![]() |
Dönüşü olmayan yolda mı kaldın?
Dağların ardında çölde mi kaldın? Yoksa yabancı bir kolda mı kaldın? Ben aynı yerdeyim senden ne haber? Ağladığın günde mendilin oldum Karanlık gecende kandilin oldum Aşığın esirin, sevgilin oldum Ben aynı sevdalı senden ne haber? |
Ne zaman baksam resimlere
Bir genç kız, bir delikanlı görmek isterim Varsın bir sahilde Varsın bir ormanda varsın bir odada çekilmiş olsun Fark etmez Bakarım bakarım Dudaklarımdasın! |
Kaç kere yaşadım ben bu romanı
Ne zaman sevdimse ayrılık vardı Hep kendim kuruttum gözyaşlarımı Ne zaman sevdimse yalnızlık vardı |
Sen de git bırak git beni düşünme
Kader de, hayat de boşver üzülme Alıştım hasretin her türlüsüne Ne zaman sevdimse ayrılık vardı Alıştım kaderin her cilvesine Ne zaman sevdimse yalnızlık vardı |
Hasretin bir yangın avuçlarımda
Ayrılıp gittiğin o günden beri Ararım gölgeni boş duvarlarda Ayrılıp gittiğin o günden beri |
Sensiz diken oldu başımda yastık
Mutluluğu hangi dolaba astık Odamda ne varsa yüzleri asık Bu nasıl bir duygu bilemiyorum Kimseye ayrıldık diyemiyorum Adını kim sorsa eziliyorum Ayrılıp gittiğin o günden beri |
Ecelim zamansız gelirse bir gün
Ona bu şarkımı dinletiverin Bu en son dileğim, en son sözümdür Benden başkasına gitmiş olsa da O güzel aşkımız bitmiş olsa da Üstünden mevsimler geçmiş olsa da Ona sevdiğimi söyleyiverin |
Bu şehirde son gecem
Beni son kez sarsaydın Gitmezdim bir meçhule Yanımda sen olsaydın! |
Gözümde duman duman
Hayalindir son kalan Yenmezdi beni zaman Akmazdı gözyaşlarım Çatılmazdı kaşlarım Olmazdı yanlışlarım Yanımda sne olsaydın! |
Ey benim doğmayan sabah yıldızım
******* mi uzak sen mi uzaksın? Ne zaman bitecek bu yalnızlığım Umutlar mı uzak sen mi uzaksın? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.