![]() |
Bitti Sanmıştım
bitti sanmiştim ardından gelen sancılar bitti sanmıştım yazık kendimi kandırmışım... 28,01,2006 Ertuğrul Bayam |
Biz Olamadık
sen ben yaklaşık bir ömür mutlu olabilirdik sen ben biz olabilirdik çoğalabilirdik aile gibi sımsıkı sarılıp birbirimize daha bir sevebilirdik kahrolası yaşamı oysa sen ben olarak kaldık biz olamadık çoğalamadık yani bir aile gibi masalların sonlarındaki gibi insanların yüzlerini asla güldüremedik bir basit kalemle hayatımızı dostlarımızın önünde birleştirerek sen ben onlar gibi ayrılığı seçtik yalnızlığın treninde vagonlar gibi bir oraya bir buraya çekiştirildik tek düze aşklarda sen ben biz olamadık çoğalamadık yani tıpkı bir aile gibi sen sen kaldın ben sen zaten ben seni severken ben hiç bende olamadım ki sen diye öldüm hep 05,02,2006 sen ben biz olamadık Ertuğrul Bayam |
Biz Olmayı Özledim
sesini sesime yollasana özledim okşanmayı beni sende bulsana artık özledim kendimi seni ben yapsana artık özledim biz olmayı seni özledim inan kendimden çok 04,01,2006 saat: saatsizde yaşayabilirim... Ertuğrul Bayam |
Bizim Gibi
Yağmurlar Birbirlerine sarılmadan düşer yere Yağan her kar tanesi de. Onlar, Birbirlerinden ayrı bir bütündür Tıpkı bizim gibi. 09.12.2005 02,31 Sana Ertuğrul Bayam |
Bizim Şarkımız
Küçük bir yıldız görürsen Simsiyah gecenin koynunda Adımı dudaklarında hecele. Bilki, sevda şarkılarının En hüzünlü bestekarıyız biz Kendi şarkımızı söylerken ağlayan.. 23,01,2006 25,03,2007 Acısız aşk Ölümsüz yaşam olmaz Bu yüzden kopamıyorum senden Ertuğrul Bayam |
Boş Çerçeve
Birazdan Boş kalacak bir çerçevede Her baktığım da iç çektiğim Yarım kalmış mutluluksun şimdilik Hep aynı tebessüm Aynı hüzünlü bakışlar Ağlayarak baktığım bu resmin Senden kalan tek hatıradır Dayanılması zor *******imde Yemin ederim Seni bu şehirde yalnız Ve Şairsiz bırakacağım Adına şiirler yazılmadan Özlendiğini bilmeden Kokum olmadan açtığında pencereni Eski bir aşkın kırıntılarını Ve Taptaze acılarını bırakacağım Yemin ederim Hasretinizi çeksem de İstanbulsuz ve sensiz Bilmediğin bir şehirde Hiç tanımadığım kalabalıklarda Yarım bir şair olacağım. 14,04,2006 Boş bir çerçevede O güzel yüzün olmadan Bilmem ne kadar yaşarım… |
Boş ev
Yine yoksun, Cam kırıklarında yürüdüğüm, Tek nefeslik dört duvar evimizde, Yine yoksun Bıraktığın, Üç beş yıkanmamış bardakta Dudaklarının izi Senden kalan. Toplanmamış tarumar yatağımız En son geceden hatıra Yoksun Bıraktığım gibi bulduğum Ziline basmaya korktuğum Cevapsız hüzünlü kapılarda Sensiz içinde olamadığım O koskoca evde, yoksun 17.12.2005 Saat dört duvara asılmış Bakılmayı bekleyen, Karanlık ve sensiz odamızın Tek lüzumsuz ihtiyacı. Ertuğrul Bayam |
Boşluk
Bu boşluğu bilirim ben Bıçak saplanmış gibi kalbine Hani nefes alamazsın ya Ya da uçurumlardan bıraktığında kendini İçinden bir şeylerin koptuğunu hissettiğin Bu boşluğu bilirim ben Seninle yağmurlu bir günde Okulun arka bahçesinde, son kez Her hatırımı geldiğinde Bu boşluk kaplar bedenimi Yiyemem, içemem, uyuyamam Yalnız sen gelirsin aklıma Oturup bir köşeye Bükerim toprağa boynumu Ağlarım, ağlarım ben her gece Okulun arka bahçesinde Bu boşluğu bilirim ben Çaresizliğin elini kolunu bağladığı Adım atamaz hale getiren Bu boşluğu bilirim ben Senin hemen ardından içime süzülen 07.07.1998 Ertuğrul Bayam |
Böylemi Doğduk
Bütün şiirler hüzünlü Bütün insanlar mutsuz Hep ağlıyor çocuklar Kimseye mutluluk yetmiyor Hep kavgalı aşklar Ve hep vedalı Ya biz böylemi doğduk? Ertuğrul Bayam |
Bu Akşamda Yoksun
bu akşamda yoksun şen kahkaların yorgun bakışlarında yok.. elinden tutmak istediğim, yalnızlıklarında.. kapanıp kaldığın, o dört duvar arasında seni kim mutlu edecek söyle? 31,12,2005 saat: yeni bir yıla bensizmi girecektin? bana şiirler yazarak.. Ertuğrul Bayam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.