![]() |
Seni Sordum
Aynalara sordum seni, o ne muhteşem tablo dediler Gözlerime sordum seni, o ne renkli bir çiçek dediler Dudağıma sordum seni, o ne duygulu şarkı dediler Ellerime sordum seni, o ne güzel bir şiir dediler Yemin verdim aynalara, çatlayalım yalansa dediler Yemin verdim gözlerime, görmeyelim yalansa dediler Yemin verdim dudağıma, konuşmak haram olsun dediler Yemin verdim ellerime, tutulalım yalansa dediler Sen benim hürriyetim, nefesim, hem gündüzüm, hem gecemsin Kanmadan içtiğim su, nüfus cüzdanımda milliyetimsin Yazdığım tüm şiirler, şarkılar gülen gözlerin için Sen hiç nokta koymayacağım en güzel cümlemsin Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Senin
gökkuşağı gibi yedi renk var gözlerinde senin denizin raksına doyum olmaz saçlarında senin ömrüm artar eksilmez ellerin ellerimdeyken aşkım ipek bir halıdır ayaklarında senin hayatım son bir nefestir dudaklarında senin Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Sensiz Ankara
birgün dönersen eğer, bir ankara sabahi ben gene eskisi gibi seviyorum siyahi dayanilmaz hasretinle gün be gün eriyorum elini vicdanina koy, biraz düşün allah’i sensiz ankara sahra çölünden farksiz gündüz geceden karanlik, şarkilar anlamsız çiçeklerin boynu bükük, bütün beyazlar kara sahra çölünden farksız sensiz ankara çankaya’dan kızılay’a, mogan’dan susuz göl’e andıkça içim yanıyor, gezdiğimiz yerleri ağaçlara içiçe kalp resmi çizdiğimiz aşkı kor dudaklardan içtiğimiz yerleri Şakir Alimoğlu |
Ser Veririm Sır Vermem
Ağzım çok sıkıdır Ser veririm sır vermem Hiç ısrar etme Hiç yemin verme Seni çok sevdiğimi asla söylemem Ağzım çok sıkıdır Ser veririm sır vermem Şakir Alimoğlu |
Sevda Denen
sevda denen çöl sıcağı gibi yakan bir kordur dudaktan dudağa, kalpten kalbe giden bir yoldur sağında yaseminler, solunda menekşelerle dudaktan dudağa, kalpten kalbe giden bir yoldur Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Seven Biri Giderse
Aşkımız bitti artık, arkana bakmadan git Gözyaşları faydasız, n'olur ağlamadan git Kalbimde daha derin, izler bırakmadan git Seven biri giderse, sevecek biri gelir Birçok sevenler gitti, dünya yine dönüyor Ölenle ölünmüyor, hayat devam ediyor Her ölenin yerine bir yenisi doğuyor Seven biri giderse, sevecek biri gelir Gözlerinin rengini, dudağının tadını Unutacağım daha ilk gecede adını Bulacağım ömrümce seveceğim kadını Seven biri giderse, sevecek biri gelir N'olur öyle perişan, yalvarır gibi bakma Göze mi geldik yoksa başkası mı var sorma Suçu kendinde ara, başkasında arama Seven biri giderse, sevecek biri gelir Sana hakkımı asla, helâl etmeyeceğim İki dünya bir olsa, hiç affetmeyeceğim Allah şahidim olsun, seni sevmeyeceğim Seven biri giderse, sevecek biri gelir 23.05.2003 Şakir Alimoğlu |
Sevilmek Bir Ayrıcalıktır
Bir ayrıcalıktır sevilmek Herkese nasib olmayan Hiçbir değer ölçüsüyle kıyaslanamayan Seviliyorsanız eğer Ne mutlu size O zaman Aşkta cimri olmayın Nazlanın ama Dozunu kaçırmayın Çok koşturmayın peşinizden Yorulup yarışı bırakabilir Çok pişman olursunuz Ama iş işten geçer Bedelini ödemeye Ne ömrünüz yeter Ne servetiniz Çok önemli bir ayrıcalıktır Sevilmek Unutmayın! Keyfini çıkarmak istiyorsanız Aynı ayrıcalığı ona da tanıyın Şakir Alimoğlu |
Sevmesini Bilsen
Anlaşılmaz bir kadınsın Bir günahsın, bir sevapsın Bir gecesin, bir sabahsın Azıcık ta sevmesini bilsen Aşkı vermesini bilsen Tapılacak bir kadınsın Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Sıcak Bir Dost Sesi
Nasıl ihtiyaç duyuyor insan Bazan Sıcak bir dost sesine Tüm kötü hatıralar Çıkıp yılların içinden Baskın yaptılar gene Kırk haramiler gibi Yaşlı yüreğime Nasıl özlem duyarsa Bahçedeki çiçek suya Çorak toprak yağmura İnsan da sıkılınca Göğsü sıkışınca Boğuldukça sigara dumanına, nikotine Öyle ihtiyaç duyuyor Sıcak bir dost sesine Telefona uzandı Bir an için elim Arayamadım seni Üzmek istemedim Pişman oldum sonra da Sabahı edemedim Aklımdayken Bir şey söylemek istiyorum sana Unutma! Sevinçler paylaşılınca büyür bence Azalır kederler bölününce Gerisi boş bir umut Güzel dost, güzel insan Her an arayabilirim seni Lütfen Cep telefonunu açık tut... 08.08.2004 Şakir Alimoğlu |
Sırma
Her motifi el emeği göz nuru ilmik ilmik Her teli bir sırma saçlı güzel kızın telinden Her ilmeği gönülden sevgi sevgi işlenmiş Çıkmış bir güzel kızın narin pamuk elinden Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.