![]() |
gittiğin günü unutamadım hala
aklımdan çıkmıyor arkana bile bakmadan gidişin beni gözü yaşlı yanlızlıklarla bırakışın... ben hala seni özlüyorum gözyaşı döküyorum uğrana dön diye yakarışlarda bulunuyorum ama ama ne çare... ben hala seni seviyorum. hiçbirşeyi değiştirmeyeceğini bile bile ben hala seni seviyorum... |
UNUTMAYACAĞIM SENİ..
Unutmayacağım seni, O güzel günleri, Ölümsüz aşkımızı, En büyük yıkılışımızı.. Anlaşamadık seninle, Sen kötü davrandın. Bu aşkın bitmesine en çok, Sen sulandın.. Oysa ne çok sevdim seni, Paha biçilemezdi. Sana olan nefretim, Olmadığı için ölçülemezdi. Ama şunu bil sevgilim, Ölümsüz sevgilim, Kalbime öyle bir yer kazdın ki Hiç oradan çıkamayacaksın. Orada,benim aşkımla,sevgimle, Sonsuza dek kalacaksın.. UNUTMAYACAĞIM SENİ!!!.. |
Yaşananları unutamazsın
Geçmişe dönemezsin Sevsende söyleyemezsin Çünkü anıları Bir kalemde silemezsin Bu kalp sevdi Seni bilirsin Ama dile getiremezsin İstesende yıları gömemezsin Tek çare bu sevda da Sadece üzüleceksin Sadece üzüleceksin Asla geri dönemeyeceksin O zaman anlayacaksın Boşa yaşadım Boşa yıprandım Sesimi duyacaksın Senin için çarpan yüreğimi Geçmiştir çoktan zaman Keşke daha önce çıksan Hayatı seninle paylaşmasam Ke |
UNUTAMAZSIN
Yaşananları unutamazsın Geçmişe dönemezsin Sevsende söyleyemezsin Çünkü anıları Bir kalemde silemezsin Bu kalp sevdi Seni bilirsin Ama dile getiremezsin İstesende yıları gömemezsin Tek çare bu sevda da Sadece üzüleceksin Sadece üzüleceksin Asla geri dönemeyeceksin O zaman anlayacaksın Boşa yaşadım Boşa yıprandım Sesimi duyacaksın Senin için çarpan yüreğimi Geçmiştir çoktan zaman Keşke daha önce çıksan |
"İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. |
hayata neşe katmaktır amaç
kalbe sevgi tohumu ekmektır paylasılan sevınc ve huzun gozyasları ıle o tohumu buyutmektır hoslantıyla baslar tutkuyla devam eder karsılıklı saygının emegıdır o tum bunlar nemıdır? ilk soz senın..... saygılarımla |
ben erken yaşadığım her şeye hep geç kaldım
gidenlerin ardından bakakaldım hiç bir gönül avutmadı beni yandım yandım da kor oldum kaldım ben, ben erken yaşadığım her şeye hep geç kaldım.. |
bu giden son vapurdu limandan ayrılan. bu giden son
trennnnnnnn.. son ayrılandı aramızdann dönmeyeceklerdi .. ve yine hatırlamıştımm gidenler ne olursa olsun dönmeyeceklerdi geriiiiiii. bir meydan yeriydim .. çok savaşlar görmüşşşşş acıya nara. çok halaylar çekilmiş sevince buse. bir top gül idim.. milyonlarca kez aşka sunulmuş. milyon kere kurumuş. aklım başımdaydı hüzün dolu son gecemde. gidenler yine burdaydı yanı başımda |
göçebe
hep aklımızda değilmi gitmek kırgınlıklarımız,da su gibi rüzgar gibi önü alınmaz gitmek bir kent,ten,diğer kent,e maceracı sevda dolu bulmak yitirdiklerimizi umutlarda kendimizi kaybedercesine göçebe bir sevdadan,diğer sevdaya akmak hayatın ortasına aceleci ömrün en güzel hırsızlığı etkilemek sevmek tanımak mahsumluğu kırık sevda saplantılarında arayış tanrının eline muhtaç doğru dokunuş romansı bir sihir sokak müziği eşliğinde yürümek şevinçli sevmek özgürce |
aşkım gözlerin yolda olsada bekleme beni
çıkar giderim bi daha dönmem belkide acılara özlemlere ve yanlızlığma dalar giderim bi daha dönmem belkide özlemin aklımdan çıkmayack olsada günün geceye karıştığı bir vakitte bilinmez bir sonsuzluğa giderim bir daha dönemem belkide |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:44 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.