![]() |
RÜzĞrin ÇiĞliĞini Duydun Mu?
Ya Bulutlarin AĞlamasini; Neden Haykiriyordu RÜzĞar Ya Bulutlar;neden Yastaydilar Bu Yas Neyİn Yasiydi Acaba HİÇ DÜŞÜndÜn MÜ? GÜneŞ Neden YÜzÜnÜ GÖstermİyordu AĞaÇlar Neden ÇİÇek AÇmiyordu ******* Neden Daha Da Karanlikti?yildizlar Neden Parlamiyordu Sebep Neydİ? Bu Yas Neyİn Yasiydi Acaba HİÇ DÜŞÜndÜn MÜ? Sokaklar Neden Bu Kadar Issizdi İnsanlar Neden GÜlmÜyorlardi Bellİ Kİ Onlarda Yastaydilar Ama Neyİn Yasiydi Bu HİÇ DÜŞÜndÜn MÜ? Dur; Ben SÖyle |
her zaman bir aşk dilemiştim Allah dan hem çok seveyim hemde çok
sevileyim.İkiside oldum hem sevdim hem sevildim ama kavuşamıyoruz.Neden bu acı çekecek şu yalaln dünyada ne yaptığımı bilmiyorum.Kader denilen yazıyı değiştirecem san kavuşacağım.birtanem sana tapıyorum sen benim canım sen benim herşeyimsin YALAN DÜNYA KADER DUYUN BUNLARI BEN ONU ÇOK SEVİYORUM!ÖLÜM DE OLSA KAVUŞACAĞIZ!!!!!!!!! |
her sevdanın arkasında bir yıgın bıraktılar her sevdam bir iz bıraktı
kalbimde sensiz geçen ömrün çilesini çekiyorum be kara gözlüm ölüm deseler senin ayrılıgın kadar zor gelmez bana ölümü bile es geçerim gözlerim doldu yine akşam oldu karanlık üstüme çöktü sensiz yoklugumun ilk akşamında sabrediiyorum sbredecegim seninle bir ömrü kendim içimde yaşacagım haberin olsun geçmiş sevdam ilk ve son sevdam |
geceyi seviyorum,düşünmeyide...Kafayı dinlemekle,yorulmak arası bir
zaman dilimi *******...Sessizliği sana huzur verirken yanlızlığıda ürkütür insanı ve o an dünyaya farklı bakan tek insan hissedersin kendini...Yabancılaşır aynadaki yüzün,ağır bir karamsarlık çöker üstüne,hayatının yarısında bile değilken herşeyi tükettiğini farkedersin birden...Bir dahaki zamanlara,kendinden geriye kalanlarla nasıl ayakta kalacağını düşünür...düşünür durursun...İşte böyle bir gecede,seni düşünme geleneğindeyim |
karanlık ve çıkmaz bir sokakta
dibe batıyorum her an tek başıma yüzlercesi tepemde bu lanet soruların hayat kara; sokak kara; soru kara onlardandı akan ilk kan kan olmasada karanlıkta vurulan hayat kadere bağlı kader Allah' a akacaktır bizdende son damla kan kan kırmızı değil o sözlerde yanlızlıkla vuruyorum bu çukurun dibine ne aşk, ne, sevgi, ne de ölüm çare olmaz cevap yine bende duygularım zindan oldu bana yine kayboluyorum her an bu sessizlikte ölümden acı geldi bu gerç |
hani derdin yha hep bana
seni asla bırakmam sewgilim neden şimdi gittin beni bıraktın sözün bumu senin sölesene aşkın bunu senin yalan aşk yalan sewgi artık oyun oynama beni yanılgılar içinde bırakma neden caba ben söliyim seni sewmeyi beceremedin be aşkımmmmm aşkı yine bulamadım offfff |
hani gezdiğimiz park.
hani sarıldığımız sokak, hani seni ilk öptüğüm mahalle başı. unuttun mu yar orayı. sewgilim neden gittin, beni bu yalan dünyada yalnız bıraktın, hani hiç gitmezdin sevgin bu muydu senin, rıdvan seni sewdim ama sewmilmedim be aşkımmm |
taş bastım yüreyimee artık sana yar demem ne arar nede sorarım öldü
sayarım seni bü yürek yangın olsa yanarım hasretin kurşun olsa eymem başımı tanımam görsem seni unuturum işte senin unuttugun gibi gömdüm seni bir şişe şaraba 3 paket sigaraya kopardım yüreyimdeki yarayı tuz bastım bıraktı eskisi kadar kanamayı unttun işte senin unuttugun gibi yıttım resimlerini mektuplarınıda o sate gülüşün kalmadı artık o yalan sözlerindeartık sana şiirde yazmıyorum melek yüzlü diye kopardım işte unuttum art |
Allah'i Sev Senİ YarattiĞi İÇİn
GÜneŞİ Sev DÜnyayi AydinlattiĞi İÇİn Pembe GÜlÜ Sev AŞki AnlattiĞi İÇİn Bİr De Benİ Sev Senİ SevdİĞİm İÇİn |
dön geri dön sevgilim
çaresizim umutsuzum geri dön bak ne hallerdeyim şimdi avare olmuşum bi çareyim sensizim ******* boyu hüzünlüyüm bi okadarda dertlerle doluyum düşünceliyim kaybolan yıllarda kederliyim... kalbimde ağlayan bir ses ve yüreğimden dökülen masum yaşlar içimdeki duygular endişelerle dolu sigaram bu gün daha bir öfkeli hayata durgun sessiz isyanlarla dolu dökülen yaprak misali sonbaharda ve içim çok soğuk anlaşılan hüzünlü kışlarla dolu ve yağan karlarla kaplı g |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:18 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.