![]() |
unutmak...
ben seni unutmak için sevseydim adını kalbime değil güneş çıktığı zaman kaybolacak olan buğulu camlara yazardım seni uzaktan sevmeyi sana bakmadan görmeyi sesini duymadan dinlemeyi gözyaşlarımla gülmeyi kavuşmak için sabretmeyi öğrendim ama sensiz yaşamayı asla seni unutmayı asla... |
ağlamak...
ağlamak güzel şeydir gözyaşını silecek birisi varsa ağla göz bebeğim zaten ağlamaya doymadın ki sen |
kırılan hayalim_2...
bir mutluluk doğuyordu içimizde oda karanlığa gömüldü senle hani vardıya hayallerimiz tıpkı bir kutuya benzeyecekti evimiz penceresi ufacık ama aydınlığı büyük olan evimiz hani mutlulukla dolu olacaktı içi başka bişey blmeyen hani şu ağlayan gözler ağlamayacaktı ya........... |
kırılan hayalim...
Bir sen değilsin oralada yalnız kalan Bİr unudumuz bir hayalimiz vardı senle Bir gecelik değilsin bir seneliksin Bende asırlar gibi geçmek bilmeyen Bir sene Hani bir saat zor geliyordu ya Senden ayrı kalınca Bir sene nasıl geçerki Sen yanımda olmayınca Bir sen değilsin benden ayrılan Bir hayalimiz vardı O da kayboldu senle... |
bilmiyorum...
Sonu olmayan bir yoldayım Tek başıma etraf karanlık Gidiyorum hiç durmadan Kaybettiğim aşkımı arıyorum Gittikçe uzuyor yollar Uzadıkça darlaşıyor yollar Karabulutlar çöküyor üstüme Yağmurlar yağıyor üstüme Gidyorum bilmediğim uzaklara Uzaklardan bir ses duyuyorum Adım adım yaklaştığımı hissediyorum Ama sanamı, sanamı hiç Bilmiyorum... |
Aşk hiç biter mi?...
aşk bitti. elimden sanki minik bir balık kayıp gitti. aşk bitti. içimden sanki bir şeyler kopup gitti. aşk hiç biter mi? hiç bir şey olmamış gibi boşlukta kaybolup gider mi? aşk hiç biter mi? aşk hiç biter mi? kalır adımızla bir sokak duvarında, bir ağaç kavuğunda, bir takvim kenarında, kalır bir çiçekte bir defter arasında, bir tırnak yarasında, bir dolmuş sırasında, kalır bir odada, bir yastık oyasında, bir mum ışığında, bir yer yatağında, aşk hiç biter mi? aşk hiç biter mi? |
sokak kadınları ile......
Sahibi platonik sanal bir aşksın şimdi.. Sarı sonbaharın intihar kokulu sokaklarında harcıyorum karalar baglamış gözlerini... İnadına diyorum..İnadına hayat!! !!!....YAŞIYORUM....!!! Firari aldatışların intikam bakışlarında.. Kızıla boyanmış köhne bedenlerde... SEN DİYE SARILDIĞIM SOKAK KADINLARIYLA... !!!....YAŞIYORUM....!!! (HLYA_oo) |
nefretimle yanasın.....
Dünyamı kararttın.. Canımdan can aldın.. Aşkın Adı Batsın.. Bırak Sevdan Yüregimde Kalsın.. SEN ORDA NEFRETİMLE YANASIN ...!!!! (HLYA_oo) |
sen farkında degilsin...
Bir çıLgınım yoLunda.. Ben,sen oLdum sonunda.. Herkes bunun farkında.. Sen farkında değiLsin...!!!! (HLYA_oo) |
unutmayacağım işte.....
BENİM İSYANLARIM::: ARTIK AŞK ŞİİRLERİNE, ÖLÜM KATIŞIMA... SENDEN ÖNCE,SONRA AŞK ŞİİRİ YAZDIĞIM, YALANCI AVUNTULARIMA... SENİ BEKLERKEN SABIR SABIKAMIN SİCİL DOLUŞUNA... UNUTULURSAM!!! UNUTANI ASLA UNUTMAYACAĞIMA.....!!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.