![]() |
Bildiğini Yazdırtma
Bugün seni görmek istedim Kollarııma almak istedim Dudağından öpmek istedim Daha başka neler istedim Söyletme bana yeşil gözlüm Bildiğini,yazdırtma bana? (05.09.2006) Şahin Ertürk |
Bilmezmisin Meraktayım
Mesajını aldım bugün Adın yine gizli kaldı Göze uyku girmez oldu Bilmezmisin meraktayım Sevgi dolu yüreğin var Özlü,güzel sözlerin var Daha başka nelerin var Bilmezmisin meraktayım Bir bayanın görüşüne Elbet bende saygılıyım Ben kendimden kaygılıyım Bilmezmisin meraktayım Fallar tuttum şiirlerden Yine bana hasret çıktı Haber gönder internetten Bilmezmisin meraktayım Israrcıyım,inatcıyım Çıkamazsın kalbimdesin Sabırlıyım beklerim ben Bilmezmisin meraktayım Bilmezmisin meraktayım Sevgi denen duraktayım Temiz arık duygularla Bekliyorum,bekliyorum (02.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Bilmiyorlar
Bilmiyorlar,bilmiyorlar Delirdiğimi sanıyorlar Baktığım yüzlerde Okuduğum kitaplarda Esen rüzgarlarda Yağan yağmurlarda Gazetelerde Televizyonlarda Seni gördüğümü Bilmiyorlar,bilmiyorlar Delirdiğimi sanıyorlar Aşkın adının sen Yaşama amacımın sen Aşımın,ekmeğimin sen Havamın,suyumun sen Damarlarımdaki kanımın sen Bu dünyada herşeyin Yalnızca sen olduğunu Bilmiyorlar,bilmiyorlar Delirdiğimi sanıyorlar (26.10.2003-Şok Gazetesi) Şahin Ertürk |
Bilmiyorsun ki?
Sen beni gönül avcısımı sandın? Daldan dala konan şıpsevdimiyim? Yanıldın güzelim,harem kurmadım Nesrin kim? Nermin kim? Bilmiyorsun ki? Bir ölüyü sevdim,BİLMİYORSUN ki? 23.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Bin Beş Yüz Rakımlı Bakir Dağlardayım
Yalancılardan Riyakarlardan Aşkı kirletenlerden Açıklardan Kaçıklardan Arsızlardan Soysuzlardan Hırsızlardan kaçtım Şimdi, 1500 rakımlı, Bakir dağlardayım Ayağıma, Dünya güzelini Gönderseler İstanbul u bana verseler Yalvarsalar Yakarsalar Mümkün değil Bu dağlardan inmem Oh ne rahat Mis gibi dağ havası Kekik kokusu Kuş cıvıltısı Kurt uluması Doğallıkla iç içeyim 1500 rakımlı, Bakir dağlardayım (05.02.2008) Şahin Ertürk |
Bin Sevgiye Bedel Aşkım
Kutup larda,Afrika da Amerika,Avrupa da Bulamazsın,bulamazsın Bin sevgiye bedel aşkım Pek kalmadı bu dünyada Pembe dizi kitaplar da Seyrettiğin diziler de Arama hiç bulamazsın Bin sevgiye bedel aşkım Pek kalmadı bu dünyada Seni hiç görmeden seven Benim gibi APTAL lardan İSTANBUL DA,KÜTAHYA DA Pek kalmadı bulamazsın Bin sevgiye bedel aşkım Tek,rakipsiz bu dünyada (20.04.2006) Şahin Ertürk |
Bin Şiirlik Borç
Kariyerli sevdiğimsin Bana aşkı öğretensin Kimselere değişmedim Seni biraz ihmal ettim Zümrüt yeşil gözlerinle Yer etmişsin yüreğimde Unutulman mümkün değil Seni biraz ihmal ettim Mazaretim olsa bile Ne söylesen sen haklısın Seni biraz ihmal ettim Şiirleri sensiz yazdım Ne olursun anla beni Hiç uğruna satma beni Bu seferlik affet beni Bin şiirlik cezam olsun Cezam olsun,cezam olsun Zümrüt gözlüm benim sana Bin şiirlik borcum olsun Bin şiirlik borcum olsun (09.03.2005) Şahin Ertürk |
Bir Acayip AŞK Bizimkisi
Yüzünü görmemişim Elinden tutmamışım Amma ELA GÖZLÜM Amma, Bir MECNUN gibi SENİ SEVİYORUM Kalemimde seni seviyor Bir başladımı yazmaya Ardı arkası gelmiyor Sana Onlarca şiir yazıyorum Güne SEN le başlıyorum Amma,SEN LE Geçiremiyorum zamanı? Sanıyorum Sende beni seviyorsun Bana değer veriyorsun Belki Yollarımı gözlüyorsun Belki Hasretimle pişiyorsun Artık iyice Anladım ve inandım ki Bir acayip AŞK bizimkisi GÖRMEDEN SEVMEK Ne kitaplara yazıldı Ne filimlere çekildi İnan bana ELA GÖZLÜM Bizim bu Ele,avuca sığmaz MIZMIZ olmayan İnatçı,inançlı AŞKIMIZ BİR ACAYİP AŞK? Tarih yazacak bu aşkı Sen hiç merak etme Tarih yazacak bu aşkı (22.02.2007) Şahin Ertürk |
Bir Avuç Toprak
Mal peşinde koşma,doyumsuz olma Dünya yalan ölüm gerçek unutma Hak yolu İslamdan,sakın ayrılma Yatların,katların doyurmaz amma Gözünü doyurur bir avuç toprak (05.02.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Bir Başka Güzelliksin
Sana Biliyorum ki ne yazsam Tam karşılığı değil Sen Türkçe de yeri olmayan Sözcüklere sığdıramadığım Bir başka güzelliksin (28.07.2008) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:07 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.