![]() |
sevgi
sen olmasaydın dünya bu kadar aydınlık mutluluk olurmuydu yıldızlar bu kadar yakın ben bu kadar cesur yıldızları desteler aya dokunurmuydum sen olmasaydın sevgi hüzün bağlarında yaşarken bu kadar umut dolu yeşil ümit denizlerinde yüzer dağlarında gezermiydim sen olmasaydın sevgi doğa bu kadar renkli gök yüzü bulutlar bu kadar mavi güneş bu kadar parlak yürekler sıcak bir bakış öpüş okşayış iki kelimeyle masmavi dünyalar bulunur kurak gönül bahç |
Sevdam baglara varip
Sevdali gülü dereyim Sevdali canlara yanip Sevdasina sevgi vereyim Sevda kapisi olup Sevda hanina acilayim Sevda hanin avlusuna Sevdam sevdali yazilayim |
Yağız at, köpük saçarak üzengiyi gevmiyorsa
Sevenler, kucak açarak gelsin diye evmiyorsa Seviyorum diyen kişi, ölesiye sevmiyorsa Aşk denir mi böylesine? Bu bir heves, öylesine... Yer yoluna koşan aşık, koşmaktan yoruluyorsa Boz bulanık akan sevgi gün olup duruluyorsa Benim kadar seviyor mu hesabı soruluyorsa Aşk denir mi böylesine? Bu bir heves, öylesine... |
Aşk,
kovalamacayı sevmez kovalarsan sen aşkı, tüketir sendeki hevesini aşk sonrasında geriye, sevgi ile dostluk kalır elinde sana aşk ile yandığım günlerindeki aşığın olmak istemem şimdi sana aşk |
Devasa cüsseli bir adamdı o.
Buruktu sesi,gözleri buğulu. sanki, romantik bir devdi. Korkuyordu aşktan. ve sevda dendi mi, düşünmeden atılıyordu ön saflara. 'ben' severim,beni sevmeseniz de olur, diyenlerdendi. Oysa, kendine çılgınca aşık olanı seçseydi, gecenin karanlığında yitecekti bedenleri. oysa, vazgeçse inadından, yasak aşk da bile huzur bulacaktı. hiç görmemiştim korkak dev. bizim dev,korkaktı. |
Şimdi aramızda
Beni sana yaklaştıran bir şey var Sevda değil, kara sevda gibi Karlı dağları aştıran Bir tanem, eşim, sevdiceğim Önce bir kaç mektup, resim Taşınan, dondurulan özlemler Sabırsız rahmet yüklü yağmur gibi Sonra sonra düğün dernek Burca çekilen bayrak Doyumsuz rüyâlarda yaşamak Boğuşmak, koşmak Beni sana yaklaştıran bir şey var Aramızda doğan Sevda değil, kara sevda gibi! Şimdi aramızda, yuvamızda Sıcak cıvıltılar, paylaşmalar Biraz sana biraz bana |
Başımı ellerimin arasına alıp düşünüyorum
Sevgi aşk kelimeleri nekadar anlamsız geliyor Aldatmak normal yalan söylemek hüner olmuş İnsanın insanı kandırması zafer olmuş Yürekler pas tutup nefretle dolmuş Bu dünyada sevgiyi arıyorsam yalan Herkes bir avcı sanki eli tetikte Vuruyor kıyıyor öldürüyor belkide İnsan olmanın erdemi unutulmuş bencillikte Daha hala sevgi aşk diyorsan Deli derler adama unut unut inanki yalan İnsan arıyoruz insanlar içinde |
ya yaşa, ya da aşık ol
hadiseç birini bu senin penceren nereye bakmak istiyorsan o yöne git yaşa, ama paylaş anlamlarını... aşık ol demem saçma anlamazsın aşkın kalbine vurduğu kırbacı saklan desem, aynalar kırılır bir yanın acır o acının içinde körebe de oynan mıyor gerek yok bakışları karanlığa gömmeye... ya yaşa, ya da aşık ol böyle olur mu abi! aşk hayat değilse yaşam sınavken, insan soruyken bütünse hangi pencere kazancı gösterir gözlere; olma |
Kutuplar arzukeş karar verdiler
Meftun mecnunca Kuzey adam Güney kadın Evleneceklerdi Dünyayı ikiye katladılar Fezada toy düğün var Halaya durdu Aşık gezegenler ay kızlar Dev mehtap masada Sunuldu tüm aşıklara Nektar dolu bardaklar Güneşten daha sıcak Buz denizlerini eriten gülüşü Saçlarında yüzlerce yıldız Güney kadın Gözlerinde derin sevda denizleri Yüreğinde aşk ateşi Kuzey adam Onlar şimdi Tek bir yürek tek kutup |
Görünür birazdan menzilden ışık
Cezbeye gelir seven her aşık Çorbaya atılan her tahta kaşık Muhabbet doldurur yar sinesine Yetişin sultanımın Aşk bahçesine |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.