![]() |
Bir mavi geceydi o
Bütün *******den güzel Bir mavi geceydi o Benim için ömre bedel Ve sonra... Bir gidişin vardı ki Mutluluğuma inat Bir gidişin vardı ki Kırıldı içimde kol kanat |
Umutlarımın mavisini alıp gittin
Denizlerimin mavisini çalıp gittin Masmavi dünyama Simsiyah bir çivi çakıp gittin... Gittin Ve sen de her yalan gibi Bittin.. |
Bir haber alamadım gittin gideli
Mutlu mu, mutsuz mu, nasılsın bugün? Hayli zaman oldu görüşmeyeli Nasılsın birtanem, nasılsın bugün? |
Gönül defterini karıştırdın mı?
Kalbini hasrete alıştırdın mı? Ayrılığı bize yakıştırdın mı? Nasılsın sevgilim, nasılsın bugün? |
Bilmem ki beni hiç anar mısın?
Unuttun mu yoksa, hatırlar mısın? Söyle; eskisinden bahtiyar mısın? Seninle doluyken aldığım nefes Bitirdi bu aşkı sendeki heves 'Çekinme, sor' diyor içimden bir ses Nasılsın sevgilim, nasılsın bugün? |
Bana aşktan hiç söz etme
Sen sevmeyi ne bilirsin Bir aşk için ölesiye Beklemeyi ne bilirsin Düşündükçe içim yanar Ders vermemiş sana yıllar Taştan farksız kalbin mi var Özlemeyi ne bilirsin |
Ne gezer ki sende vefa
Aşk nerede sen nerede Merhametsiz *******de Yalnızlığı ne bilirsin |
Sana kandım bunca zaman
Senden eyvah senden aman Alev alev duman duman Tutuşmayı ne bilirsin |
Aldanmaktan yoruldun mu
Acılarla yoğruldun mu Hiç sırtından vuruldun mu Ne bilirsin yağmur olup Çağlamayı ne bilirsin Kahkahalar savururken Ağlamayı bilir misin? |
Giderken ne büyük sözler etmiştin
Ben hiç unutmadım senden ne haber? Ölsem de bu sevda bitmez demiştin Ben aynı aşığım senden ne haber? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.