![]() |
Yağmur Yüreklim
Sevgi deryasında bir yüreğe sarıldım Kollarımı umutla sevdasına doladım Her hasretin bir vuslatı olduğuna inandım Seni sensiz de yaşarım Yaşarım da yağmur yüreklim Sevda denizinden ayrılamam Ben sensiz bu hayata katlanamam. Issız adayı andıran gözlerine Kürek çekiyorum Kasırgaya,fırtınaya aldırmadan Olmazlardan olurlara Sevda yüklü bulutlarla Sağnak sağnak yağmak için Gül yüzüne Doymaya geliyorum..... Seni çok Seviyorum. Hatice Güler |
Yakalayacagim
Sevdana yenik düstüm sevdigim Acilara yenik düsmeyecegim. Hasretin doladigi ipi boynumda Bir de ben cekmeyecegim. Sensiz gecse de günlerim Can dayanacak,gönül yanacak Senin icin tek bildigim Kalbim sevdana kanacak. Sevdam gün isiginda dogarken Gecenin karanligi meskeni olacak Duygular oldugu gibi tasarken Yalnizlik yoldasi olacak. Gül kokulari yayilirken etrafima Askin nefesini tuttum seninle Kararliyim,sahibim duygularima Yakalayacagim ask'i sevginle. Yakalayacagim.... Hatice Güler |
Yalan Dünya
Ey dünya yalan dünya gayri sen bana gel peşimden sen koş.. Gören gözümün,duyan kulağımın aldığım duanın esiriyim ben. sen çıktın gönlümden doldum ben AŞK ile Aşık maşukuna kavuştu Nazarına kurban, sevdasına hayran.... seyrine daldım ben.... Gayri sen bana gel yalan dünya..... Hatice Güler |
Yalnızlığım
Salına salına düştük yollara Nereye gittiğimizi bilmeden Zamanı aştık belki de Belki de doldu süremiz Yürekten aşkı,sevdayı silmeden Görmedik kimseyi Sormadık,sorulmadık Görecek göz görmedik,göremedik Öteler uzağımızda belki de Belki de çok yakın bilemedik.. Salına salına düştük yollara Elimden gene o tuttu Ben de ona sarıldım Tüm gücümle..... Hatice Güler |
Yalnızlığın Nefesi
Suçüstü yakalanmışlığın ezikliği içerisinde Gün akşama perde aralarken sessizliğimin Dumanla örtülü karalar giymiş hissiyatımın En narin sevda kokulu tutkularımın Hüzünlerinde seni canıma alıyorum Solan sesini dinlerken buz kesmiş kelimelerin Üzerime bir çığ gibi düştüğünü hiç düşündün mü Yürek çırpınışlarımda senin olduğumu Yürek sızımın sende beni büyüttüğünü Hayalleri aşıp sana koştuğumu gördün mü Sırıtan kederler,acımasız hasret Bitmek tükenmek bilmeyen beklemek Sensizliği alamayan ******* Seninle birlikte doğan bitimsiz umutlar Yaralı,kırgın gönlümün birer parçası haline geldiler Senden başka gidecek ne bir kucağım Ne gözlerine dalabileceğim ummanım Ne başka bir aşkı kabul edecek dermanım Yok..Yalnızlığın nefesi nefesim kadar bende Bakışlarından sızan ışığa sığınmaktayım. Yalnızlığın nefesi tükensin artık........... Hatice Güler |
Yanan Yürek/Dayan Yüreğim-5
Yürek derman arar aşkında Sarılır hiç sarılmamış gibi Yapayalnız duygularla Yaşama savaşı veren Yaşama onsuz tutunamayan Bir yürek....... Aşkı ile harabe yığını Hasreti ile yanmış Sessizliğe terk edilmiş İstenmeyen,ağlayan Bir yürek.... Hatice Güler |
Yandım Yar
Hasretine hasret eklendi yar Seni bana ne zaman göstereceksin. Sevdanın ateşinde yandım yar Seni bana ne zaman müjdeleyeceksin. Kalbimin ince Gül'ü beklemekteyim Gül yüzüne hasret her an seninleyim. Hasretine hasret eklendi yar Seni bana ne zaman göstereceksin. Sevdanın ateşinde yandım yar Seni bana ne zaman müjdeleyeceksin. Hatice Güler |
Yandim
gözlerim görmez,kulagim isitmez geceme hüzün düstü kimse bilmez. Yildizimi tutamadim,geceye küsemedim... yandim yandim ölesiye sevmisim delicesine gurbet ayagimin zinciri gidemedim sevdigime. kokusu derdime derman kimse bilmez gülün sureti aksetmis geceme Yildizimi tutamadim,geceye küsemedim... gelemedim diye boynumu büktüm yüregimi saldim sevda diyarina Yildizimi tutamadim,geceye küsemedim... yandim yandim ölesiye sevmisim delicesine gurbet ayagimin zinciri gidemedim sevdigime... Hatice Güler |
Yarim kalan dizeler
deniz,derya sevdamda bir damla misali gözlerinin karasi sevdamin sefasi.... Askin özümde varliginin timsali hasretin acisi sevdamin vefasi. (devam edemedigim bir siirin can cekismesi...) . Hatice Güler |
Yavrucuğum....
G ül tatlısı yavrucuğum Ü züm gözlü dilberim. L ayıksın sen güzelliklere İ nceliklere,Gül yüzlülere N ice güzel günlere. A dın gibi gül'e dönesin Y eşerip gül'ler göresin Ş irin bakışlarından sevgi öresin. E n kıymetlin Gül'den olası M ahmur bakışlı yavrucuğum. Hatice Güler |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.