![]() |
Yıldız Gözlüm
Bu kez alnından öpüyorum Gidiyorum iki gözüm Neden diye sormazsın biliyorum Seni bu yüzden seviyorum Gece uyurken açık olmasın üstün Ayaza meydan okuma kalın giyin Kendi gider hatırası kalır Evladiyelik değil aşk dediğin Kirli sakallarımı sevdiğin günden beri Hasat mevsimi gelmedi yüzüme Ayrılık ensemizden hiç inmedi Ellerim başka ele değmedi Sana benden yalan yok bilirsin Alnım açık gül yüzlüm Hadi sil göz yaşlarını Ve hakkını helal et yıldız gözlüm |
Şafak Karanlık
O elinde tuttuğun zarf bir ihanet anında örülmüştür Ve zarfın içindeki kağıt er mektubudur Görülmüştür Doğum günüm Bugün 3 Aralık Ve şafak kanlık Bu mektubu sana yazıyorum anne Dün sevgilimle ayrıldık Son mektubuymuş bana yazdığı Bir daha yazmıyacakmış Demek sevda ayrılığa bir ay dayanırmış Ve asker ocağında terk edilmekte varmış Bu mektubu sana yazıyorum anne Bugün doğum günüm 3 Aralık ve şafak karanlık 3-5 nöbetindeydim dün gece Bir şarjörün boşluğunda |
Bu Dert Beni Öldürecek
Kime diyem kime yanam Bu dert beni öldürecek Eyüp değilim dayanam Bu dert beni öldürecek Bu dert beni öldürecek Açar iken solduracak Vadem erken dolduracak Oldum aşkın pervanesi Kavruldu gönül hanesi Ecelimin bahanesi Bu dert beni öldürecek ÖLDÜRMESEDE SÜRÜNDÜRECEK .. |
uzun uzun düşünüyorum we görüyorum ki;
her gece we her sabah yine benimlesin.. wazgeçmiyorsun benden.. hayatının anlamı olmak, yanındayken gözlerine bakabilmek, sana "seni sewiyorum"diyebilmek, dünyanın en güzel şeyiymiş.. oysa aklımın ucundan bile geçmezdi bir gün sana bunları söyleyebileceğim.. we şuan sırf senin adına şiirler yazacağım.. Hayatıma girmen bana doğum günü hediyesiydi.. çünkü o gün anladım ki ben seni istiyorumm.. we sen aslında her zaman bendeymişsin.. |
Yüregimdeki çocuk
Yüregimde bir çocuk Sevinçle hüznü Bir arada yaşıyor Bir elinde umut çiçekleri Digerinde mutsuzluk dikenleri... Yüregimdeki bu çocuk aglıyor, Batmış eline Mutsuzluk dikenleri... Umut çiçekleri Gönlünü okşuyor... Kendisini Bekleyen geleceği Umut çiçeklerinde Biliyor... Yüregimdeki çocuk Ellerin de Umut çiçekleri, Gözlerinde Bir ümit ışıgı yanıp sönerken Kendisine sevgiyle uzanacak Bir dost eli bekliyor... |
oyle bır baktınkı bana
bugulu bakısların ardında acılar gelıyordu bana konusmasanda anlıyordum ne demek ıstedıgını akıyordu gozyaslarım damlıyordu yuzune gıtme bırkama derken sana yemyesıl gozlerın soldu bır anda sen konusmasanda anlıyordum son nefesınde senı sevıyordum dıyordun bende dıyorum yesıl gozlum son nefesıme dek senı sevıyorum |
her an senı dusunurum
tan vaktınde oturum pencereye yollunu gozlerım sabahtan aksama soyle ey yarım bu gunler ne zman bıtecek ne zman opecegım sarılacagım sana ellımı kolumu bagladım pencerın onunde hapıs oldum ayrılmıyorum bır dakıka beklıyorum umutla geleceksın dıye hasretınle yanıyorum kule dondum ıcımdekı fırtınalar savuruyor kaderımız utansın sevgımız kavustursun |
senı sevenı gormedın
gorsende gormezlıkten geldın senı sevıyorum dedıkce benden her gecen gun sogudun bır kalb verdım sana tutun parcaladın bır anda tamırı olmayan bır yara actın acıları bedenıme acımadan savurdun bır kenera kolemıydım ben sana nasıl dayandım yasadıklarıma ellımden ne gelır bundan sonra acılar kaldı senden hatıra aglasam ne yarar duacıyım allaha sabır selamet verıyor bana unuturum senı her gecen gunde |
ağlama gözlerim ağlama
döktüğün yaşlara yazık bir damla yaşın değerinde etmez yalan sözlerine, güzel gülüşüne kandın hata sende dökeceksen kendine dök gözyaşını gidene değil giden gitmiş elden ne gelir ağlama gözlerim ağlama boşuna kendini yıpratma aşkı oyun sananlara birdaha kanma ne bir söze ne bir gülüşe ağlama gözlerim ağlama silecek yok yaşlarını ne bir mendil uzatan ne de teselli edecek yok seni ağlama gözlerim ağlama gökyüzü ağlıyor senin yerine güneş utancından çıkmı |
Yağmur değmemiş
el sürülmemiş kör hayatı sensizliğin gölgesinde ıslatır sancısını çekerim doya doya Ve aşkın tükendiği vakitlerde başlarım ölümüne bir sevdaya kana kana içerim aşkı işler kanıma nikotin tadında... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.