![]() |
Meyve tohum olur, tohum kök olur
Ve yeniden doğar ağaç kendi meyvesinden İşte bende böyle yar; Yok olmayı göze aldım, tekrar sende doğmak icin. |
Yar
Bir bilsen bu can tırmalayan özlemleri Bir bilsen selamların tadını alınmışsa kuş kanadından Ben martıların bile uğramadığı o ada da Selamımı kendi kendime yollarım da Sen bilmezsin |
Ufuklarda bulutlanır her an o güzel yüz
Oysa sen çoğu zaman sadece rüzgara açarsın kapını Güzel bir insana açarcasına Benim yüzüme kaparsın kapını |
İnanmazsın
Ne tatlar değişmiş hayatımda Ekmeğime gül kokusu sindi bir kere Şimdi aşığım sana Gülle paylaşırım artık hayatımı seninle |
İçimde,hafif bir ürperti var
Bu havadan mı yoksa senin bana verdiğin aşktan mı,bilmiyorum, Gözümden birkaç damla yaş süzülüyor, ama Üzülmüyorum! |
Sen beni sevmiyorsun
Seni kalbimden silmek istiyorum Ama, kalbim izin vermiyor Çünkü seni çok seviyorum |
İpek tenli bir yaz akşamıydı sevdan.
Saçların bir öksüzün hayata tutunuşu. Senin için bin kez bozdum yeminimi inan, Yüreğimi narin ellerin söktü,sen gittin. |
Dört mevsim
Seni bekler Perme-perişan aşkın Dön sevgilim dön Dön ansızın |
Bir çığ gibi düştü üstüme
Terk edişin Biliyorsun Yetemem kendi kendime |
Balık yüzerken suyun farkında mı?
Kuş uçarken rüzgarın, Ya insan alıp verdiği havanın, Kapatır gözlerini dinlersen yüreğini, Anlarsın benim sana olan aşkımı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.