![]() |
Gece yarısı bir anda,
Puslu bir ayışığı girer koynuma, Kekre bir düşünce sarar beynimi, Bedenim çiy olur düşer sabaha, Gözyaşlarım yastığımda Senin için ağlarım |
Sevmemişliğinle kal
Sözler dalgalanır, gönlümü kanatır, Soğuk ahlar çekerim can pusularda, Ben alır giderim yalnızlığımı, Boş ver sen sevmemişliğinle kal. |
Gittiğin yerlerden dönmedin geri
Yollara rest çektim isyanlardayım Kırıldı sonunda sabrımın teli Yıllara rest çektim isyanlardayım |
Ayrılmak çözümse senin için
Bırak git beni hiç düşünme Sileceksen mazimizi bir çırpıda Bir daha bana dönme |
Sanki uğultulu boş bir mezar
Bozuldu aklımın ayarı Ne çok sessizlik var Konuşmak isterim Başucumdaki resminle |
Umudum, hayalim
Kutsalım, asilim Deniz kızım Prensesim Haydi bir bak kalbimel Sırılsıklam aşk benimki Tepeden tırnağa sevgilim |
Ne zaman seni düşünsem yaşamak güzel
Bir bahar bahçesi olur güz bahçeleri En karanlıklarda bile uzanır bir el Kendiliğinden açar sabaha perdeleri |
Sen bastığın yerde çiçeklerin büyüdüğü
Her zaman en güzel, her yerde eşsiz Sen yaprak, sen köpük, sen kuş tüyü Sen sevgi nehirlerimin aktığı büyük deniz |
Kazımak ulu ağaç gövdelerine adımızı
Yazmak her şeyi bir bir kumların üstüne O her işkenceye mahkum olmuşluğumuz O çok sevmek, daha çok sevmek günden güne. |
Şarkısız ve sensiz kaldığım nice akşamlar
Gözlerin geçer aklımdan özlemler içinde Gözlerin bir çigan müziği güzelliğinde Kirpiklerinde keman, bebeklerinde gitar... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.