime Söz
Veremem Ama Seninle Birlikte Ağlıyabilirim Eğer Bir Ğün Uzaklara Kaçmak İstersen Beni Ara Seni Durduracağıma Söz Veremem Ama Seninle Birlikte Kaçabilirim Eğer Birğün Kimseyle Konuşmak İstemessen Benş Ara Susacağıma Söz Verebilirim Ama Birgün Beni Arayıpta Bir Cevap Bulamazsan Hemen Beni Görmeye Gel Belki Sana İhtiyacım Var !!! Can Dostuma !!! |
arıyorum gözerini sevglim
seviyorum sözlerini çiçeğim sadece tek dileyim var SEV SEV SEV SEV SEV kalbimsensin bedenim sensin kenarda kal lütfen kal |
aşk burda seni bekliyor sadece seni
sensiz olmuyor sensiz sadece ölüm beni bırakıp gitme sadece sen benimsin kelimeler yetmez seni anlatmaya yanlız beni sev kimseye gitme sakın beni kandırmak beni aldatma SEV SEV SEV SEV |
yanlız beni beni sev
kimseyi sevme kimseye gitme sakın beni kandırma dolandırma beni aldatma |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.