![]() |
Yaşayan bir ölüyümdür! ! !
Yine basliyorum siirime gözlerimde perde perde canlanan hayalinle tuğba seni sevmek belkide aci cekmek belkide ugrunda can vermek ama sunu sakin unutma bitanem eger bir gün olurda utanirsam senin icin gözyasi dökmekten, bilki artik gözlerim kördür eger bir gün olurda atarsam dilimden adini bilki artik dilim tutulmustur eger bir gün olurda dönersem en büyük yeminimden bikarsam seni ölesiye sevmekten korkarsam senin icin bir gülüsün icin can vermekten bilki artik ben yasayan bir ölüyümdür... Emrah Seyfeli |
Yavaş dans
hic mayis direginin cevresinde danseden cocuklari izledinmi? ya da yere vuran yagmuru, dinledin mi? hic bir kelebegin ani ucusunu,takibettin mi? ya da geceye dogru kaybolan gunesi gozledin mi? en iyisi yavas ol. cok hizli dans etme. zaman kisa ve MUZIK COK FAZLA SURMIYECEK ucan her gune dogru kosuyormusun? nasilsin diye sordugunda, cevabi duyuyormusun? gunun bitiminde yatagina uzaniyormusun? yuzlerce yeni koro, beynine doldugunda? iyisi mi yavas ol. cok hizli dans etme. zaman kisa ve MUZIK COK FAZLA SURMIYECEK hic bir cocuga o isi yarin yapalim, dedin mi? ve sen kendi acelende, onun huznunu gordun mu? hic dokunmayi kaybettin mi? hadi olumle iyi bir arkadaslik kuralim. cunku,hosca kal demek icin, hic zamanin olmiyacak. iyisi mi yavas ol. cok hizli dans etme. zaman kisa, ve MUZIK UZUN SURMIYECEK. bir yerlere yetismek icin, cok hizli kostugunda, oraya varmak icin, eglenceyi yari yariya kaciriyorsun. endiselenip acele ettiginde, butun gunun boyunca, tıpkı açılmamıs bir hediye gibi, uzaklara atılmıs. hayat bir yaris degildir. Onu daha yavasa al. MUZIGI DUY, SARKI BITMEDEN ONCE Emrah Seyfeli |
Yemin -1
Hayatım ardından bir zindan olsun Senden başkasına tabarsam eğer Gözlerim kan zehir yaşlarla dolsun Senden başkasına bakarsam eğer Bu sözüm sana son yeminim olsun Senden başkasına kalbime sokarsam eğer Boynuna en zalim celatlar vursun Senden başkasını seversem eğer Emrah Seyfeli |
Yemin -2
Senin yeminlerin ahtımı bozmaz Dilerim ikimizi mezara sokmaz Muhanet babamız ateşte yakmaz Aramıza inşallah engeller cıkmaz Dilerim sevdiğim ahtım bozulmaz Gül rengin bozulmaz,asla hiç solmaz Verdiğim sözlerin hiç sonu gelmez Kalbimde yaranın izi sevgilim Eğer seni altadıp gidersem Şu fani dünya mezarım olsun Eğer senden başkasına gidersem Düğün merasimim bir mezar olsun Emrah Seyfeli |
Yeter! ! !
korkusuz nasıl da yaşıyorsun? umarsızca nasıl da boncuk dağıtıyorsun? ardında acı mı var yara mı var, belirsiz... üzdüklerinin içi nasıl yanıyor belirsiz... yeter salındığın şımarıkça, gözlerin kapalı başlangıçlarına yeter! acımasızca cansız sandığın kalplere merakın bitsin! merakın gönlünü umutsuz sevgiliye açtırmasın! merakın bu kadar yüzü soldurmasın karar ver, büyü, azad et sevgiyi hakedenleri de; tanrı sana da acısın! Emrah Seyfeli |
Yıllar gecsede! ! ! - 1
yanar bu yüreğim yine kanar bu yüreğim yine seni sever yüreğim yine aylar yıllar gecsede yine kalbimi kırsanda bile terketip gitsende beni bile vursan beni canımı aşkımı bile sorar oldu bu yüreğim seni sen istemezsende ağlamamı ağlar oldu bu yüreğim anlat gönlüm yan gönlüm yine yenildi sana gönlüm sen benimsin derdim ilk sahibim sensin derdim yeminimi bozsamda bile sevmez oldu artık gönlüm bile Emrah Seyfeli |
Yok Olacak
korkarım hayallerin benimle yok olacak eğer gözümden bir damla yaş akıyorsa içim içimi yiyorsa seni sevdiğimdendir seni sarmıyorsa kanatlarım kırık olduğundandır katledilmiş duygularım inancımı yitirdi saf sevgilere seni senle yaşarken ağlar yüreğim çocuksu gibi mezar taşı yerine zambak ol aç üstümde eğer seni mutsuz edecekse bu asi yürek korkarım hayallerin benimle yok olacak sana mutsuzluktan başka ne verebilirim...... Emrah Seyfeli |
Yoksun
Uzun zamandır yoksun Yoksun lu sabahlara uyanıyorum Aynı Bildiğin gibi Uzun zamandır yoksun Yoksun lu sabahlara uyanıyorum Aynı Bildiğin gibi Yeni bi şey yok Eski bi şey de yok Sen gibi.......... Bir ben kaldım O da... Ben miyim değilmiyim belli değil artık Arta kalan ne ki? Daha ne kadar özleyebilirim seni Şimdi yalvarsam geçmişime Bir gün daha yaşamak istesem misket oynadığım sokakta İlkokuldaki yerli malı haftasına katılsam? Bana 3 beden küçük gelir çocukluğum Sende öyle sevgilim Boşluğunu dolduramaz kimse demiştim giderken Gelme......... Sana bol gelicek artık bu aşk! Emrah Seyfeli |
Yüreğimde izini taşırım
ben onu yaşarken sevdim ben ne kerem ile aslı nede leyle ile mecnun gibi sevdim ben onu yaşarken sevdim ben seni sevda olduğun için sevdim ben seni yaşarken sevdim ben seni öldükten sonra sevemem sadece yüreğimde izini taşırım Emrah Seyfeli |
Zamansız? ?
Zaman…Anlayamadım aramızdaki kavgayı… Ben mi senin içinde kayboluyorum,yoksa sen mi içimde bir gizsin? .. Kayıp düşler ülkesinde bir damla olabilmekti hayal… Şimdi bir tatlı şarkı oluverdin dilimde…. Şu serseri yürek hem esaretten korkar hem de delicesine arar Eyvah diyor *******… Yansımalar,yanılgılar yazgılar.. İçi geçmiş sözcüklere vurulmuş aşklarsa zamanın sana biçtiği … EYVAH… Şimdi gitmek lazım buralardan Gül kokusuna hasret arınmış topraklara Bir ömrü bin ömre üfleyip…. Lakin Ayrımındayım ömrüm! Hüsnü mutlakın derdinde ruhum, bedenim Eyvah diyor.. Hüzünler rast makamına eriverdi Üçyüzaltmışbes gün ve altı saate sığamıyor ömrümden eksilttiğim yıllar. Anla ki hepsi suretlere bürünmüş sonlu birer melodram. Bir garip ıslık gitmek zamanı diyor… Bırak; Zaman prosedür olsun takvim yapraklarında…. Emrah Seyfeli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:48 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.