![]() |
Gecenin bir yarısı karanlık bir odadayım
Ve hala seni yazıyor,seni düşünüyor,seni yaşıyorum... Elimde fotoğrafın,kulağımda bir zamanlar söylediğin o şarkı,o sözler,dilimde nağmeler, AKLIMDA SEN VARSIN... <<<sonum oldun birtanem>>> |
Varsın böyle geçsin yalancı günler
Varsın canımı alsın bu yalnızlık Kokunu verirken vazomdaki güller YIKAR MI SANDIN BENİ BU YALANCI AYRILIK!!! |
Aşkın ne demek olduğunu bilmezdim,
Bir gün aşık olacağımı hiç sanmazdım, Karşılıksız aşkın acı verdiğini bilmezdim, Seni tanımadan önce Aşk denen şeye inanmazdım, Aşığım diyenle konuşmazdım, Kalbimi kaptıracağımı bilmezdim, seni tanımadan önce aşkın efendisi CÜNEYT |
Kalbimi kaptırdım bir kere,
Seni düşündüm her gece Sen istesende istemesende Seni seveceğim ömrümce, Şimdi sana sesleniyorum, Melek yüzlüm, bitanem, Aşık olmamak elimde olsa Aşkı kalbimden silerdim, Neden diye sorarsan, Aşk bana hep acı veriyor derim. |
Sevdim seni bir kere,
Sen istesende istemesende, Senin beni sevmeyeceğini bilsemde, Seveceğim hep seni delice, Seninle olacağımı bilsem, Ömrümü gözümü kırpmadan veririm. Çünkü sen benim hayatımdan , Çok ama Çok değerlisin. Sevmek mi? suç Sevilmek mi? Bence sevmek suç, Çünkü sen sevildin ben sevdim, Acı çeken yine benim. aşkın efendisi CÜNEYT |
HAYATTA TEK UMUDUN GÜLMEK OLSUN,
BİR GÜN AĞLARSAN, ODA MUTLULUKTAN OLSUN, UNUTMA SEVEN BİRKEZ ÖLÜR. ÖLEN BİR KEZ GÖMÜLÜR... BENİM SANA OLAN AŞKIM, NE ÖLÜR NEDE GÖMÜLÜR... GÜLÜM. elif |
adını umutsuz aşk koydum be gülüm niyemi?
yıllardır bekledim tek bi söz için ama gelmedin başkalarını seçtin oysa ben sana değer verendim olsun be gülüm ben seni yine seveceğim unutma birğün sende bana döneceksin ama belkide o zaman ben öleceğim biliyormusun yine bu gece içiceğim sen yoksun ama ben yinede seveceğim sen nekadarda beni sevmesende sen ne kadarda sevmiyormuş gibi yapsanda ben seni her zaman seveceğim ne olur sevdiğim dön geri. bak dönerden |
ayrılık koyar insana zor gelir
için yanar.. ona bakıpta seni seviyorum deyişin varya en güzel şeylerdir ama ayrılırsı ya o koyar adama.. yanar içi!!! kalbi param parça üzgün ağlarsın .. ama bir şeyi anlarsın yanlız kalmayı ama üzülme yavaş yavaş alışırsın.. tam alış tın derken onu bi başkasıyla görüyorsun dünyan başına yıkılıyo ama yine anladım seni seveni sevme oda bir gün unutcak üzülen yine sen olcaksın be gülüm bu dün yada kimseyi sevmicen .. |
İÇİm Yansada
Canim Acsada Bİr GÜn Bİle Bİle Ayrilacagi Ne Sen Bensİz Ne De Ben Sen Sensİz Yapamam Yapamam Bİtanem Ama Mecburuz Bİr GÜn Bİle Bİle Bunu Yapmaya Mecburuz |
Senİ Sevmek
Bİtanem ÖlÜrsesİne Taparcasina Bİr Hayranlik Degİl Ya Bİtanem Senİ Sevmek |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.