![]() |
> > Bir mahkeme salonu dusunun...bir davada taniklik
> > etmesi icin kursuye yasli > > >bir teyzeyi cagirirlar.. Kadin yerine oturur ve > > davalinin avukati kadina > > >yaklasir... "Bayan Jones.. beni taniyor musunuz?" > > Yasli teyze cevap verir: > > >"Ah evet Bay Williams sizi cocuklugunuzdan beri > > >taniyorum..siz taa o zamanlar bile aileniz icin tam > > bir > > >basbelasiydiniz..surekli yalan > > soyluyorsunuz,karinizi komsunuzla > > >aldatiyorsunuz,en yakinim dediginiz insanlarin > > arkasindan konusuyorsunuz, > > >2 dolar fazla kazanmak icin herkesi satarsiniz..." > > Davalinin avukati basta > > >olmak uzere butun salon sok olur.. adam ne > > >yapacagini bilemez bir halde kadina tekrar sorars: > > "Peki Bayan Williams,ya > > >karsi tarafin avukatini taniyor musunuz?" Kadin > > yine cevaplar: "Elbette > > >taniyorum.. cocuklugunda ona dadilik > > >yapmistim.. tembel,ödlek ve alkolik adamin > > tekidir..etrafinda bir tek > > >dostu yoktur ve herkes onun hala *******i altina > > kacirdigini soyluyor.." > > >Yine herkes sokta.. butun salonu bir ugultu > > kaplar.. hakim kursuye tak tak > > >tak vurup herkesi susturur ve her iki tarafin > > avukatini da kursuye > > >cagirir..Ve ikisine de egilmelerini soylerek > > kulaklarina sunu fisildar... > > >"Eger bu kadina beni taniyip tanimadigini > > sorarsaniz ikiniz de yandiniz |
Yasli bir koca ve karisi ev yasantilarinda birçok küçük unutkanliklarin
basladiginin farkina varirlar. Bunun tehlikeli olabileceginden korkarlar.Örnegin ocagi kapatmayi unutmalari yangin çikmasina neden olabilir. Bu yüzden yardim almak için bir psikologa gitmeye karar verirler. Psikolog onlarin yasindaki insanlarin pek çogunun küçük hatirlatici notlar alarak bu sorunu azalttigini nlatir. Yasli çift bu öneriyi çok hos bulur ve psikologun ofisinden ayrilir. Eve dönerler. Kadin: - Hayatim, mutfaktan bana bir tabak dondurma getirir misin? Unutmaman için istersen not al. - Saçma, bir tabak dondurmayi hatirlayabilirim. - Peki, üzerine biraz da çilek istiyorum.Istersen not al. - Gerek yok ! Bir tabak dondurma, üzerine çilek. Hatirlayabilirim. - Tatlim, yalniz üzerine biraz da krema istiyorum. Simdi yazsan iyi olur. Unutacaksin. - Simdi geliyorum. Hafizam o kadar da kötü degil. Adam mutfagin kapisini kapatir. Kadin biraz sonra adamin dolaptan çikardigi tencere, tava sesleri duyar. Kocasi onbes dakika sonra ortaya çikar. Karisina dogru yürür ve bir tabakta pismis et ve yumurtayi karisina uzatir. Kadin önce tabaga, sonra kocasina bakar : - Hey, tostlar nerede? |
İngiliz leydisine sormuslar:
- Yüz milyona yapar mısınız? - Yüz milyon fena para degil. - Bir milyona yapar mısınız? - Siz beni ne sanıyorsunuz? - Ne oldugunuzu anladık da pazarlık yapıyoruz |
Askerde Komutan Emir Erine Seslenmis:
"Çabuk Bana Bir Lazer Yazici Getirin" Er Gitmis Ve Bir Askerle Geri DÖnmÜs Komutan: "bu Ne Lan?" Asker: "lazer Yazici Komutanim" Komutan: "nasil Oluyor??" Asker: "temel, Hem Laz Hem De Er Ve De Yazicilik Yapar" Demis. Komutan: "ulan Iyiki Scanner Istemedik......" |
80'lik ihtiyar 20 yaşındaki kıza aşık olur ve evlenirler.
Küçük kasabada büyük olay yaratan evlilik memnun mesut devam ederken bir yıl sonra İhtiyar karısını doğum yapmak üzere hastaneye getirir! Herkes şaşkınlık içindedir. Derken hemşire gelip adamı tebrik eder, "Bu mükemmel birşey! Bu yaşta bunu nasıl başardınız?" "Eee" der ihtiyar, "Motoru sıcak tutacaksın kızım!" Ertesi yıl 80'lik ihtiyarın 20'lik karısı tekrar hamile kalır ve aynı hastaneye gelirler. Hemşire yine büyük bir şaşkınlık içinde, "Tebrik ederim, bu olağanüstü birşey!" deyince ihtiyar kıs kıs güler, "Sana söyledim. Motoru sıcak tutacaksın!" Bir sonraki yıl ihtiyarın karısı yine hamiledir ve karısı doğumhanede iken gelen hemşire ihtiyara, "Vay be ne erkekmişsin!" der. İhtiyar, "Motoru sıcak tutacaksın" diye cevap verince hemşire atılır: "Eh artık yağı değiştirsen iyi olacak. Bu defaki zenci!" |
---------------------
Yillarca, iki kahraman heykeli, biri erkek, biri disi, birbirlerine bakar durumda parkta dururlarmis, ta ki bir gun bir melek cennetten gelene kadar. "Sizler iyi ve ornek heykel oldunuz, bu yuzden ben de size ozel bir hediye verecegim. Yarim saat icin sizi canlandiracagim, siz de bu sure icinde ne isterseniz yapabileceksiniz." demis. Ve melek ellerini cirpar cirpmaz heykeller canlanmis. Birbirlerine biraz utanarak yaklasmislar, ama sonra hizla parktaki caliliklarin arkasina kosmuslar. Kisa bir sure sonra caliliklarin arkasindan kikirdesmeler, kahkahalar duyulmus, calilar sallanmis. Onbes dakika sonra, caliliklardan cikmislar, ikisinin de yuzunde genis bir tebessum varmis. "Onbes dakikaniz daha var," demis melek, gozlerini anlamli anlamli kirparak. Disi heykelin yuzundeki tebessum biraz daha yayilmis ve erkek heykele donup "Harika! Ama bu sefer guvercini sen tut, ben de kafasina yapayim" demis.. |
Temel Eskişehir'den Ankara'ya gidecek bir trene binmiş.Karşısındakine nereye gittiğini sormuş, İstanbul'a gittiğini öğrenince, Teçnoloji ne çadar celişti, pen purada oturayrum Ançara'ya, sen çarşumda oturaysun İstanbul'a cideysun....
|
Demİrel OlmuŞ Cehenneme GİtmİŞ. Ceza Olarak Nazmiyeden Daha Çİrkİn Bİr Hatun VermİŞler. Kendİsİnİ Boynunun BÜkÜp Kabullemis. AlmiŞ Hatunu Gİderken Bİrde Ne GÖrsÜn??? Ecevİt Ve Yaninda Demİ Moore ! "olamaz" Deyİp Hemen İtİrazda BulunmuŞ. "bana BÖyle Çİrkİn Bİrİnİ Verİrken Ecevİt'e Neden Boyleguzel Bİr Hatun Verdİnİz?" DemİŞ. Zebani CevaplamiŞ: "yaninizdakİ Bu Çİrkİn Hatun Sizin Cezaniz; Ecevİt'e Gelİnce Oda Demİ Moore'un Cezasi....."
|
Adam arabasını karakolun önüne çeker ve içeri girer, içerdeki görevliye;- Sizin Kasabada hiç siyah inek varmı ?- Hayır- Ya siyah at yada eşşek ?- Hayır- O zaman demek ki ezdiğim kasabanızın Papazıydı...
|
YAVAŞLA
Adamın biri yeni aldığı arabasıyla otobana çıkmış,arabasını deniyor. Yol boyunca tabelalar görüyor."YAVAŞLA 50 km" Hızını 50 km/s'ye düşürüyor."YAVAŞLA 40 km" Hızını 40 km/s'ye düşürüyor."YAVAŞLA 30 km" Hızını 30 km/s'ye düşürüyor. YAVAŞLA 20 km" Hızını 20 km/s'ye düşürüyor."YAVAŞLA 10 km" Hızını 10 km/s'ye düşürüyor.Ardından bir tabela daha "YAVAŞLA'ya HOŞGELDİNİZ" |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.