![]() |
Anlatacak nelerim var bir bilsen
İçimde ihtilaller kopmuş Kendimi sürgüne verdim Mutluluğum çoktan iflas etmiş İtiraza hakkım yok biliyorum Seni seviyorum.. |
Yarım kalmış şiirlerim gibisin
Yaşanmamış çocukluğumsun anılarımda Öylesine eksiğim sensiz Öylesine sahipsiz İşte bütün umutlara havlu attım gidiyorum İçinde geç kalmışlığın çaresizliği Çocuklar gibi ağlıyorum Ve gel gör ki her damla gözyaşımda Sen.. |
İçimde bir ümit var onun için burdayım,
Belki gelirsin diye senin için burdayım Vakit çok geç olsa da gönlüm mahzun kalsa da, Yine aynı masada senin için burdayım |
İnan ki sensiz canım mutluluğa düşmanım,
Söyleyemedim sana Affet beni pişmanım Elini elime alıp öylece bir an kalıp, Sana son kez sarılıp Ölmeye hazırlandım. |
Yaşamak bir başka güzel oluyor
Senin kollarında, senin yanında Gönlüme sımsıcak huzur doluyor Senin kollarında, senin yanında |
Sen yokken pişmandım yaşadığıma
Sevgi dolu bir kalp taşıdığıma Sonunda kavuştum aradığıma İçimde aşkını yaşatıyorum Yepyeni umutlar yaratıyorum Dünyanın derdini unutuyorum Senin kollarında senin yanında |
Bir sevda uğrunda bir ömür yandı
Bilmedin sevdalım bilmedin gitti Senden son hatıra gözyaşı kaldı Silmedin sevdalım silmedin gitti |
Her köşe başında seni gözledim
******* koynunda umut gizledim Hep seni bekledim seni özledim Senden uzaklarda ah neler çektim Sensizken seninle bir de söz kestim Bilmedin sevdalım bilmedin gitti |
Böyle sürüp gitmemeli bu sevda
Seni sensiz yaşamamalıyım günler boyu Avunmamalıyım hayalinle saatlerce Sana böyle yakınken! |
Her gece ıslanmamalı yanaklarım
Şarkılarda bulmamalıyım kaderimi Göz göz olmamalı yüreğim Seni beklerken! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.