![]() |
her sabah uyanıp seni dilendim
yaşlı gözler ile buruk kalp ile son dileğim oldu benim tanrıdan yıllar sora bizi kavuştur diye inandım hep sevdim seni delice mutlumusun bilmem gittiğin yerde unutmak olurmu böyle bir günde inanki sevmiştim seni delicesine yıllara dur desem seni sorarlar duygular hep benden hesap sorarlar anılar maziye dolup taşarlar bütün gözyaşlarımda sen varsın inanki sevmiştim delicesine...... |
Sensİzlİk ÖlÜm Bİtanem
Sensİzlİk ZulÜm Bİtanem YaŞamanin Anlami Hayatimin Tadi Tuzu Sensİzlİk Bombos Bİr Hayat DÖrt Duvar Arasi Bİtanem Sensİzlİk YaŞamak Degİl Zor Olan İÇİn MÜcadele Etmek SavaŞmak Senİn İÇİn Bİtanem Sensİzlİkle Çirpnip Durmak Bİlİrmİsİn Hayatim Her GÜn Her GÜn Senİ ÖzlÜyorum Bİr GÜn Bİle Sensİzlİge Dayanamaz İken SÖyle Bİr Tanem Nasil Dayanirim |
Ölü bir yılan gibi yatıyordu aramızda
Yorgun, kirli ve umutsuz geçmişim Oysa bilmediğin birşey vardı sevgilim Ben sende bütün aşklarımı temize çektim İmrendiğin, öfkelendiğin Kızdığın, ya da kıskandığın diyelim Yani yaşamışlık sandığın Geçmişim Dile dökülmeyenin tenhalığında Kaçırılan bakışlarda Gündeliğin başıboş ayrıntılarında Zaman zaman geri tepip duruyordu. Ve elbet üzerinde durulmuyordu. Sense kendini hala hayatımdaki herhangi biri sanıyordun, Biraz daha fazl |
Yağmurdan Sonra Buğulu Camlara Titreyen Ellerimle
Yalnızlığımı Yazdım *******de Yalnızlığıma Gündüzlerde Karanlığıma Şiirlerde Mısralara Seni İstediğimi Yazdım Sensiz Geçen Her Güne Yalnız Yürüdüğüm Yerlere Elimdeki Sigarayla Vefasızlığını Yazdım Yalnızlığa Terk Edildiğim Kişiliğimi Unuttum Yüzümü Göremediğim Aynalara Seni Sevdiğimi Yazdım Yaş Toprağa Islak Caddelere Gök Yüzünden Düşen Yağmur Damlalarıyla BİR GÜN |
O YÜreĞİne Dokunmaya KiyamadiĞim Nerede Şİmdİ
Kalbİme Ansizin Gİrİp Delİce Sevdİren GÖzlerİne BaktiĞimda Ruhumu Erİten O Umut Dolu Hayallerİn Sahİbİ Nerede Şİmdİ? Her Gece RÜyalarima Sessİzce Gİren KulaĞima Usulca SevdİĞİnİ SÖyleyen O AŞk Dolu BaŞlangiÇlarin,tutku Dolu Anlari Nerede Şİmdİ? ÖmrÜme AŞki GÜnahsizca ArmaĞan Eden Ayrilmaktansa ÖlÜmÜ Tercİh Ettİren Sensİz Bİr An Bİle YaŞayamam Dİyen O Masum GÖzlerİn Sahİbİ Nerede Şİmdİ? Sebepsİz Bİr GÜnah Gİbİ |
sende git bakma arkana bakarsan bırakamam seni gözlerini görmeyim
dayanamam aklımda kalırsın hadi git kimse görmesin bakma aglıyorum ama aldırma bana sen git biliyorum dönmeyeceksin bana gelmeyeceksin bildiğim için git diyorum keşke hep kalsaydın yanımda keşke gitmesen ama gitmen gerek sen git ben seni beklerim kara gözlüm sen gittt artık.... |
ilk görüşde aşık olmuştum
yüreğimde sevgiyle aşkla dolmuştum seni her gördüşümde her nefesinde yeniden doğmuştum gözlerinin maviliğine vurulmuşum bir kuş olup kalbine konmuşum kalbinin derinliklerinde sevdiğim ben orda var olmuşum senden önce yokmuşum bu kalabalıkta kaybolmuşum yüreğim yüreğine tutsak edilince en kalabalıktakilerin en yalnızı olmuşum.. |
benden sevmemi beklemeyin artık bu hayatı.
ben en başta yaptım sevmek denen o hatayı. sevemem seni artık yalancı dünyanın yalancı insanı. iyice ezberledim artık kitap kitap okuduğum acıları. düşmem artık o aşk denen tuzağa. bu sabah verdim seni seven yüreğimi rüzgarlara. alsın onu götürsün götürebildiği kadar uzağa. inanmam artık seviyorum diyene bundan sonra. yok benim hislerim duygularım. hepsini bu ayrılık yolunda harcadım. ah nasıl da sevdiğine inandım. yalancı dünyanın yalanc |
Ateş oLsam seni yakmazdım
Su oLsaydım sana karşı hep ıLık oLurdum Yağmur oLsaydım üzerine yağmazdım Zehir oLsaydım seni öLdüremezdim Eğer bir kar tanesi oLsaydım Hep üzerine yağardım Sen beyazı çok severdin Ben ise karayı sevmeye aLıştım Seni beyazLar içinde gördüğüm o gün Dünyam başıma yıkıLmıştı OLsun be güLüm Sen mutLu oL ben başka birşey istemiyorum Senin bir tek güLüşüne ben canımı veririm O beyaz geLinLik içinde çok mutLuydun Umarım haLa mutLusundur... |
hiç bir fırtınada savrulmadı ruhum ayrılığın kadar.
varlığım paramparça oldu da bir içimdeki sana gelmedi zarar. böylesine harap olmuşken benliğim, çabalar neye yarar. artık eskisi gibi olmayacak. tükendi yarına dair umutlar. ne hayaller vardı halbuki beklenen bir tutam mutluluktu senli benli nasıl sevecek bu gözlerim bir daha başka gözleri. hayır sevdiğim hayır. ne seni unutabilirim ne de içimi yaka yaka gidişini. sen değil miydin unutamam diyen? unuttun işte vefasız. mutlu olac |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.