![]() |
Yağmur
yağmur yağıyor yine aklımda hep sen yine sen üşüyorum sokaklarda ağlayan kaldırımlarda düşüyorum yolllara çıldırmış yokluğunda ararım sokak sokak ne zaman yağmur yağsa kaybettim seni bir yağmur akşamıydı karanlık sokaklar bu şehrin ayıbıydı ne zaman yağmur yağsa,bir dilek tutarım seni kaybettiğim bu sokaklarda güpegündüz ağlarım. ne zaman yağmur yağsa,pencereye koşarım ututtuğum kendime mazime ağlarım.. Bahadır Karaağaçlı |
Yalan Dünya
kendimi arıyordum gökyüzünde dalıp gitmiştim bir yaz akşamı yine. bir yıldız kayıyordu sessiz sedasız bulutların arasından ağlayarak akıp gidiyordu,karanlığın içinden bir meçhule. kimbilir! nice insanların umudunu beraberinede götürüyordu belki de bir dua bir ümitti, belki de! ışık saçıyordu kararan hayallere, biten sevdalara. bir dua idi yıldızlar medet bekleyen insanların dillerinde kimbilir! belki de gökyüzünden süzülen bir candı bırakmıştı gerisinde ağıt yakan diller ve zor geliyordu bize,bu rüyadan uyanmak alışmıştık bu dünyanın sahteliğine riyakarlığına ve unutmuştuk bizde şu yalan dünyada ölüm diye acı ama gerçek bir şey olduğunu Bahadır Karaağaçlı |
Yalancı Ayrılık
buruk ama çocuksu sevinçtin gülüşlerde yasak olsa da gözlerin rüyalara kimi zaman adın karşırdı dost muhabbetlere sonra bir fırtına ve gözyaşı kabusa dönüşür kimi zaman sensiz hayal kırıntıları kimi zaman da arayış olursun soluk soluğa ve biz bu sevda trenini çokta kaçırmışız diğeri ise bir başka yalancı zamanda Bahadır Karaağaçlı |
Yalanmış Aşk Sende
dermansız derde düştüm bende soldu gençliğim bir zalim elinde umut bağladım belki sever diye yalanmış sevgisi yalanmış sözleri kahrettim senin için yıllarca kendimi anmayacağım dünde kalan maziyi hainsin zalimsin sen ecel gibi yalanmış sevgin yalanmış gözlerin bir zaman peşimden koşan sen değilmiydin? bu kalbi ben sana öldür diyemi verdim? sevdiğim derdim sen bana çok çektirdin yalanmış sözlerin yalanmış gözlerin Bahadır Karaağaçlı |
Yalnızlığımda Sen Acısını Sorma!
sorma bu halimi yokluğun esti öyle bir ömrümden dağılmış gördüğün gibi içimdeki sen hadigelde topla toplayabilirsen. ellerede madara olduk şimdi hadi gelde düzelt fiyakayı düzeltebilirsen. bendeki bu yalnızlık dünyaya sığmıyor yalnızlığımda sen acısını sorma... Bahadır Karaağaçlı |
Yalnızlıklar Rıhtımı
ben yalnızlığın rıhtımına demir atmışım. hiçbir siren sesi duyulmaz kıyılarımda. her giden pay çıkarmış kendine, her beklenen saltanat. avutmaz beni bu tenha gecede bir kuru düşsel iltifat .. bak! gün bile çekmiş elini eteğimden tenim ayazlarda, bir cigara alevi avucumda artık o da ne kadar dayanacaksa .. kıyılarım derindir gecem zifiri; bekleme yakamozu! bu kıyıda hayale yer yok ne de umduğun biri... |
Yanımda Sen Olsaydın
bu kadar yıkılmazdım belki sende sevmiş olsaydın sararıp solmazdım yanımda sen olsaydın aramazdım *******de kaybolmazdım meçhullerde yıkılmazdım depremlerde yanımda sen olsaydın Bahadır Karaağaçlı |
Yaprak Dökümü
çırılçıplak yalnızlığın koynunda korkutuyor beni sensiz doğacak güneş. ölümü ensesinde kurak bir çöle büründü bedenim adını bilmediğim bir türkü var dudaklarımda heceleri isminle başlayan. ve bir yaprak dökümü kasıp kavururken ülkemin dört bir yöresini ben sana şiirler biriktiriyordum konusu olmayan saçma sapan şiirler ve bu saatten sonra kimin umurundaki bu yaprak dökümü... Bahadır Karaağaçlı |
Yasaksın bana..
yasaksın bana yasak çıkış yok aşkın tuzak yollarında uçurumlar yasak sevdan bana yasak hani herşey tozpembeydi hani bensiz hayat geçmezdi hani aşkın dağları delerdi nerde o vaadler ölürüm diyen diller masallarda kaldı aslı ile şirinler yasak sevdan bana yasak umut yok aşkın tuzak yollarında uçurumlar yasak senle olmak yasak Bahadır Karaağaçlı |
Yaşamaksa...Yaşıyorum
yaşamaksa eğer bunun adı yaşıyorum. hangi pencereden baksam acı ve nefret var söylenen her sözde. kahpelik alçaklık sarmışsa her yanımı evet yaşıyorum yaşamaksa. gençliğime hasret çekip sakallarımı ağartmışsam boş bir ranzanın üstünde, bir izmarite hasret kalarak ve küfürler yağdırarak her yana. korkusuzca yaşamaya yalnızlık çekmeden yaşamaya hasret duyuyorsam lanet olsun böyle yaşamaya lanet olsun Bahadır Karaağaçlı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.