![]() |
bir gün anne üç kızını birden toplu nikahla evlendirmiş.gece olmuş herkes odasına gitmiş.anne önce büyük kızının odasını kapısını dinlemiş ve içerden''ahh,uhh off'' die sesler geliyomuş.anne sevinmiş.ortanaca kızın kapısına gitmiş ve ordan da aynı şekilde ''ahh,uhh,off'' die sesler geliyomuş.anne gene mutlu olmuş.bu sefer en küçük kızın odasına gitmiş ve kapıyı dinlemeye başlamış.içerden hiç ses gelmiyomuş.annenin morali bozulmuş ve sabah olunca kızına sormuş;kızım akşam sizin odadan hiç ses gelmiodu noldu beceremediniz mi yoksa demiş.kızda ''ANNE SEN BANA AĞZIN DOLUYKEN KONUŞMA DEMEDİN Mİ DEMİŞ''
|
Adamın biri arkaşdaşını ziyarete gider. arkadaşı dört evli, fakir ve bir göz odası vardır..akşam yemeğini hazırlarken kumalar birbirinden habersiz bulgur pilavına hepside tuz atarlar.Bulgur pilavı bayağı tuzlu olur.Akşam yemeği yerler ve yatarlar.misafir iyice susar. tam odadaki dolabı açıp su içmeyi düşünürken adamın birinci hanımı gelir.Canı istemiş tabiiki. ev sahibi sessizce
"ses etme arkadaş uyudumu uyumadımı dolabın kapağını aç kapa anlarız şimdi" kadın açar kapar ses yok arkadaşından. ev sahibi kadının hararetini alır ve karısı çıkar gider . misafir yine su içmek için fırsat bu fırsat der tam kalkıp su içmeyi düşünürken adamın ikinci karısı da gelir .aynı şekilde dolabı açıp kapar ses yok onunda hararetini alır. derken üçüncü ve dördüncü karıyıda becerir. sabah olur ev sahibi " arkadaşım rahat uyudun mu " der . arkadaşı" çok hararetim vardı bayağı susadım" deyince ev sahibi " odada dolap vardı içinde buz gibi su niye içmedin " der. arkadaşı" ula arkadaşım dolabın kapağına yapışanı s..ktin mazallah ben yapışsaydım nice olurdu halim"" |
bir adamla karısı tatile gitmişler ve bir otelde kalmaya karar vermişler.Bunlar sürekli aynı pozisyonda yatmaktan sıkılmışlar.adam farklı bir yöntem deneyelim karşılıklı koşup birleşelim demiş.bunlar koşmaya başlamışlar ancak tam denk gelemedikleri için adam pencereden aşağı havuza düşmüş.tabi çıplak olduğu için havuzdan çıkamıyomuş.garsona bana bir masa örtüsü getirirmisin havuza düştüm çıplak oldum için çıkamıyorum demiş.garson da merak etmeyin sizi kimse görmez çıkın demiş.adam herkes nerde diye sorunca,garson;2. katta bi kadının şeyine kapının kolu girmiş herkes onu çıkarmaya çalışıyor demiş:))
|
Bir Türk, Japon arkadaşının daveti üzerine Japonya'ya gidiyor. Birkaç gün gezdikten sonra arkadaşı onu çalıştığı fabrikaya götürüyor. Teknoloji muazzam. "Bak !", diyor Japon : "Burada robot yapıyoruz. Şu Robotlar öğle yemeğini hazırlar ve getirir. Şunlar bebek bakar. Şunlar araba bile kullanır." Bizim Türk vatandaşı hayretler içinde kalır. Dolastıkça gözleri fal taşı gibi açılır. Japonya'dan ayrılırken arkadaşı Türkiye'ye mutlaka gelmek ve teknolojisini görmek istediğini söyler. Ve o gün gelir. Fakat bizim Türk nereyi gezdireceğini bir türlü bilemez. Düşünür ne göstermelide altında kalmamalı Japonyada gördüklerinin. Aklına hamam gelir. Japon ne anlar Türk Hamamından. Alır götürür. Japona ilginç gelir: "Ne oluyor burada?" "Biz burada insan yapıyoruz." " Sahi mi?" der Japon. Bir odanın kapısını açarlar. İçeride tellak bir adamın kolunu ovmaktadır. "Bak der bizimki, burada kollar monte ediliyor." " Bir başka odada bacak ovulmaktadır. "Buradada bacaklar takılıyor." Japon bu sefer hayrette. Diğer odanın kapısını açarlar. İçeride bir kadının üstünde bir erkek iş üstünde. Japon sorar : "Peki burada ne oluyor." "Burada montaj bitmiş delikler açılıyor."
|
Bir bayan,yaklaşık 20
-25 yıl Amerikada yaşadıktan sonra Türkiye'ye tatile dönmüş.Bir gün alışveriş merkezinde dolanırken bir kazak beğenmiş ve tezgahtara giderek:"aamm pordon me,ben çok severim bu kazak,ammm acaba varmı sizde aaammm nasıl diyorsunuz? aammm kırmızısı?"tezgahtar:"hamfendi siz Amerikadanmiısınız?" bayan şaşırmış: "aaamm nerden bildiniz? " demiş. Tezgahtar:" am'ınızdan" |
50_60 yaşlarında bir amcamız gazete bayiine gider. Bayide ise sarışın, güzel bir bayan var. Adam yaklaşarak
- " Kızım bana bir sabah, bir de akşam verirmisin?" der. Tezgahta oturan bayan adamı şöyle bir süzer ve - " Amcacım size sadece bir POSTA yeter " der. |
Clinton öldükten sonra cehennemde zebaniler tarfından karşılanır. Zebaniler "sen dünyanın en büyük lideriydin sana bir kıyak yapacağız kendi cezanı kendin seçeceksin" demişler. Üç tane oda göstermişler seçsin diye birincide Mesut Yilmaz ayakalarından tavana asılı şekilde duruyomuş... istememiş. Ikincide Boris Yeltsin i orasına burasına kızgın şişler sokulurken görmüş ve istememiş.. Üçüncüde ise Mike Tyson ı koltuğa oturmuş ve de Monica yı monicalığını yaparken görmüş ve ben burayı istiyorum demiş.... Zebani de tamam diyerek Monica diye seslenmiş. "gel kızım senin cezan bitti sıra Bill de"
|
Köylü, karısı ile, yetiştirdiği sebzeleri arabasına yüklemiş satmaya götürüyor... Yola çıkmışlar. Çok geçmeden kadın:
- " Aliiiii.Hele bi yol öpsene beni." Adam, arabayı durdurmuş öpmüş karısını ve tekrar yola devam etmişler. Az sonra kadın : - Aliiiii.Birde su yanağımdan öp gayri.? Araba yine durmuş, yine öpücük ve yola devam. Derken yine kadın : -Aliiiiii. Birazda su bacağımı okşasan ya... Adam "Ya sabır" çekerek bir daha durdurmuş arabayı. Bacağını okşamış karısının ve araba tekrar giderken, kadın : - " Aliiiii. Öteki bacağımı da.", deyince kocası gürlemiş: -" Kalk len, patlıcanların üzerinden." |
Adamın biri vapura biner ve bulmaca çözen bir bayanın karşısına oturur. Kadın bir yerde takılmıştır ve adama sorar: "Eee pardon beyefendi. Bulmacama yardım edebilir misiniz?" Adam: "Tabi buyurun sorun" Kadın: "Kadınların çok hoşlandığı ve kullandığı bir şey, 5 harfli son 4 harfi ARAK" Adamın aklına kötü şeyler gelir tabi ama kurnazlık yaparak: "TARAK" der. Kadın ise: "Aaa evet doğru, silginiz var mıydı?"
|
Adam iş gezisinden evine normalden 1 gün erken donüyormuş. Hava alanından taksiye binmiş, şoföre demiş ki: "Bana bir iyilik yapar mısın.. Ben iş gezisindeydim ve adım gibi eminim ben yokken karım eve sevgilisini aldı... Şimdi eve gidelim, ikisi kesin şu an sevişiyorlardır.... Sen de benimle eve girip ben onları basarken şahitlik eder misin ?" der. Taksi şoförü teklifi kabul etmiş, eve gelmişler, yatak odasına çıkmışlar. Işıkları yakıp battaniyeyi yataktan bir çekmişler ki, kadın hakikaten başka bir adamla yatakta. Adam hemen silahına davranmış o sırada karısı bağırmış: "YAPMA..!!! Bu adam bizim için neler yaptı bir bilsen... Sana doğum gününde aldığım Corvette'nin parasını kim ödedi sanıyorsun?" "Ya yeni teknemizin parasını ? Senin sağa sola borçlarını nasıl kapattık sanıyorsun??? Hep onun sayesinde oldu !!!" Adam taksi şoförüne dönmüş: "Sen olsan şimdi ne yaparsın...?" Taksi şoförü "Valla beyefendi..." demiş. Ben olsam bir an önce adamın üstünü örterdim, malum havalar soğudu bir sürü salgın hastalık kol geziyor."
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.