![]() |
Sevgi Seli
Sevmiyorsan söyle bileyim derdim Yoluna hemence ömrümü serdim Sana beni değil canımı verdim Yalancı gönüle bağlanmıştım ben Ağla gözüm ağla pınar gibisin Söyle gönlüm söyle sevgi selisin Yıllarca dertlere ağlamıştım ben Hasretle yorulup yıkılmıştım ben Kapıyı ansızın çalınca aşkın Bulutlar üstüne sıçramıştım ben Ağla gözüm ağla pınar gibisin Söyle gönlüm söyle sevgi selisin İnsafsıza seneler boyu yanıp Kitapsıza güzel gözüne kanıp Vicdansıza yalan sözüne bakıp Kahredip sevgime ağlamıştım ben Ağla gözüm ağla pınar gibisin Söyle gönlüm söyle sevgi selisin Berkay Kur |
Sevgin Bu Kadarmiş
Geri gelmez, giden yıllar Özlesende, beklesende Umut biter, anı kalır Senin sevgin bu kadarmış Geri dönmez, giden sevgi İstesende, sabretsende Ateş söner, külü kalır Senin sevgin bu kadarmış Geri gelmez, giden sevda Dövünsende, gözlesende Yürek yanar, gözler ağlar Senin sevgin bu kadarmış Geri dönmez, giden hayat Gülsende, üzülsende Yaşam gider, ömür biter Senin sevgin bu kadarmış Berkay Kur |
Sevginin En Tepesi
Benim aşkla işim yok Ömrü çok çabuk biter Taptığım tek şey sevgi Çünkü bir ömür sürer. Sevgi her köşede yokki Öyle ucuz şey değil Onu herkes anlayamaz Her babayiğidin harcı değil. Sevgi arayıpta bulunmaz Çok değerli birşeydir Öyle sırtta taşınmaz Büyük ağır bir yüktür. Sevgi oyuncak değil Kırıp, yapıp oynanmaz Sevgi bizlere kutsaldır Sev, sev ama adam gibi, Erişmek istiyorsak Sevginin en tepesine Kartal gibi uçmak yok Yılan gibi sürünmek gerek. 15/07/07. Değerli Hocamdan .................................... Erişmek istiyorsak Sevginin en tepesine................Doğan Ümit Aksel Cehennemde yanarken Cenneti yaşamaktır. Berkay Kur |
Sevilmeye Değerse
Yıllar yılı bekledim derde dertler ekledim Özlemle de yaşanır beklemeye değerse İçin için ağladım kahra efkar ekledim Hasreti bile güzel sevilmeye değerse Yıllarını saymayı unuttum zor geliyor Anılara dargınım yavaş yavaş bitiyor Gözlerimden hayalin kaybolup da gidiyor Ölümüsün sağmısın bir haber ver insafsız Resimlerin duvarda öyle durup duruyor Gözlerime bakarak sol tarafa vuruyor Yokluğun yetmez gibi bir de hesap soruyor Mutlumusun benmisin bir haber ver vefasız Berkay Kur |
Sevinç İle Hüzün
Bizim içimizdedirler, Var, hep var olacaklar. Deli gibi aşıklardır, Ayrılamazlar bir türlü, Sevinç ile Hüzün. Sevinç.......... Ummadığın bir an, O seni gelir bulur. Yerinde duramazsın, Hem hoplatır, hem zıplatır. Güzelide çıkarırsa karşına, Olursun tam dörtköşe. Seversin, sevilirsin, Olur için kıpır, kıpır. Sonra derki.....artık yeter. Sırada sevgilim bekler. Hüzün.......... Gelir karşına dikilir, İnsanı hayatından bezdirir. Hiç üşenmez toplar getirir, Belayı, derdi, kahrı, Bir güzel önüne serer, Kendinden illallah ettirir. Karalar bağlarsın o sevinir, Sen ağlarsın, o övünür. Sonra derki.....Böyle kal, böyle güzel. Gidiyorum, evde sevinçim bekler. Berkay Kur |
Sevmek Yakışır
Sevginin ötesi ben bilmiyorum Allah sevgi vermiş çok seviyorum Sevgisiz yaşanmaz hissediyorum Sevmeyen insanı sezemiyorum İnsan yüreğine sevgi yakışır Güzel yüreklere sevmek yakışır Canlı her zaman sevilmek ister Düşmanına bile sevgini göster Utancından olur kendinden beter Sevgi yanlızca ölümle biter İnsan yüreğine sevgi yakışır Güzel yüreklere sevmek yakışır Renk ırk din'e bakma o da bir insan Onu da yaratmış bizi Yaradan Zaten gideceğiz bizde dünyadan Sev insanları da haz al hayattan İnsan yüreğine sevgi yakışır Güzel yüreklere sevmek yakışır Berkay Kur |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:22 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.