![]() |
O Adam Ben Değilim
Benim yaşım kırkyedi Senin yaşın onyedi Sen İlkbaharsın Ben Sonbahar Kalbini KÜT,KÜT attıran Diline doladığın Teklediğin Titrediğin Terlediğin Aşkını söyleyemediğin O ADAM Ben değilim güzelim BEN DEĞİLİM (04.06.2006) Şahin Ertürk |
O Günleri Özlüyorum
Beşiktaş'ta buluşurduk Bir simidi bölüşürdük Martılarla dertleşirdik O günleri özlüyorum Okulunu beklediğim Yollarını gözlediğim Soğuklarda titrediğim O günleri özlüyorum Kağıt helva sevdiğimiz Balık ekmek yediğimiz Mutluluğa doyduğumuz O günleri özlüyorum Çamlıca'yı çok severdik İstanbul'u seyrederdik Paytonlarla dolaşırdık O günleri özlüyorum Bazen küser darılırdık Üç saatte barışırdık Halimize gülüşürdük O günleri özlüyorum (06.11.2003-Takvim Gazetesi) (BOYALI DÜŞLER adlı 4.ncü şiir kitabımdan) Şahin Ertürk |
O Kendini Biliyor-1
Kalem onu seviyor Ona şiir yazıyor Düşlerimin kadını Söyleyemem adını O kendini biliyor (16.08.2007) Şahin Ertürk |
O Masal Kahramanı
Ne Beyaz bir atım var Nede Bir PRENS kadar gencim Amma güzelim Amma Senin Yıllardır beklediğin Yollarını gözlediğin Düşlerinde yaşattığın Sevmesini bilen O masal kahramanı Benim güzel benim Ve sana Düş gibi Rüya gibi Masal gibi Bir aşk yaşatmak için Geldim Çaldım işte kapını Haydi ne duruyorsun Nazlanmasana Açsana kollarını Açsana Kimi bekliyorsun? (27.03.2007) Şahin Ertürk |
O Ses
Bugün sesini duydum ya Bana bu sürprizi yaptın ya Bu mutluluğu yaşattın ya Artık ölsemde gam yemem Aman tanrım Ne incelikti Ne güzellikti o ses Kulağım o seste Yüreğim o seste Aklım o seste kaldı BAL mı kattın sesine Tadı damağımda kaldı Sıcak,sımsıcaktı sesin Kalbimdeki buzları erittin Şimdiden yanmaya başladım Ateşlerde pişiyorum? Eyy hayallerimin kadını Sana sesleniyorum sana Bedelini ödemeye hazırım Ellerinden tutabilecek miyim? Yüzünü görebilecek miyim? Kalbine girebilecek miyim? Aşka susamışlığımı Giderebilecek miyim? Söyle hayallerimin kadını Ölmeden bütün bunları Yapabilecek miyim? Yapabilecek miyim? (23.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Okyanusmu Kalbin
Hasretinden yanıyorum Fokur,fokur kaynıyorum Dayanılmaz sıcaklığın Yanardağ'mı senin kalbin? Sevgi dolu tüm sözlerin İncitmiyor,kırmıyorsun Şımartıyor,övüyorsun Okyanus'mu senin kalbin? Görmediğim yüzün güzel Sana sevgim inan özel Yanardağ'mı senin kalbin? Okyanus'mu senin kalbin? (27.04.2005) Şahin Ertürk |
Olmadım
Olmadım hiç aşk tan kaçan Olmadım hiç aşka küsen Seven kalbe hasar veren Olmadım güzel olmadım (28.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Olsun Biraz Farkım
Olsun biraz senden farkım Aşk yolunda ben bir dağım Aşamazsın yüreğimi Ağrı dağı benim kalbim Murat dağı senin kalbin Olsun biraz senden farkım (05.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Olurmuydun?
Acı olmasa aşk olurmu? Hasret olmasa aşk olurmu? Olurmu güzel olurmuydu? Ben olmasam,sen olurmuydun? Bir mükemmel sen olurmuydun? (19.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
On Sekiz Yaş Şiirleri(Yaş Kemale Erdi)
Sen,bakma 18 yaş şiirleri yazdığıma Gönül yaşlanmıyor Belkide, Hiç yaşlanmıyacak Amma, Yaş kemale erdi Erdi güzelim Ölüm,yanıbaşımda Dolaşmaya başladı Dün, AHMET İ yolcu ettim Bugün, Dervişlerin MUSTAFA gitti. Yarın, Meçhul güzelim Belki sen Belki ben Yolculuğa çıkacağız Dönüşü olmayan Son yolculuğa? Kaçış yok Kurtuluş yok Bu yolculuktan? Haydi,güzelim Bekletme artık Yarın, Çok geç olmadan GEL GALİ? Bakma, 18 yaş şiirleri yazdığıma Yaş kemale erdi Erdi güzelim (23.10.2007) Şahin Ertürk |
Onlar Şiir Okuyor
Benim sadık müşterim Aşkı bilen kadınlar Yufka yürek gönüller ONLAR ŞİİR OKUYOR Seven insan halinden Anlar kalp ten sevenler ŞİİRİMİ OKUYOR Aşkı bilen adamlar Çağdaş şiir diyenler Bitsin artık yalanlar Ayşe,Fatma ne anlar Cilalanmış sözlerden Bazısına batıyor Çıkardığım kitaplar Beşinciyi basarsam Çatlar bizim ağalar Benim sadık müşterim Sevgi dolu gönüller Riya nedir bilmezler ONLAR ŞİİR OKUYOR Paylaştığım duygular Sıcak,temiz duygular Aşkı bilen dostlarım ONLAR ŞİİR OKUYOR Benim sadık müşterim MECNUN gibi sevenler ONLAR AŞKI BİLİYOR ONLAR ŞİİR OKUYOR Yazdığı okunuyor Onlar gerçek ŞAİRLER ONLAR ŞİİR OKUYOR ONLAR ŞİİR YAZIYOR (23.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Onuncu Köy Sakiniyim
Doğru söyleyeni,dokuz köyden kovarlar (Türk Atasözü) Yalakalar arasında Riyakarlar sofrasında Mümkün değil bulamazsın Onuncu köy sakiniyim Dokuz köyden kovulanım Mazlumları koruyanım Fukarayı doyuranım Onuncu köy sakiniyim Doğru neyse söylüyorum Hak edene sövüyorum Dürüstleri seviyorum Onuncu köy sakiniyim Bölücüyü savunamam Yamuklarla dolaşamam Küfür dolu yaşayamam Onuncu köy sakiniyim Aynı dili konuşanlar Aşkı doğru yaşayanlar Yanımdalar,komşularım Onuncu köy sakiniyim (05.03.2008) Şahin Ertürk |
Ot Geldik Ot Gidiyoruz
Loto,Toto oynamadık Diskolarda kıvırmadık Eğlenmeyi bilmiyoruz Ot geldik ot gidiyoruz Ona,buna saldırmadık Zina nedir bilmiyoruz Sesiz,sakin yaşıyoruz Ot geldik ot gidiyoruz Nefsimizle savaşanız Pisliklere bulaşmadık Küfür dolu yaşamadık Ot geldik ot gidiyoruz Soymadık ki bu devleti Bilmiyoruz İHANETİ Hep paylaştık lokmamızı Ot geldik ot gidiyoruz Rakı tadı bilmiyoruz Yetim hakkı yemiyoruz SAF,OT diyor bazıları Ot geldik ot gidiyoruz (05.05.2006) Şahin Ertürk |
Ot geldik,Saman mı Gidiyoruz?
Sigara içmiyorum Alkol almıyorum Meyhaneye gitmiyorum Vur patlasın,çal oynasın Onlar gibi Nerde akşam,orda sabah İçip,içip dağıtmıyorum Basına malzeme olmuyorum Eğlenmeyi bilmiyorum Bir dostun dediği gibi Acaba diyorum acaba Ot geldik Saman mı gidiyoruz? (12.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Otuz Yıldır Ağlıyorum
Sen gittin ya Kahve Gözlüm Yalnızlığa selam durdum Acılarla kardeş oldum Çıkmaz sokaklara girdim Sen gittin ya Kahve Gözlüm Sensizliği yenemedim Hasretin koynunda kaldım Bir yanardağ hala kalbim Sen gittin ya Kahve Gözlüm Bembeyaz oldu saçlarım Sanki yüzbir yaşındayım Genç yaşımda yaşlı oldum Sen gittin ya Kahve Gözlüm Heykel gibi kalakaldım Mezarının başındayım OTUZ YILDIR ağlıyorum Sen gittin ya Kahve Gözlüm Gözlerimde yaş kalmadı OTUZ YILDIR ağlıyorum Bende bittim,bende öldüm (27.12.2005i) Şahin Ertürk |
Oyna Yavrum Oyna
İşlerin tıkırında Oyna yavrum oyna Ziller takıp oyna Kaşıklarla oyna Davullarla oyna Cümbüşlerle oyna Tavernada oyna Layla'larda oyna Yılbaşında oyna Düğünlerde oyna Bayramlarda oyna Kandillerde oyna Felaketlerde oyna Ölümlerde oyna RİKİ Martinle oyna Davut Güloğluyla oyna Dansöz gibi oyna Oyna yavrum oyna Depremler oluyor Savaşlar durmuyor Açlıktan,soğuktan İnsanlar,çocuklar ölüyor Müslüman kanı durmuyor Asler,Polis şehit düşüyor Utanmadan,sıkılmadan Hayvanlar gibi, Oyna yavrum oyna (28.12.2005) Şahin Ertürk |
Oyun Bitti/ŞİİR Yazmıyorum
Dırdırların cana yetti Duygularım çöpe gitti Gözün aydın oyun bitti Artık şiir yazmıyorum İnan sana kızmıyorum Aşka mezar kazmıyorum Gözün aydın oyun bitti Artık şiir yazmıyorum Ele kalem almıyorum Hayal bile kurmuyorum Gözün aydın oyun bitti Artık şiir yazmıyorum Seni candan seviyorum Bak sözünü dinliyorum Gözün aydın oyun bitti Artık şiir yazmıyorum (24.08.2008) Şahin Ertürk |
Oyunlara Geliyoruz
Yakıyoruz,yıkıyoruz Kırıyoruz,döküyoruz Sövüyoruz,dövüyoruz Oyunlara geliyoruz Bizi iyi tanıyorlar Yaramızı kaşıyorlar Sabrımızı ölçüyorlar Oyunlara geliyoruz Yapay gündem Karikatür Asıl hedef müslümanlar Kanımızı döküyorlar Oyunlara geliyoruz Danimarka,Yunanistan Amerika,Ermenistan Kan emici Hristiyan Oyunlara geliyoruz Dostun değil Fransızlar İSRAİL le,Küstak rumlar Norveçliler,İtalyanlar Oyunlara geliyoruz Değişmedi fikirleri Gelişmedi beyinleri Bunlar HAÇLI zihniyeti Oyunlara geliyoruz (21.02.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Oyunlara Gelmeyelim
Dağdan indi şehirdeler Hergün eylem yapıyorlar Sabrımızı zorluyorlar Oyunlara gelmeyelim Kadın,çocuk en öndeler Kanı bozuk,mikrop döller Kırıp,döküp yakıyorlar Oyunlara gelmeyelim Amaçları vatan bölmek Üç,beş yazar aydın köpek Havlasınlar nene gerek Oyunlara gelmeyelim Pek çokları piyon,maşa Balta vurdular sert taşa Biz sizi kaşırız amma Oyunlara gelmeyelim (07.09.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Ödül Veriyorum
Al sana ödül veriyorum Sen birinci,sen ikincisin Kıssas,ölçü ne? bilmiyorum Veren kimki? neden verdiki? Bilmiyorum,verdiler işte Yersen ŞAİR,yediler işte? Darılma canım,al sanada JÜRİ ödülü veriyorum Özendirme ödülü sana Kaldımı hiç ödül almayan Bilmiyorum,kalmadı gibi Yersen ŞAİR,yediler işte? Onur belgesi,hepinize Para verdim,belgeyi kaptım Para verdim,şiiri sattım Bu yarışmadan gururlandım Şairliğimle gururlandım Yersen ŞAİR,yediler işte? (11.09.2005-Yeni) Şiir yarışması ve Şölenleri için. 30 yılın gözlemleri,birikimleri Şahin Ertürk |
Ödül Vermek İstersen?
Karşılıksız sevildin Yüreğime kazıldın Şiirlere yazıldın Ödül vermek istersen? Sana aşkım oskarlık Ölümüne mezarlık Tak istersen nazarlık Ödül vermek istersen? İSTANBULU istemem DOLAR,ERO istemem Yatlar,Katlar istemem Ödül vermek istersen? Riyakarlık yapamam İltifattan anlamam Başka birşey alamam Ödül vermek istersen? (02.03.2007) Şahin Ertürk |
Ödülümü İsterim
Birkez seni üzmedim Aşka mezar kazmadım Yüz güzele kanmadım Ödülümü isterim Sana aşkım kusursuz Berrak,Arık,Riyasız Tek taraflı,masrafsız Ödülümü isterim Resmin bana yeter mi? Sıcak sözün PRİM Mİ? Kandırmanın YERİ Mİ? Ödülümü isterim (06.03.2007) Şahin Ertürk |
Öğretemezsin
Sen güzel evet,evet sen Öğretemezsin bana aşkı Öğretemezsin bana Acı çekmeyi? Öğretemezsin,hasreti Öğretemezsin Ne yazacağımı? AYŞE yede yazarım FATMA yıda severim Kime ne bundan? Kime zararı var bunun? NERMİN kim biliyormusun? Kalbime girdin mi? Gördün mü CESUR ŞAİRİ? Öğretemezsin güzelim Ben aşkı ezbere bilirim Sen daha aşkın İlk sayfalarında A,B,C lerdesin? Oysa ben,oysa ben Son sayfaya geldim Bir değil,on değil Sayısını unuttum Kaç kere HATİM ettim aşkı? Sus ne olur sus güzelim Daha fazla yazdırma bana Güldürme kendine Sen bana hiç birşeyi Öğretemezsin,öğretemezsin (27.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Öldüğümü Görmeden Git
Bitsin artık korkularım Bitsin artık çektiklerim Hemen şimdi bitirelim Git ne olursun hemen git Zincirlerle bağlayamam Nazlarına katlanamam Artık sana yalvaramam Git ne olursun hemen git Yandığımı görmeden git Öldüğümü görmeden git Git ne olursun hemen git Öldüğümü görmeden git (14.02.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Öldüm de Cennettemiyim?
Aman allahım Deliriyormuyum? Yoksa,öldüm de Cennettemiyim? Bu ne incelik Bu ne güzellik Yüzünü görmediğim Bir güzelin sesi Eritti beni? Şimdi ben, Volkanlarda yanıyorum Aklım,beynim Kalbim hala o SESTE? Dağ gibi bir adamı Dakikalık bir ses Kor ateşlerde Yakmaya,eritmeye Yettide,arttı bile? Meğer ne kadar Acizmişim Güçsüzmüşüm ben? Aman allahım Deliriyormuyum? Birkaç tokat Atsana dostum atsana Yoksa ben,yoksa ben Öldüm de CENNETTEMİYİM? (24.05.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Öldürme Beni
Mecburdum Katlandım ayrılığa Sensizliğe,yalnızlığa Alıştım amma Unuttum deyip de ÖLDÜRME BENİ (30.11.2007) Şahin Ertürk |
Ölüm Sana Yakışmadı
Özün birdi sözün birdi Bir bilge kişiydin Sözlerinde riya yoktu Özlü güzel sözlerin vardı Çok şeyleri senden öğrenmiştim Mızrak yarası iyileşir Söz yarası iyileşmez Yalan öyle zehirli bir oktur ki Gün gelir sahibini de zehirler Daha neler,neler Böyle güzel sözleri Hep ilk senden duymuştum Gel gör ki Dün Bir trafik canavarı Seni bu dünyadan alıp götürdü Bilsen nasıl üzüldüm Bilsen nasıl ağladım Yakışmadı AHMET AMCA Ölüm sana yakışmadı Bunca soysuzun Hırsızın *********in Olduğu bir dünyada Ölüm sana yakışmadı Yakışmadı AHMET AMCA (22.08.2008) Şahin Ertürk |
Ölüm Sevincim Oldu
Bugün,acılarımı Düğüm,düğüm bağladım Ve Bir daha,ebediyen Salıvermiyeceğim onları Yalnızlığıma ise Bir kurşun sıkıp öldürdüm Zira,sen geldin Yalnızlığım öldü Ölüm sevincim oldu Şahin Ertürk |
Ölümü Bekliyorum
İşte yine gelmedin İşte yine sensizim Belkide gelemedin Aşamadın dağları İşte yine gelmedin Gözüm seni aradı Kalbim seni aradı Beynim seni aradı İşte yine gelmedin Elimde soldu güller Tuz,buz oldu umutlar Dünden daha kötüyüm İşte yine gelmedin Umudu kestim senden Artık gelmeni değil Ölümü bekliyorum (17.11.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Öpmeye Geliyorum
Aşka çok susamışım Çatlamış dudaklarım Azgın boğa gibiyim Öpmeye geliyorum Kimselere güvenmem Asker,Polis dinlemem Yarı yoldan dönemem Öpmeye geliyorum Riyakarlık yapamam Korkma seni kandırmam Sözü fazla dolamam Öpmeye geliyorum AY gibi doğacağım Güneşin olacağım Kalbine gireceğim Öpmeye geliyorum Gözlerine bakmaya Dizlerinde yatmaya Mutluluğun olmaya Öpmeye geliyorum Bilsen nasıl formdayım Hasret denen kordayım Yeni çıktım yoldayım Öpmeye gekliyorum (21.03.2007) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Öykü,Şiir,Sen Kokuyorum
Öyküyü sana yazıyorum Şiiri sana yazıyorum İnan bana abartmıyorum Buram,buram saf ve katkısız ÖYKÜ,ŞİİR,SEN KOKUYORUM (07.04.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Özel Bir Köşe
Gün değil,ay değil,yıllardan sonra Gönül kapımı açtım tüm aşklara Sen de gir güzelim kalma dışarda Kalbimdeki yerin ÖZEL BİR KÖŞE (12.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Pardon
Sana ben çok güvenmiştim Sana ben çok inanmıştım Sensiz yaşam düşünmedim Pardon güzel yanılmışım Ne kadar saf kalpliymişim Ne kadar da aptalmışım Yalnızlığı soktun kalbe Pardon güzel yanılmışım Nerden çıktı bu ayrılık Sen gideli kalbim kırık Bunu senden beklemezdim Pardon güzel yanılmışım LEYLA sandım,öyle sevdim MECNUN gibi,FERHAT gibi Sevdim güzel candan sevdim Pardon güzel yanılmışım (28.02.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Pardon Güzel
Her sözüne kanıyordum Seni canım sanıyordum Beş paraya satılmışım Pardon güzel yanılmışım (13.12.2006) Şahin Ertürk |
Pardon Güzel Yanılmışım
Aşkı bilen sanıyordum Sana değer veriyordum Başkasıyla gördüm seni Pardon güzel,yanılmışım (23.02.2006) Şahin Ertürk |
Parketmez
Acılarla doldu,taştı Park etmez artık park etmez Üste para versen bile Bu kalbe bu aşk park etmez (23.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Paşabahce Durağında
Yalnızlığı kovacaktım Mutluluğa davetliydim Seni kolay bulacaktım Saat ON da olacaktın Paşabahce durağında Bütün gece yollardaydım Düşlerimde,koynumdaydın Bugün benim olacaktın Yoktun güzel,gelmemiştin Paşabahce durağında Bunca yolu neden geldim? Boş sözlere nasıl kandım Yoktun güzel,inan yoktun Heykel gibi kalakaldım Paşabahce durağında Hala SEN le dolu BEYNİM Hani bendim senin DÜNÜN? Hiç insafın yokmu SENİN? Kalbim orda kaldı BENİM PAŞABAHCE DURAĞINDA (31.08.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Patlamak Üzereyim
Otuz yıldır bekliyorum Hiç böyle olmamıştım Hasretin zirve yaptı Kan beynime sıçradı Patlamak üzereyim (22.12.2006) Şahin Ertürk |
Paylaşacak Neyimiz var'ki?
Sen,ETİLER'in hızlı kızı Sen,modanın öncüsü Sen,çağdaşlığın sembolü Sen,elbise değiştirme Sevgili öğütme meraklısı Sen,elleri Çamaşıra,bulaşığa değmeyen Sen,yaşamı boyunca Göz pınarlarında Cisenti bile olmayan Sen,üç yabancı dili Ana dili gibi konuşan Sen,eğlenceden bıkmayan Sen,mercedesten inmeyen Sen,ana kuzusu Sen,sevgi arsızı Sen,düşlerimden çıkmayan Söylermisin bana Paylaşacak neyimiz var'ki? Şahin Ertürk |
Paylaşım
Sen ETİLER in zengin kızı Ben KÜTAHYA nın taşralısı Ayrı dünyada yaşıyoruz Paylaşacak neyimiz varki? Ben kuytularda,sessizlikte Sen LAYLA larda eğlencede Yaşıyoruz zıt kutuplarda Paylaşacak neyimiz varki? Sen özel oto LİMUZİNDE Ben dolmuşlarda,kuyruklarda Bizler AK la,KARA gibiyiz Paylaşacak neyimiz varki? Mavi turlara çıkan sensin Bodrumlarda yaşayan benim Tuzlu suya değmedi elim Paylaşacak neyimiz varki? Buralarda kışlar sert olur Yollar kapanır,yaşam durur Kent lerde bile kurtlar ulur Paylaşacak neyimiz varki? Gelme sakın İSTANBUL da kal ETİLER de sen dengini bul Genç yaşımda koyma beni dul Paylaşacak bir şey yokki,yok? (20.02.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.