www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Adult eski arşiv (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=376)
-   -   süper fıkralarrrrrrrr... (https://www.cakal.net/showthread.php?t=84770)

Kéan aRs 09-05-2007 04:03 AM

Temel ile Dursun sosyeteye girmişler ve sosyetik delikanlılarla arkadaşlık kurmuşlar. Bir gün kendi aralarında oyun oynamaya karar vermişler. Delikanlı:
-Bir odada kız erkek karışık toplanacağız ve sonra lambaları kapatacağız ondan sonra kim kime neyaparsa .. diye oyunun kurallarını açıklamış. Oyun başladıktan bir süre sonra pat diye ışıklar yanmış. Priz başında temel duruyor. Dursun:
-ula uşağum ne cuzel oyniduk niçun oyin bozanluk yapisun. Temel:
-Sikiyum böyle oyinu da..Tuttuğumiz iki meme yeduğumuz yarrağun haddi hesabu yok.

Kéan aRs 09-05-2007 04:03 AM

Öğretmen teneffüste bir çocuğun yere düşen çikletini alıp tekrar ağzına attığını görünce derste bu konuyu işlemeye karar verir. Derse girince "Çocuklar,teneffüste bir arkadaşınızın yere düşen çikletini tekrar çiğnediğini gördüm. Bu sağlığa zararlı bir şeydir. Şimdi söyleyin bakalım neler ağza alınmaz?" diye sorar. Bir çocuk el kaldırır "Yere düşen çikolata ağza alınmaz" der.Biri kalkar "yere düşen bisküvi ağza alınmaz diye cevaplar.Başka biri kalkar "yere düşen goflet ağza alınmaz der. Biri el kaldırır ve kendinden emin bir şekilde "Yanan lamba ağza alınmaz öğretmenim" deyince öğretmen şaşırarak "Oğlum ne alakası var şimdi konumuzla bunun.Kim söyledi bunu sana" deyince çocuk "valla öğretmenim geçen gece daha ben uyumamıştım. Annemle babam da kendi odalarındaydılar. Annem babama "LAMBAYI SÖNDÜR AĞZIMA ALACAĞIM" dedi der.

Kéan aRs 09-05-2007 04:04 AM

Turistin biri İspanyayı bir haftalığına ziyaret ediyordu. Yarın İspanya'dan ayrılacak olmasına karşın henüz ispanyol yemeklerini tatmamıştı. Restorantın birine gitti ve sipariş vermek için oturdu. Yan masadaki adamın ne yediğine dikkat etti.Yemek çok lezzetli görünüyordu.Garson siparişi almak için geldi.Turist yan masadaki adamın yediğinden istiyorum dedi.Fakat garson o yemekten kalmadığını söyledi.Turist yemeğin ne olduğunu sordu.Garsonda bu sabah boğa yarışını kaybeden Boğanın taşaklarıdır dedi ve turiste eğer yarın gelirse onun için bu yemeği ayıracağını söyledi.Turist düşündü ve nasıl olsa yarın ayrılıyorum dedi ve yarın lokantaya geldi,garson onun için yemeği getirdi. Turist yemeği yedi ve lezzetli olduğunu düşündü. Fakat bir şey konusunda şaşırdı.ve garsonu çağırdı ve dedi ki, "yemeğim neden dünki adamın yemeğinden daha küçük ". garson dedi "Oh üzgünüm bayım ,bazen boğa kazanır."

Temel bir gün yanında bir kadınla doktora gitmiş.Doktora demiş."Doktor bey sanırım benim hatunda cinsel problem var".Doktorda, "Ben bi odamda muayene edeyim" demiş ve kadını odasında bir güzel becermiş.Odadan çıktıktan sonra Temele karınızda bir sorun yok demiş.Bu kez odaya Temel girmiş.Temelde bir güzel becermiş kadını.Odadan çıktıktan sonra "Tamam doktor bey sorunu gidermişsiniz" demiş. Bir hafta sonra Temelle doktor bir lokantada karşılaşmış. Doktor yanındaki arkadaşlarına Temeli göstererek demiş. "şu adamın karısını geçenlerde muayenehanemde hemde adam varken siktimde adamın ruhu bile duymadı "Temelde yanındaki arkadaşlarına doktoru gösrererek, "geçenlerde bi ****** düşürdüm sikecek bi yer bulamadım bu adamın muayenehanesinde siktim. Adamın ruhu bile duymadı"

Uzun bir sevişmeden sonra geç adam uzandı ve cebinden bir sigara çıkardı. Ateş aramaya başladı ama bulamıyordu. Kıza döndü ve ateş istedi. Genç kız üst çekmecede kibrit olduğunu söyledi. Bunun üzerine genç adam çekmeceyi açtı ve kibriti buldu. Kibrit kutusunun yanında başka bir adamın çerçeveli resmi vardı. Genç adam tedirgin bir halde sordu: "Bu adam kocan mı?"
- "Hayır, aptal" dedi genç kız, şırnaşarak....
- "O zaman erkek arkadaşın?"
- "Hiç de değil" dedi. Genç adam biraz sinirli
- "Peki kim bu adam o zaman?" Genç kız usulca cevapladı :
- "O benim. Operasyondan önceki halim ....

Bir Fransız turist kafilesi Erzurum'a gelir. Şehri gezerler. Oradan Aziziye Tabyaları Palandöken Dağları derken dönüş vakti gelir. Herkez otobüslere biner ancak bir Fransız kadının eksik oldugu anlaşılır. Ararlar ve sonunda Palandöken dağında kadını bir çobanla birlikte bulurlar. Çoban kadını iyice becermiştir. Her ikisinide yakalayıp karakola götürürler ve kadına şikayetçi olup olmadığını sorarlar. Kadın da:
-"Ne şikayeti ben bugüne kadar böylesini görmedim. Yanlız benimle birlikte Fransa'ya gelirse şikayetçi olmam" der. Durumu çobana söylerler çoban da :
-"Nasıl gelirem karı burda, çoluk çocuk burda, sürü burda" der ve ekler :
-"Benim biraderim var askerdedir. Teskeresine az kaldı eğer olursa o gitsin" der. Durumu kadına söylerler. Kadın da:
-"Eğer kardeşi de onun kadar iyiyse gelsin" der. Kadının bu sözünü çobana iletirler. Çoban:
-"Valla bilemem ama askere gitmeden önce bizim birader bir ayı siktiydi şerefsizim ayı ona hala bal getiriyor

Bir karı koca kendilerine,gözlerden uzak bir yere tenis kortu yaptırmışlar.Bir gün tenis oynarlarken adam topa öyle bir vurmuşki gittiği yerden şangırrrrt! diye bir ses gelmiş.Bunu duyan karı koca sesin geldiği yöne doğru gitmişler.Bir bakmışlar eski bir ev sağlam olan da bir cam kırılmış.İçeri girmişler ve bir bakmışlar yerde tıpası kırık bir şişe.Yanında da bir çocuk oturuyor.Adam ''pardon beyfendi zarar ne kadarsa öderim''demiş.Adamsa ''Aaaa olur mu beyfendi ben onbin yıldır bu şişenin içinde yatıyorum.Beni siz kurtardınız ne dilerseniz dileyin benden''demiş. ''ama bir şartım var sizin iki dileğinizi yerine getireceğim ama sizde benim bir dileğimi yerine getireceksiniz''demiş.Adam tamam demiş. Adam ''ben bir bankada trilyonlarca para istiyorum'' demiş.Kadın ise''bense mayami de bir ev istiyorum içinde hizmetçilerim ve arabam olsun''demiş.Cin ''şimdi sıra bende,ben yıllardıbu şişede kadın yüzü görmedim banakarını bir geceliğine verecen''demiş.Adam başta hayır demiş ama sonra tamam demiş.Kadınla cin bütün gece beraber olmuşlar.Sabah kalktıklarında cin kadına''sen kaçyaşındasın''demiş.Kadın''26''demiş ''kocan kaç yaşında''.''29''demiş.Cin ''bu yaşınıza geldiniz hala cin hikayelerine mi inanıyor sunuz'' demiş.....

Bir kadın bahçesinde domates ve salatalık yetiştiriyormuş. Domatesleri bir türlü kızarmıyormuş. Domates yetiştiren ve komşusu olan adama sormuş:
- Sizin domatesleriniz nasıl bu kadar kırmızı? Adam cevap vermiş:
- Hersabah pantolonumu önlerinde indiriyorum. Hepsi kızarıyor. Kadın bunu bir hafta dener ve komşuya der ki:
- Ben de bunu denedim. Domateslerde bir fark yok ama hıyarları bir görmelisin.

PENISIN ZAM TALEBI " Ben penis olarak aşağıdaki nedenlerden dolayi zam istiyorum:
- Bedensel olarak çalışıyorum...
- Her işimde mutlaka kafamı da kullanıyorum...
- Hem derin, hem yüzeysel işlerde çalışıyorum...
- Tatil, bayram tatilim ve senelik izinlerim yok...
- Karanlık, havasız ve rutubetli ortamlarda çalışıyorum...
- Çalışma ortamım çok sıcak ve fazla mesai ödenmiyor...
- YAPTIĞIM İŞLERDE HASTALIĞA KAPILMA OLASILIĞIM ÇOK YÜKSEK. BUNA RAĞMEN SOSYAL GÜVENCEM YOK. " YÖNETİM KURULUNUN PENİSE CEVABI " Sevgili Penis, zam isteğiniz değerlendirildi ve aşagıdaki gerekçelerden ötürü olumsuz karşılandı:
- Aralıksız 8 saat çalışamıyorsunuz...
- Kısa zamanda yorulup, saatlerce uyuyorsunuz...
- Verilen işleri seçip her işi yapmıyorsunuz, itiraz ediyor, uyumsuz davraniyorsunuz...
- Başına buyruk davranıyor, kendi çalısma sahanızdan çok başkalarının iş yerleri ile ilgileniyorsunuz...
- Kendiliginden işe başlayamıyorsunuz, sürekli teşvik ve motivasyon bekliyorsunuz...
- İşiniz bitmeden bazen işinizi terk ediyorsunuz...
- Çalışırken iş elbisesi kullanmiyor, hatırlatınca itiraz ediyorsunuz...
- İşiniz bittiğinde arkanızda dağınık ve pis bir ortam bırakıyorsunuz...
- 60 yaşına yaklaşmadan çalışamaz hale geliyorsunuz...
- Ve belirtmeden geçemeyecegim; sürekli yaninizdaki şüpheli iki topla görülmeniz düzensiz yaşam sürdügünüzü gösteriyor... SAYGILAR, YONETIM KURULU :D:D:D

Bizim çorumlu yıllar sonra asker arkadaşını ziyarete gider.Arkadaşı rica eder geç oldu bizde yatıya kal diye.Çorumlunun canına minnet.gece olur yatarlar. Çorumlu arkadaşının karısını kızını hatta anasını sıradan geçirir.Zavallı ev sahibi görsede ses edemez.Sabah uğurlar bizim çorumluyu. aradan bir kaç ay geçtikten sonra başka asker arkadaşı gelir. O da yatıya kalır o gece.adamın karısını kızını anasını sıraya dizer hızını alamaz ahıra girer eşeği ve sıpasını becerir.Bu ev sahibinin çok ağırına gider.U la arkadaşım senin yaptığını Çorumlu bile yapmadı. hepsini sıradan dizdinde benim sıpamdan ne istedin???

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:44 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.