![]() |
Garanti
Anestezi sırasında hasta, doktora dönerek sorar: - Yalnız gidiş için mi, yoksa gidiş-dönüş mü doktor? |
Bilye
Doktorun karşısına iki küçük çocuk gelmiş. Birisi: -Bir bilye yuttum. Onu çıkarmanızı istiyorum. Doktor öteki çocuğa sordu: -Ya sen ne istiyorsun? -Onun yuttuğu bilye benim de, almaya geldim... |
Babalar Yarışıyor
Çocuklar oturmuş birbirlerine babalarının ne kadar "hızlı" olduğunu anlatıyorlarmış.. Biri demiş ki: - Benim babam ok attıktan sonra koşup hedefe oktan önce varıyor... - O da birşey mi, demiş ikinci cocuk... Benim babam tabancasını ateşliyor ve hedefe kurşundan önce yetişiyor... - O da birşey mi, demiş üçüncü çocuk... Benim babam devlet hastanesinde doktor... Mesai 5'de bitiyor benim babam eve 3:30'da geliyor |
Aynı İlaçlar
Doktor, muayenehaneye ilk kez gelen hastadan 50 bin, sonraki muayenelerde 30 bin lira aliyordu. Bunu öğrenen Kayserili, muayeneye ilk gidişinde: - İşte yine geldim doktor bey dedi. Doktor soyunmasıni söyledi. Muayene etti, ücretini aldı: - Sağlığınız düzeliyor. Aynı ilaçları kullanmaya devam edin! |
Ancak Buldum
Doktor telefonda yakaladigi hastasına: - Tahliller belli oldu, demiş, sana bir kötü, bir daha kötü haberim var. - Nedir kötü haber? - Maalesef 1 günlük ömrünüz kaldı. - Peki daha kötü haber nedir? - Size 24 saattir ulaşmaya çalışıyorum, ancak buldum... |
Alışkanlık
Doktor, hastasını uyarmış : -Bakın, sonra söylemediydi demeyin, bu uyku haplarına devam edecek olursanız, sizde alışkanlık yaratır. Hasta bilgiç bilgiç gülümsemiş : -Sen ne diyorsun Doktor Bey! Ben bu hapları evelallah yirmi yıldır alırım, henüz alışkanlık yaptığını görmedim. |
10,9,8,...
Adamın biri doktora gitmiş.Doktor muayene etmiş ve bizimki sormuş: -"Ne oldu doktor bey? Ne kadar ömrüm kaldı?" Doktor cevaplamış: -"10" Bizimki de : -"Ne 10'u doktor bey, gün mü, ay mı sene mi?" Doktor: -"9, 8, 7, 6...." |
Yanlış Numara
Temel saat 02.30 da arkadaşı Dursun'u arıyor. Ahize kalkıyor. - Buyrun. Temel Dursun'un sesini tanıyor: - Alo Dursun orasi 11,11 mi? - Hayir Temel burasi: 1,1,1,1 - Kusura pakma Dursun yanlış numara. |
Yarın Kaçacağız
Temel ve Dursun akıl hastanesinden kaçınca doktorlar bütün gün ikiliyi aramış... Bakmadık yer bırakmamışlar ama bir türlü bulamamışlar. Akşam hastaneye dönünce Temel'le Dursun'u yerlerinde bulmuşlar; - Sabahtan beri sizi arıyoruz, nereye gittiniz? - Bugün prova yaptuk yarin kaçacağız |
Arabam Dışarıda
Temel kırtasiye'ye girmiş, tezgahtara : - Pana pir roman lazum, demiş. Kırtasiye tezgahtarı sormuş : - Efendim agır mı olsun hafif mi? Temel : - Farketmez, nasul olsa arabam dısarudadur |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.