![]() |
Gece hasreti ile kaymayı bekleyen bir yıldız çekirdeğinde gördüm gözlerini... Ürkmüş bir güvercin gibi , Kartal bakışlarında masumluğunu, Yiğittin ve onurluydun.... Sessiz yağmurlardan getirdiğin kara bulutlarını sevdim, Ve yağmur berraklıgında Temizliğini.. Çünkü Yagarken sessiz olabiliyordun, Bir o kadarda sade.... Dalga saclarında okurken deniz mavisini, Sevda geleneğinin esiriyken kalbinde; Yazık olsada hücrelere, Kara ise gözlerin, Hayat kadar, Bir okadarda ışıl ışıl.... SENİ FIRTINALI *******E BIRAKIYORUM, MASUMLUĞUNLA DİNDİR RÜZGARLARIMI, KAVGAMI ALNINA AL; VE GÜZELLİĞİNLE GÖRMEYİ ÖĞRET... |
bizim küçük hanımefendi böyle emrettiler
yalanmış verdiği sözler zaafındanmış ettiği yeminler birgün hiç habersiz gitti derinden herşey unutulur zamanla geçirmiş bitermiş neymiş ki sevgi onun için sadece zamanın boş geçmemesi içinmiş zamanla verdiği sözleri ettiği yeminleri unutacakmış bizim küçük hanımefendi böyle emrettiler |
Esmer Sabahlar
Esmer Sabahlar Gecenin esmerliği sabah ışığına düşer.../Aysun'a... titrek şavklı kör fener düşler çürüyor bırak,besleme nadas halimi aydınlığın kendine toprak kokuyorum vakitsiz kırışmış yolum oysa,kırmızı gelincik zamanı sadece avuçlarım mı? tüm bedenim nasır her tarafım kabuk mevsimsiz budanmış dallarım dayanmaz yüreğim kelepçeli büyütmelerine zamanın bak,gök yırtılıyor duyuyor musun? kesik kesik gözlerimiz baktığımız göz bizim değil esmer sabahlar engelimiz ve kuşlar ah kuşlar nerede rengarenk ötüşünüz? gölgemizi öldürdük arka arkaya herkesin içinde,aleni yaldızlı ahşap kutuda şimdi kulpunda iki yeşil fiyonk Mehmet Bardakçı Alaz Dergisi , sayı 1 |
harbi sev
açılmış sergiler kurulmuş pazar beni bıraksanda artık ne yazar ecel gelir bir gün mezarımı kazar seveceksen adam gibi sev gerisi bizi bozar |
utanmadan aşka dair şiirleri
yazabilmek ne güzel mutluluğu sevinçleri kağıda dökebilmek acıları kederleri yaşatabilmek bütün duyguları hisleri korkmadan hayata dair şiirleri yazabilmek ne ne güzel sevgileri beraberlikleri kağıda dökebilmek ayrılıkları hüzünleri yaşatabilmek bütün iyi kötü hisleri utanmadan aşka dair şiirleri |
Sessizce…
tenimde henüz kıvılcım olmuşken üşüyen yüreğini ısıtmak için seslenmişken uzaklara sesimi yuttu içimdeki göller o yüzden sessizce kulağına fısıldayacağım sevgili uçuruma düşmüş cam kırığı gözlerimle ağlayan sensizliğimi ve şimdilerde içimde ölü kuşlar biriktirdiğimi senden kalan sadece acıydı unutmadığım ardına düşerse çarmıhtaki yüreğim bağışlansın deliliğim sessizce kulağına fısıldayacağım sevgili giderken seni çok sevdiğimi |
Mavİ Dİlek Yildizlari
sensizliğin derin suskunluğu: gizemli deniz küskün dalgalar hüzünlü üzüntüler kürek çeker sularda siyah tül denizde yakamoz arar gözlerim ansızın sedef bir ay doğar bu kadife yumuşak geceye mavi dilek yıldızları kayar ellerime gözyaşlarım süzülür tatlı, tuzlu ve sıcak avuçlarımı kapatıp bunca seven yüreğimle olmayacak bir dilek tutarım ümitle bakarım ellerime ama yıldızlar teker teker birbiri ardından sessizce kayar giderler sıcak parmaklarımın arasından geride sadece ısıları kalır ne farkeder ki ay yine doğacak yine masmavi yıldızlar kayacak bense bir başka dilek tutacağım olur ya… belki kabul olur |
Ben Aşık Olunca
Ben Aşık Olunca Merak ediyorum. Nereden çıkardın sana aşık olduğumu? Ben sana hiç şiir yazmadımki! Ne alaka deme bana, Ben aşık olunca önce şiir yazarım... Biliyorum varsın, Biliyorum karşımdasın, Biliyorum söylediğini yaparsın, Ama banane bunlardan, Ben aşık olunca önce ağlarım... Bilmiyorum nedir bu Sanmıyorum, üç günde aşk olurmu? Kızma bana, kusura bakma olurmu? Ben aşık olunca bunu elbette anlarım........ |
Yine zalim bir gece, Terk edilişlerin rıhtımında, Gözyaşlarımı kabaran gönül dalgalarına, Yükleyip ayrılıkları yakamozların sırtına, Aheste, aheste kürek çeker gönül yokluklara. Bu gidişin anlamı meçhul, Gözyaşlarınınki sonsuzluk, Kürekler nereye çeker gönülü bilmem? Sonu ya yokluk ya sonsuzluk... |
Ya kalplerimiz acaba onlar silebildi mi kalbinden sevgimizi
Bu son ayrılışımız olacak Ellerimiz bir daha elveda Diyerek ayrılmayacak Canımız bir daha bu denli yanmayacak Sözlerimiz anlamını yitirmeyecek Gözlerimiz bir daha yalan söylemeyecek Bir başka kalplerde Yaşayacağız sevgimizi, Bir daha asla birlikte Olamayız Unutma bu son ayrılışımız Biz hiçbir şeyin değerini bilmedik Doğru dürüst sevmeyi bile beceremedik Bir rüyaydı geldi geçti sadece... Yaşamadığımızı farz et Gerçek şu ki gönlüm Şimdiden sana hasret. Biz bitti dedik ama bitmedi Ya kalplerimiz acaba onlar silebildi mi kalbinden sevgimizi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.