![]() |
Astım hayallerimi bir bir
Dar ağaçlarına Küstüm ismini sayıklayan Dudaklarıma Kapattım kulaklarımda Yankılanan sesini Yasakladım sana olan tüm özlemlerimi Sakladım kendimden Ardında bıraktığın resimlerini Kanımla söndürdüm Yüreğimde yanan sevda ateşini Sildim hafızamdaki resmini Susturdum dilimdeki ismini Bir öfkeydi Senden bana ata kalan Belki de bu söylediklerimin Hepsi yalan koşup boynuna sarılmamak için Kendimi nasıl tutabilirdim ki Karşıma çıktığın o an |
Hayret senimi sevmiştim bir zamanlar,
Sanamı yanmıştım. O bir damla gözyaşına dünyaları sildiğim, Tek gülüşüne, tek gülüşüne Kendimden geçtiğim. Gönül köşkümü sevgisinin hizmetine verdiğim Saçının bir tek teline bile can vermeye and içtiğim Hayret!! Hayret !! Senmiydin ? Garip çok garip Bu halinle ben senimi sevmiştim Acaba benmi çok aptalım Yoksa sen mi çok kalleşsin Şu halinle sevmişsem birincisi Yani ben çok aptalım Ama zamanla sen değişmişsen ikincisi |
Korka korka değil usul usul değil
Elim yüreğimde çarpa çarpa geldim Aç kapıyı bak ne diyeceğim Bir senin ellerinden bir senin gözlerinden Dişlerinden dudaklarından Nergisler ocak ayında açtı Kendimden bahsetmeyeceğim Yediveren güllerden duvarlardan sarkan güllerden Çocuklardan sabah erken okula giderlerken Atlardan bahsedeceğim Kan ter içinde atlardan Aç kapıyı bak ne diyeceğim Ne kadar küsülü çocuk varsa barıştırdım oynuyorlar |
Aşk sevda sevgi ordum
Seviyorum demek istiklal marşım Gök derin yosun gözlerin Ay yıldızdır gamzelerin Dudakların bayrağım Kirpiklerin sınırlarım Gezegenler dizelerim Çocuklar gönül bahçem İşte bütün sırlarım |
Uzak kalma yanımdan, dayanağım sensin yar
Sensizlik zindan gibi, hücre gibi her diyar. Sen olmazsan duramam, yıkılırım tut beni, Kâbus gibi bu hayat, ne olur avut beni. Dağların karı gibi, uzağımda kalmışsın, Beni benden koparıp, beni benden almışsın. |
Bir Süleyman gördüm hiçbir yani kimildamiyor
Oturmus bir iskemleye Pek de oturmuslugu yok iskemle ayaksiz O nasil sey, bu adam soyut mu ne Baksan bir ilgisi var elleriyle Uzamis uzamis uzamis dogrusu elleri Sevmeye domuzlaniyor gittikçe Konustum konusmuyor Dürttüm dürtülmüyor Kizdim, bir biçak salladim karnina Aaaa! Yok yahu bana misin demiyor Sasirdim, yokladim kendimi iyice Bir çag mi degistik sabah sabah ne Artik ölüm insanlardan ölmüyor. |
ah Mustafam, aaah..
fazla yaklasma bana. bir damga vururlar ki sirtina, ellerinle, tirnaklarinla kazisan silemezsin. Onlar, sevgiye kurumus bir dere gibi, suya hasrettirler de, suyu göremeyen yarasalardir. Isiktan, Nurdan korkarlar, bir de kutsal kitaplardaki nardan. meçhul bir cennetedir özlemleri, sabirsizlanirlar girmek için, onun için dirilisin adi ölümden bile korkarlar. bu ugurda nice gönüller yikip, özledikleri cennetin kapisni kaparlar. Ah Mustafam, aaaahh.. iste onlar böyle ahmakdirlar. ahmaklik kulvarinda acimasizca, birbirleriyle yarisirlar... Savaslar orda baslar, onlarin hirslari için, baskalari, garibanlar savasirlar. Bitmez bu savaslar Mustafam, durmaz bu çirpinislar, biz de ise Mustafam, aranir hep sevgiye susamislar. Atalar miras diye, bize sevgiyi, sevmeyi birakmislar... |
Kirli çarsaflar agardi karanliktan
Abanoz sokaginda aksam olmaktadir Alçacik sedirlerde üryan kadinlar Kötü kadinlar, kederli kadinlar Çaresiz yalnizliklar içinde Siginmis merhametine kederin Kan gibi, irin gibi kadinlar Ezilmis bir çiçege benzer kalpleri Gözbebeklerinde saadetten eser yok Beklesirler gelecek ilk sevgiliyi Bu umutla sürüklenir sofalarda ayaklar Sahipsiz ayaklar, zavalli ayaklar Ayaklar çeker agirligini kaldirimlarin Sürer ayaklarin çilesi mezara kadar Soguk ürpertileri içinde kimsesizligin Yorgun yataginda bir kadin aglar Günahkar dudaklari kipkirmizi Sürmeli gözlerinde mor mor halkalar Bir aksiseda gibi dagilir aynalarda 'Biraz ask, biraz heyecan, biraz ümit' Böylece hayat geçip gider los odalarda Solar günes isigi çiçekli basmalarda Boyanir efkarli yüzler agir agir Kalçalari çürük içinde bir kötü kadin Unutulmus türküler söyler hafiften Basik tavanli odalar aydinlanir Alçacik sedirlerde üryan kadinlar Abanoz sokaginda aksam olmaktadirA |
Haydi abbas, vakit tamam;
Aksam diyordun iste oldu aksam. Kur bakalim çilingir soframizi; Dinsin artik bu kalp agrisi. Su agacin gölgesinde olsun; Tam kenarinda havuzun. Aya haber Sal çiksin bu gece; Görünsün söyle gönlümce. Bas kirbaci sihirli seccadeye, Göster hükmettigini mesafeye Ve zamana. Katip tozu dumani, Var git, Böyle ferman etti Cahit, Al getir ilk sevgiliyi Besiktas’tan; Yasamak istiyorum gençligimi yeni bastan. |
Denizlerde okyanuslarda
Dalgalarin koynunda Bir ömür tükettikten sonra Su içip bogulmak varsa Çöllerde kizgin kumlarda Karli buzlu daglarda Bir ömür tükettikten sonra Çukurda kaybolmak varsa Korkunun ecele faydasi yok Bu kosusma niye? Abbas yolcu soran yok Yolculuk nereye Kim kaldi geriye? Tas üstüne tas koya koya Yaratir mi dünyani? Söktügünü görmek bir yana Birde altin dak almak var ya Korkunun ecele faydasi yok Bu kosusma niye? Abbas yolcu soran yok Yolculuk nereye Kim kaldi geriye? Sana uzatilan elleri Görmek istemesende Bir gün o eller üstünde Bu dünyadan göçmek var ya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.