![]() |
Örgün'ün Leblebisi
Büyük adamın, yazarın oğlu olmak Gazetenin ikincisayfasında Gitarın ustası olmak Dokunulmaz olmak kayıtsız bestelerin seslendirilmemişin nefesi olmak sevdiğiyle herkesleri dinlemek Uzatılan saçları Böylesine saklamak İki leblebiyle rock Içmek senin İki leblebiyle rocku dinlemek işimizdi bizim güzel insan 26 09 07 zEyTİNli/eDreAM |
Özge büyümezmi niçin yirmialtı
delieden rakı babana istinaden Dayaklarda diş kırıkları sinema bile keşfedemeyecek dişlerim sap arı Oy çekmişem foto nefesi yetmedi koşuyor peşimden din oluşturmaya babanın Ne kadar cömert Baba Nar ı Hiç omuzlarından kalkmayan Atar yazıklar kıça kına basan çevreleyen omuzları Nereden buldun öyleyse Bu Nar'ı Ya bu yalnızlık Benim soytarım ola Ya Kuzgun ikiz çaya 07 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Panama
köfezinden dönmek ve Vankouvur'a,Meksika'dan inceldiği yerde kanal açılmış buralar dan gelmiş olabilir inceldiği yeden kopmak Oralardan gittik Kanada'ya Bir kaç inşaat ustası Gözlük tamircisi bıraktık sonra geldik Ramazan Mehmet Tanal |
Pardon ne arıyorum ben orada
Nuri'nin Öğretmen karısı vardı İki çocuğla ziyarete gelince haddim olmayarak gözlerim yaşardı Koğuş ağası Nuri DGM' de yargılanmış Uyuşturucuyu T.I.R'la taşırken şöfor koltuğunda Gammazı yiyince Her şeyden vazgeçip ısı geçirmez pencere işine girip Sıyrımak hayal olmuş.. Çete kurmaktan,kaçakçılıktan hükmü kesilince Tatlısesin yeğeni ile sağmağcılarda Cıgara söndürmüş Şiddet içeren bir faldı Aileden biri yakmıştı çırayı Başka kimlikte gezerken Kapattığı fincan Köyceyiz'i ayağa kaldıracaktı neredeyse Parmaklıklar açılıp Sonbaharda yapraklar düşmeden solgun sararmış Köşede mangalda bakır cezvede pişen 22 09 07 Zeytinli/edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Pireos Filos
Pireos ve filler Hannibal kartaca Bu limanda mı? ege'nin girdili çıktılı enkazı Rodos'taki Şovalye atından inmiş artık Yutacakmı dersin Dip sularından çıkarılmış Midye dolmaları kaplamış altın kübü 18 09 07 Zeytinli/Edremit |
Platonik
Canan hasta olmuş içimden şiir yazmak geldi Temiz kağıda çekmek geldi Kırtasiyeden Sıcak kağıtlar aldım Ersin Yakaladı beni yolda Nedir o Hiiiç reçete Ne gerek birader Aha bak şu kese kağıdına En kral reçete buna yazılır İçine attınmı elmayı Aman canan duymasın 26 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Proje
Düğünlerim vardı, benim Irmak kıyılarında Seviyesi tutsaydı Tutsak; ; ; Düğünlere; ; ; Yeşili ekilmeden ekimde Çakıllarının arasından melez balıklar tutulan Ördekleri,kazları Sarı kızın hikayesine sus olan Venedik var seyrimde Portekiz'in bir limanı Viking uzatmaları sanma Cristof'un amcasından kalmış feneri Kuğuları Yüzdürür İngliz sineması Düğünlerim vardı benim Orta cafede yüzükleri takılan Düğünlerim Düğünlerim Projesi eskimiş Çakıl taşları sayılan; bi deri bi kemik Sebebsiz şiirlerin konusu Benden uzak... 01 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Raspa Yapılacak
güzel hislerle çıkarsın gemiye anlatılacak hikayesi çoktur çalparadan düşmeden elinde yerel gazete klozet üzerinde kurarsın hayal... ballandırılmadan anlatılan limanı azdır barları kapatanlar en güzel kızları götürenler soyulanlar,kafası deve kuşu aramakla görevlendirilenler, dost bahçesinde böyle durumlarda postu kurtardığına şükredeceksin gidilemez denen yerlere giderler aslında; görünmeyen, birileri kaptandan evvel çizer rotayı... nedense oralarda onları hep bir sevgili bekler çoğunlukla öğle yediklerini akşam yemezler bu yemekler bazan masa dağı manzaralı bazende mekong delta gün batımında olur masalarda deniz mahsulleri,diskoteği,mamasan ve kızları ayaklarına gelir.. öyle toz kaldırmayacaksın maceranın tadı dudaklarından düşmez,07 dir Jack mola bitecek gemi gidecek ambar süpürülecek sintine basılacak manevra yapılacak halatlar neta olacak demir vira edilecek yine gidilecek eş dost hediye paketi unutulmayacak yine gemi güvenliği kamara mekan temizliği raspa,boya,seperatör temizliği,eva nın clor hapları,iskandil,aydınlatma vs. cepte para kalacak zulada sigaran olacak dişler fırçalanacak çamaşır yıkanacak su akacak,deli bakacak düşlerin temizlenecek 31 08 07 zeytinli Ramazan Mehmet Tanal |
Reklam soruşturması
Yetmişli yıllarda Bir gazoz vardı Salçalı treni sürenlerin GİGİ, Salçalı trenin reklama ihtiyacı yok hala, Lakin,raylar ile lokomotif,hala mahkemelik Londra sokaklarında Çift katlılarda bir ağlamadır gidiyor,GİGİ otobüs dur! barda! ! ! Eğitime ihtiyacı olmayan çocuklar korosuyla GİGİ ile serinler Gazoz ağacı şemşiyeli 21 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Ren Geyiği
Evet,beyazlamaya başladı,arkadaş(MELİKE) Saçlarım gözlemiş Ramazan Mehmet Tanal |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.