![]() |
Bitimsiz bir sevdadır yaşamak
Sevmekse en güzeli mutlulukların Sense içimde en tanrısal gerçeksin İşte yüreğim bildiğince çarpıyor sen, sen diye Sende gözlerim, sende ellerim, sende sen olan varlığım Düşünsene! .. |
Ve bir gün dur diyeceğim geçip giden zamana
Son kurşunu sıkacağım sensizliğe Öbek öbek mutluluklar taşıyacağım dağ eteklerinden Sana gökten yıldızları koparacağım bir bir Sana bitmez tükenmez sevdalar getireceğim Beklesene!.. |
Böyle uzak uzak bakma gözlerime ne olur
O küskün bakışlarını saplama yüreğime Bir sen kaldın düşlerimin zirvesinde Bir sen kaldın umutlarımın ötesinde Bir sen... |
İstemem sevgili yüzüme gülme
Eğer ki sonunda ağlatacaksan İstemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan |
Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim
Bir ömür boyunca sevenlerdenim Ellerin ellerime değmesin derim Eğer ki sonunda bırakacaksan |
Gönüle vurulmaz asla bir kilit
Seveni öldürür kırılan ümit Sevgilim yanıma yaklaşmadan git Eğer ki sonunda ayrılacaksan |
Ne köleyim ne de bir kul
Vicdan bir borç, hayat okul Alın sizin olsun akıl Ben bu köyün delisiyim |
Ateşleri kül ederdim
Kurşunları gül ederdim Şu dağları yol yapardım, Acıları bal yapardım ben olsam.. |
Ben olsam ah ben olsam
O dağlarda ben olsam O yollarda ben olsam Oralarda ben olsam Sokaklara aşk yazardım Acılara son yazardım ben olsam. |
Yoksullara çul olurdum
Her sevene kul olurdum Elimde aşk bayrakları Yasaklardım yasakları Ben olsam ah ben olsam... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.