![]() |
Hisset
tanıdık bir rüzgara rastlarsan avucuna al hisset................... öp ki üşümüşlüğü geçsin esmek kokunu bana getirmek için.......................... Nazan İzmirli -25.09.2005-antalya Nazan İzmirli |
Huzurun sesi
saf durgun renksiz saydam doğaya bir çok anlam katan uzanıyor toroslardan şehre kol kol kıvrılan sakinliğine aldanmayın önüne gelen falezlere kükreyerek vuruşunu görmek gerek. kar sularındandır şiddeti saydamlığı beyazlara dönüşür köpük köpük bir gelin edasında gizli süzülür coşkulu mutlu tuzlu sulara değdiği anda devasa bir buharlaşma bir sis, bir duman zerrecikler uçuşuryor havada dokunmak imkansızlaşır yaklaştıkça huzurun sesidir kulaklarında beyaz yeşil mavi hepsi bir arada gök kuşağı göz kamaştırır edalı gelinin bekaret kemeri olur anında. 'gürül gürül o ses, huzurun sesi. senden başka herşeyi unutturur bana.' 19.03.2006-ant-düden-gençlik şelelesi- Nazan İzmirli |
Hücrelerim
evren.......... dünya.............. ben............................ hücrelerimden kalan. hücrelerim sensin.... senden bana kalan. sen............................ dünya................. evren.......... ne kendimden ne dünyamdan ne evrenden ..........vazgeçemem ...........................ben sen............................ .....hücrelerimde....... .......gezinirken.......... 21.04.2006-ant-hücrelerim Nazan İzmirli |
Hüzünlü huzur
içimde anlatılmaz hüzünlü huzur, doğduğun büyüdüğün delikanlı olup aykırı olduğun baharlara yaşlanıyorum. güneşin son vedası değil bu hissediyorum bu burunlarda rüzgarı bedenime giymek, koylarına titreyerek sığınmak ve doğan her güneşe; ruhumu soymak, yeniden doğmak istiyorum. içimde anlatılmaz hüzünlü huzur seni çok seviyorum. 25.08. 2006- hüzünlü huzur- Nazan İzmirli |
Işığım
seni seviyorum demek serhat çekmek yarınlara. oysa! sen ışığım zaman tünelimsin duygularımın sonsuzluğunda... 11.03.2006-ant-ışığım Nazan İzmirli |
İ / ti / raf
yalan unutmuşluğum unutmak istediğim yalan i / ti / ra / fım var sana istediğim tek şey unutulmamam ben............................ yürekli bir kadınsam ......................doğrusu ...yalan ............yalan .....................yalan seni sevmediğim yalan. 10.03.2006-antalya Nazan İzmirli |
İ s t i y o r u m
onlar değilmidir karanlık *******in neşesi onlar değilmidir simsiyah gökyüzünün sihirli bilmecesi....................................... yalnızlığın karanlığını aydınlatan onlar değilmidir...................................... . umutların bittiğinde yeni umutlara taşıyan onlar değilmidir...................................... . işte bir yıldız kaydı umutlar yine canlandı ard arda sıralandı ışıklarına beni de kattı.............................. gündüzle sizin,******* benim olsun gün içinde karanlıklar yerine karanlık *******de bir ışık olmak umutsuz yüreklere bir yıldız gibi kaymak................................ i s t i y o r u m.................... Nazan İzmirli-20.09.2005-antalya |
İdam
sehpada ağırlaşan, değildi gerçek olan. boş,kara çuvaldı sallanan ve ideolojileri bükülmüş kırık boyundu bakan. cezalandırılmaksa amaç, bırakılmalıydı kendi kanında boğulsun ipini çeken sensin sanırsın cüzzi irade külli irade'de idam. 31.12.2006- Nazan İzmirli |
İdam...!
müebbetinde kalayım çekme ipimi kalın olsun duvarlar. bırak yanında kalayım. çekme ipimi 25.06.06-ant- idam- Nazan İzmirli |
İki tek incidir
güneşin batışında gözlerinin enginlerindeyim. kızıla sarar sessizliğim iki tek incidir düşen göğsüme. bulutlarda sakladığım deli mavi, çılgın pembe. ağlama ağlama dedin..! ayrılığın ötesine. hasretin hazzını yaşarız, görüş günlerinde ölesiye. 19.08.06- Nazan İzmirli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:00 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.