![]() |
Yüreğime Sor
Gidişin hep aklımda bitmeyecek sanmıştım Ayrılık saatinde alev almış yanmıştım Çabuk geçer demiştin bende sana kanmıştım Sayılı gün geçti de birde yüreğime sor Otobüste giderken bana el sallamıştın Gözümde akan yaşla beni uğurlamıştın İstemediğim halde sen beni yollamıştın Sayılı gün geçti de birde yüreğime sor Hasretlik olduğunda gözler onu ararmış Rüyada bile olsa cananını sararmış Mis kokan saçlarını rüyalarda tararmış Sayılı gün geçti de birde yüreğime sor Sabır kalbim diyerek başladığım günleri Unutamam ben asla sensiz geçen dünleri Bırakacağım artık anlamsız hüzünleri Sayılı gün geçti de birde yüreğime sor Mutluluğumsun benim seninle güleceğim Ömrüm yettiği süre tek seni bileceğim Yüreğim huzur dolu yanına geleceğim Sayılı gün geçti de birde yüreğime sor Nuran Kara |
Yosun Tutmuş Gözlerim
Bir sabah uyandığımda yanımda olmalısın Mis kokan altın saçlarını okşamalıyım Taze bahar yeli olup nefesime dolmalısın Sıcaklığını hissedip sana dokunmalıyım Yastığım ağlamaktan ıslanmamış olmalı Bir öpücük almalı gamzeli yanaklarım Mutluluk çığ olup yüreğime dolmalı Sevgi sözcükleri duymalı o anda kulaklarım Sanki hiç gitmemiş gibi gelmelisin bana İçimde kopan fırtınaları dindirmelisin Yüzüme bakarak gülmelisin bana Büyüyen sevgini kalbime bildirmelisin Ağlamaktan yosun tutmuş gözlerim Susmalı ve kalbim çiçek bahçesi olmalı Sevgisini haykırmalı dünyaya sözlerim İşte o an gelecek mutlulukla dolmalı Nuran Kara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.