![]() |
ayrilik derdine dustu divane gonlum hasreti icimde alev yanar bu
gonlum Sevdigimi geri verin bana divane gonlum, ondan baskasina bakmaz bu gozlerim, bu benim ki KaRa SeVDa bitermi bilmem birgun olur derdim dermani olurmu bilmem bekliyorum yollarini donermi bilmem bir kez olsun gore bilse yari gozlerim sevdan ila yanar gonlum bak ne haldeyim durmaz akar gozyaslarim seller gibiyim sevdigimi geri verin bana mecnun gibiyim ondan baska bakmaz bu gozlerim .... |
Bİr GÜn Senİ AnlatacaĞim
GİdİŞİ GelİŞİnden Kolay Olu BİtİŞİ BaŞlamasinda Kolaydi Estİ GeÇtİ DİyeceĞİm. Bİr GÜn Senİ UnutacaĞim Ellerİnİ, GÖzlerİnİ DokunuŞunu, ÖpÜŞÜnÜ Sana Aİt HerŞeyİ Yikti GeÇtİ DİyeceĞİm. Bİr GÜn Senİ Tekrar YaŞayacaĞim GÖzlerİm Kapanirken Senİ Sonkez HatirlayacaĞim Bİrİnİ SevmİŞtİm Bİr Zaman Halada Çok Sevİyorum DİyeceĞİm. |
B ıarakma ellerimden vazgeçme benden
İ nan yaşayamam hasretinden kederinden R azıyım yetrekı gözlerini alma benden T anrım eger bir gub,n senı bana yazarsa A ldırmam bu dunyanın varlığına yokluğuna N asıl olsa sen varsın yanımda E ngel olmaz huzunler kederler bana M utluluğum sen dualarım yalnız yalnız sana.... |
Vakit geceyi çoktan geçti ben oturmuş yine seni düşünüyorum
Haberin yok biliyorum kızmıyorumda sana, kızamamda zaten Beş yıl sonra niye diye sordum kendime Bilmiyorum sanırım onca zamandan sonra ilk gördüğündeki tavırların umutlandırdı, insan bazen zor soruyor kendine, galiba cevabı çok iyi bildiğinden O ilk tanıştığımız geceyi düşünüyorum da bana sinir olduğunu düşünüp bütün gece kös kös oturmuştum… Tabi bu düşüncem uzun sürmedi.Sende bir şeyler hissetmiştim Şu an bunları yazıyo |
varmı daha agır yuk zamanı cekmek.kadar yasama sebebımsın su kadar
ekmek kadar.ayrılıgın huznun herseyın sebebı var.senı beklemekte guzel ozlemek kadar. |
Yıllar geçse geri dönmem seni sevemem artık.Unut gitsin herşey
bitti...Beni BEKLEME ARTIK... |
Bu yaLan hayattaki tek gerçeğimdin... Hani gittin ya
yaLan eLLere,tutuşurken özLeminLe... Seni seviyorken böyLe deLice,sattın beni kifayiyetsiz nedenLere... Bu intikamsa çok ağır değiL mi... Herşeyine rağmen yine ben geLdim sen sana... Sana tutunmak istedim yine, düşmeyi zaten göze aldım... Ben kabllenmişken seni günahLarınL |
yazık oldu hem sana hem bana
yazık oldu hem sana verdiğim emeklere hemde aşkımıza verdiğim emeklere yazık oldu bitanem bi aşkı daha gömmek maziye zor olsada yazık oldu ikimizede gittin benden habersiz şimdi mutlumusun bilmiorum ama tek bildiğim şey İKİMİZEDE YAZIK OLDU AŞKIMIZA YAZIK OLDU NASIL KIYDINDA GİTTİN.. |
Buna nasıl ayrılık bu nasıl veda
Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar gözlerin kilit Ellerin aç diyor dudakların git Ayrılık dönüşü olmayan nehir Yalnızlık yıkılmış bomboş bir şehir Kaç sevda kül oldu böyle kimbilir Gözyaşın kal diyor dudakların git. Gidersem bir daha dönmeyeceğim Kalırsam kalbime yenileceğim Çözemedim seni delireceğim Gözlerin kal diyor dudakların git Duvardan insin mi resimlerimiz Yabancı olsun mu isimlerimiz Ya o deli dolu gecele |
Bana bunu yapmayacaktın
Öyle sırtımdan vurmayacaktın beni Gelişin gibi onurlu olmalıydı gidişin Ve öylesine gururlu bitişin. Gel gör ki kötü oynadın bu oyunu Erken düştü masken yüzünden Demek sen içimde büyüttüğüm bir dev değil Bir hiçtin Görüyorsun işte Gittin Ve de bittin… Bana bunu yapmayacaktın Böyle bir hançerle yıkmayacaktın beni Bir ihanetin adresi olmamalıydı ayak izlerin Yoksa ben mi yanlış tanıdım seni? Yoksa hep böyle kirli miydi senin denizle |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.