![]() |
İlyas Salman
Zaman ilerledikçe çok insan görürmüş Baskı altında boğdurulan gerçekleri Yanlışlar kendince defterini dürmüş Boğazına sokmak istemişler kılçıkları. Bazen sarhoş ama dünyanın farkında O da nasip aldı sistemin çarkında Nice kurtlar giyinmiş ayıların kürkünde Hizmete alkış çaldı düzen şakşakları. Tiyatrosunu illegaldir diye ilan ettiler Komikliğe gülenleri de, yılan ettiler Salman'a kötü deyip kampanya yürüttüler Sisteme çalışırken, sevindi alçakları. Geçmişten iyi kötü herkes tanır herifi Bende şaştım nasıl edeyim ona tarifi Sürgün etmek istediler geldi diye şerefi Öyle güneş sıvamaz, engin balçıkları. Kamil At, yoksulu düşündürdü cana Onları tuttu diye saldırıldı İlyas Salman'a Para yolunu kapatmak istediler ona Doldurmak için yerine köçekleri. Kamil At |
İnançlar, Düşünceler
Dünyada Benim gibi düşünmeyen Benim gibi bakmayan Sırtından kaşınmayan Uyuşturulmayan Yine dediğimi demeyen İnancı başkadır diye Düşüncesi aşkadır diye Kendinin vidası laşkadır diye Benim gibi düşünmeyenler Var diye, Sadece bu yüzden Her gece ölüm planları Hergece karabasanlar Başka sebep yokken Sırf bu yüzden Ne kadar yazık! , Uykusundan olanlar çok, Düzenin elinden çektiğini Bilmiyor, onun gibi yanlış Düşünmüyor diye Farklı düşünen var diye, Uykusunu harap Ömrünü mundar eylemiş Böylece yaşamayan çok... Kamil At |
İnkar Etsende
Yaşam boyu anlamaz bunları Bilmek istemeyen şuna bak İnsan kanında yüzüyor canları Kanda geziyor hayvana bak. Göbek atılır parlak kulüplerde İnsanlık kurtuluşa bakar ilerde Bilen söyledi bilmeyen nerde Yaşadığını sanmış yılana bak. Cihan zorba işkence dünyası Yasa benzemez hiç bön yası Beyin donmuş kireçli kafa tası Yanı seviyor bitmiş yana bak. İnkar baskı, tarihte kürt'ler var Dünyada baskıda yurtlar var Dünyayı taşıyan belli sırtlar var Kanla yıkanmışlar cana bak. Kamil At bitti bunca inkarcılar İnsanlık biliyor kimin harcılar Sürüyü uyuşuk etti davarcılar Dünya sulandı akan kana bak. Kamil At |
İnsan Dili Havlamaz
Kurt çakal sırtlan hayvan Anlarım çığlığını yinede Dağdadır yabani ceylan İnsan dili hav hav etmez. Bozkurt aslana dayanmaz Hayatı ulumaktır uyanmaz Ulusada insanlık duyamaz İnsan dili hav hav etmez. Boz kurtlar uygarlığa engel Beraber yaşanmaz döngel Köpeklik iğrençtir usangel İnsan dili hav hav etmez. Kamil, korkutmaz havlaması İnsanlığa engeldir pis uluması Hergün yozcadır ölüm dilemesi İnsan dili hav hav etmez. Kamil At |
İnsan Ol Dediği
Yobazın insan ol, insan dediği Bir hayali puta inanmakmış Sayısı bilinmez suçlarını işlediği Bu biçim safsataya inanmakmış. Çok canlının canında kemikler Kedi köpek ne çok enikler Çağ geliştikçe foyası bitikler Cinli bir hayata inanmakmış. İnsan vücudu düşünür halinde Onca hayat sönmüş elinde Günahlı hacılar gibi arap çölünde Seraplı nice ota inanmakmış. İnsana hiç bir şey inmemiş İndi diye insan hakkını yemiş Nasıl bakış görünmeyen kumaş Çağıran azılı ite inanmakmış. Kamil At basit insanım demek Boşa olmayan huri izlemek İşkencelerde altına işemek Meçhul yedi kata inanmakmış. Kamil At |
İnsan Olamadılar
İnsana içi boş yalancı vaazlar Verip kopmuş baş istediler Dünyada insan olmadı yobazlar Düşünceyi mideye indirdiler. Sırattan geçerken akrobatmış Şükür edip bin sene yatmış Hoparlöre kirli nefes ile ötmüş İnsan değildir insanı yediler. Uyduruk nice fetva verdiler Hayvan dı insan içine girdiler Boş dualar okuyup etrafı sardılar Eşlik etti süpürgeli cadılar. Tükenmeden insanlığın nefesi Boğazı koparıp kıstılar sesi Başı cüppeli görünmez ensesi Kendi kendisine şaş kadılar. Der Kamil At, söz uzatmayım Ahret nerde ben dünyadayım Kanadım kollarım elimle uçayım Gerçek şu ki topu zibidiler. Kamil At |
İnsan Sevdim Sefil Desin
Ne güzel öğretmiş fitneler bunu Toplanırsa aynı mı hele topunu Yaşı ilerlemiş halamı aynıdır kini Namaz kılar komşuyu sevmez. Hergün beş vakitte sonra kinci Kafa tek yöndür kincidir dinci Karşı değilim, bilsinler ki sonuncu Namaz kılıyor insanları sevmez. Etrafına baksın gözleri varsa Kimdir düşmanı bir de duyar sa Nefretini kendim gördüm azarsa Namaz kılar kürtleri sevmez. Bilmez gerçek hangi asırdalar Biraz varlar biraz da yok burdalar İnsanları aynı görmezler ordalar Namaz kılıyor dünyayı sevmez. Kamil At insan sevdim sefil desin Önce yaksınlar sonrası kül desin Ona deli desin kendine akıllı desin Namaz kılıyor doğayı sevmez. Kamil At |
İnsan Vurun Diyorsa
Kitaplarda insanı vurun demişler Kul ol demişler ben bir asi'yim Bu görünmez için insana kıymışlar İnsanı öldür demiş ben asi'yim. Ben kör emrine sakın uyamam İnsanlığa vur diyor yakın kıyamam İnsan vuramam emrini duyamam İnsan vurun demiş ben asi'yim. İnsan körlük içinde yol bulmaz Sona dek insani, pay almaz Diğeri vursa, kökleşmiştir solmaz İnsan vurun demiş ben asi'yim. Dost, zamane cahilin son anları Fark yitik altında yok donları İnsan yapar insan, alamet çanları İnsan vurun demiş ben asi'yim. Çok söylenir kulağa hoş değildir Her tarafta tehdit var seni bildir Artık insanlık uyanmalı zalime kuldur İnsan vurun demiş ben asi'yim. Kamil At göz görmezse bilmem Kör karanlığa saçımı yolmam İnsan, insan oldu başka bilmem İnsan vurun demiş ben asi'yim Kamil At |
İnsan Yok
İnsan şeklindeki şu iki yüzlülerin Araştırsan içerisinde insan yok Acıması olamaz, yalan sözlülerin Dürüst değil birisinde insan yok. Bastırmak ister zorba düşünceyi Asimile ettirir dayatır işkenceyi Yaptıran yorulmaz, takar kancayı Ölü desen, dirisinde insan yok. Şimdi baskıcıdır belli değil ilerisi Kendi tasasız, etrafı kaplıdır sisi Düşünceye engel takıyorsa birisi İlerisini unut gerisinde insan yok. Onlar satılmışı çirkin pusu yaptırır Kendi inanmaz bilmezleri taptırır Yalanla kimine pisliklerini öptürür Cücelerini atar irisinde insan yok. Der Kamil At aşk gökten gelmez Bilim yoksa yukarıya yükselmez Gökyüzünde bulut sevdayı bilmez Cin görmüş, perisinde insan yok. Kamil At |
İnsanı Yakanlar
Kayıt yapan Kameralar önünde Dünyanın gözü içinde İnsanlarımızı yakanlar. Olanlardan sonra suçunu İnkar eden inkarcılar Ezelden beri... -Adalet bizdedir diye- Kendisini dayatanlar Alınan kayıtları yok etsenizde Gelecekler sizi bekliyor Hesap ile... Modern çağda onlar Gittikçe uyanıyor Her şey gözler önünde Gelecekte kendinizi Kime sevdireceksiniz? Kamil At |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.